Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj11.09.2008, 18:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

@GeLi$me..!

ßyPeRCin YaPım $iRketi'nin düzenLemi$ oLduğu GeLenekseL oLacak oLan ßS PRoJeLeRi'nin iLki sunuLdu..!

İLk PRoJenin ADI :: TvG PRoJesi

ßiLgi VeRiLecektir..!
Mesaj11.09.2008, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

dostum senin başka işin yokmu benimle uğraşıyorsun. Modlar gerekeni yapıyor.

Mesaj12.09.2008, 08:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

@EkLenti

Sitemizde DRop Menünün Son üyesi oLan "Ramazan Özel" Sayfasıda açılmıştır...

+Mini HataLaR düzeltiliyor.
Mesaj12.09.2008, 08:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yaa demek 8 vaybeee iyi iş ama haa sen gel benim csss yi çal sonrada 8 bedat çıktı deee vay ne akıllı çocuksun gerekkşi öm yi aldın kaldır yoksa gerkli işlemleri yapmak zorunda kalırım kaldırırısan bunları benden duyamamş bil ve kardeşliğimize devam et ok Wink Arrow Exclamation Evil or Very Mad
Mesaj12.09.2008, 09:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

@hazax

Sitende tasarımının (C) işaretini yani COPYRİGHT'ını göRemedim...
Mesaj12.09.2008, 09:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

@hazax

Sitemi siLdiRirsen siLdiRebiLiRsin...! Ama CopyRight göster. Ondan sonra sitemi sildir.. Farketmez...
Mesaj12.09.2008, 11:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

media-turk yazmış:
@hazax

Sitemi siLdiRirsen siLdiRebiLiRsin...! Ama CopyRight göster. Ondan sonra sitemi sildir.. Farketmez...

Ama CopyRight göster

Demıssınız

Illa Onun Olması Gerekmıyor , Tasarım Bu Arkadasa Aıtse Yonetıme Bıldırırse Sıten Uyarı Alır

Veya Sılınır

Bırde Sunu Demıssın ;

media-turk yazmış:
@GeLi$me..!

ßyPeRCin YaPım $iRketi'nin düzenLemi$ oLduğu GeLenekseL oLacak oLan ßS PRoJeLeRi'nin iLki sunuLdu..!

YaPım $iRketi

Sozu Gecıyor Burada , YaPım $iRketi Herhangı Bır Yerde Cok Tanınmıs Turkıye Veya Herhangı Bır Ilde Buyuk Isler Basaran Veya Tanınan Belırlı Yerlerde Buro Vs Olan Yerlere Ve Belırlı Bır Maasla Gerek Mudur Gerek Iscı Calısan Yerlere YaPım $iRketi Denır Razz Razz

Sadece Internetten Sanal Alemden Olmaz Yanı

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj12.09.2008, 22:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

@Net-Tr

ßeLki yakında açaßiLiRim o $irketi Razz Ondan yazdım...

2. ) Kendisi yapmı$ oLaßiLiR... TaSaRımı.. ßenide dertLemez. Sitelerim zaten 5-6 kere silindi. Ben Sadece ßiR hedef için uğraşıyorum... MaLesef daha başaramadım.... ßen TaSaRımcı değiLim..! ama ßu taSarımı yapabilirdim... Sadece AkLıma geLen ßöyLe ßiRşey değildi... Ve ßen ßeLki tanınmayan site diye aLdım... Yani noRmaLde çaLan çaLıyor... FoRumda ben mesaJ yazmasam, diğer kişileri siteye soksam, 250 ziyaretçim olur + adamın tasarımının birini kullanırım.. Bunu da yapabilirdim.
Mesaj12.09.2008, 22:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

media-turk yazmış:
@Net-Tr

ßeLki yakında açaßiLiRim o $irketi Razz Ondan yazdım...

2. ) Kendisi yapmı$ oLaßiLiR... TaSaRımı.. ßenide dertLemez. Sitelerim zaten 5-6 kere silindi. Ben Sadece ßiR hedef için uğraşıyorum... MaLesef daha başaramadım.... ßen TaSaRımcı değiLim..! ama ßu taSarımı yapabilirdim... Sadece AkLıma geLen ßöyLe ßiRşey değildi... Ve ßen ßeLki tanınmayan site diye aLdım... Yani noRmaLde çaLan çaLıyor... FoRumda ben mesaJ yazmasam, diğer kişileri siteye soksam, 250 ziyaretçim olur + adamın tasarımının birini kullanırım.. Bunu da yapabilirdim.

Hayırlı Olsun Ne Dıyelım Laughing

18 Yasından Kucukler Acabılıyomu Rolling Eyes

Tasarıma Gelınce ;

Sıte Sıldırmek Istıyorsan Devam Et >> Razz Razz

Iyı Eglenceler
Mesaj13.09.2008, 12:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel site kardeşim tebrik ederim ii iş çıkarmışsın

Siz de Toplistimize Katılın Gunluk 500 Tekil istatistiklerimiz acık pr 2 ilk 3 ana sayfada http://naatlar.tr.gg/toplist.htm
Mesaj13.09.2008, 17:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

@TaSaRım

Hazax ile anlaşmaya vardık...

TaSaRım aRtık soRun değil..

@BeşiktaşLıLaR..!!

BeşiktaşLıLaR MEDİA-TURK TaRafından Beşiktaş için site aLındı... TR.GG Sitesi.. Artık besiktas.tr.gg diye uğraşmanıza gerek yok..!

işte Beşiktaş Sitemiz :: www.Beşiktaş.tr.gg ..!

DUYURULUR.. : BEŞİKTAŞ SİTEMİZ YAPIMDADIR... FENERBAHÇELİLER VE GALATASARAYLILAR İÇİN SİTELERİMİZ AÇILACAKTIR...
Mesaj13.09.2008, 19:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

@Fenerbahçe'lilere müJde..!

aRtık sizde fenerbahce yazacam diye uğraşmaya yok..!

www.Fenerbahçe.tr.gg yazın.. MD'nin açtığı siteye girin..
Mesaj13.09.2008, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

başarılı bir tasarım ancak sanırım ortalama olmamıs logo ortalanmıs ama ana gövde ortalanmamıs...
Mesaj13.09.2008, 20:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

@Sedatca

Sitemiz

- Opera
- Mozilla Firefox
- Safari
gibi...
TaRayıcıLaRda iyi gözükmemektedir..

İyi Eğlenceler Wink
Mesaj14.09.2008, 02:45 (UTC)    
Mesaj konusu: