Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj19.09.2008, 14:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Copyrihgt Nasıl satın Alırım ?

Sitemden bir çok şeyi çalıyorlar oysaki ben onlara günlerimi haftalarımı veriyorum bedava-sitem e-posta attım.Bana Copyright satın almamı söyledi nasıl satın alabilirim.Lütfen yardımcı olun!
Mesaj19.09.2008, 14:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

COPYRİGHT : Telif hakkı, herhangi bir bilgi veya düşünce ürününün kullanılması ve yayılması ile ilgili hakların, yasalarla belirli kişilere verilmesidir. Kısaca, orijinal bir yaratının kopyalanmasına veya kullanılmasına izin verme hakkıdır.

Telif hakkı, genellikle belirli bir süre için geçerlidir. Sembolü çember içinde bir "C" harfidir, © harfi üzerinde bulunduğu yaratının telif haklarının korunduğunu belirtir ve İngilizce "copyright" kelimesini ifade eder.

nerden alınır... http://www.copyright.gov/

______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj19.09.2008, 14:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Google yada dieğr aram motorlarında Copyright olarka aratıp resmi web sitesine ulaşabilirsiniz.Ama bu resm web sitesi ingilizcedir ve yöneticileride inglizce bilir sadece bence sağtuş,metin seçme ve resim kopyalama engeli kodlarını sitenize ekleyip birazda olsa engel olabilirsiniz.Bu kodlar forumda mevcuttur.Yok ben illa sitedeki içeriğin ve tasarımın copyright hakkını alacağım diyorsanız yüklü miktarda para ödemeniz gerekir.Bence bu hakları almak yerine dediklerimi yapın...
______________
Of The Depth Of Technology
Mesaj19.09.2008, 15:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.copyright.gov

1.bu site ingilizce
2.copyrihgt almak paralımı
3.nasıl alınır resimli anlatırmısın.
Mesaj19.09.2008, 15:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yukarıda demiştim bu site ingilizcedir ve yöneticileride ingilizce konuşur.Ve copyright eserin değerine göre ücretlendiriliyor yanlış hatırlamıyorsam.Ve buda tüm içeriğinizin hakkını aldığını düşününüce iyi bir para ediyor.Bu copyright'ın alınmasını resimli anlatmak için önce copyright alan biri ve ingilizcesi iyi olan biri gerekir.Bunlarda bende olmadığındna size yardımcı olamayacağım...
______________
Of The Depth Of Technology
Mesaj19.09.2008, 16:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25635 adresindeki 4. mesajı incelerseniz ücretsiz olarak caydırıcı nitelikte copyright alabilirsiniz.. (fakat bu gerçek copyright değildir sadece caydırıcı niteliktedir..)
İyi eğlenceler.
Wink
Mesaj19.09.2008, 18:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Copyrihgt Nasıl satın Alırım ?

404
______________
desinq qiresun
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu