merhaba arkadaslar goglede cıkan sıtemde metataglerde yazdıklarım la arattıgımda bulunmuyor cok sey yazdım ama arattırdıgım kelımelerden cıkmıyor ne yapmalıyım ve goglede ben baska sekılde gozuksun ıstedım yaptıgım ıntro seklınde cıktı ne yapmalıyım yardımınız ıcın sımdıden sagolun
arkadaşım google da meta taglarda istediğin kelimelerle çıkmak birazda hit işi. Google en başa ziyaretçisi o anahtar kelime de çok olanları koyar.. Bi de meta tagları düzgün oluşturduğunuzu kontrol edin anahtar kelimeler 300-500 karakter arasında olması siizn avantajınız olur... ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.