Forum'da ara:
Ara

Sitenizin hangi domaine sahip olmasini istersiniz?
.tr
  5%
[ 953 ]
.com.tr
  32%
[ 5701 ]
.com
  48%
[ 8322 ]
.net
  8%
[ 1464 ]
.org
  3%
[ 684 ]
baska?? Altta belirtiniz
  0%
[ 160 ]
Toplam Oylar : 17284

Yazar Mesaj
Mesaj23.09.2008, 18:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodcss yazmış:
ücretli extralara geçince editörlerimiz asp php joomla mambo gibi bileşenleri desteklicekmi yoksa yine html olarak mı devam edecez ?

Bedava Sitemde Sanırsam Asp , Php Vs Mümkün Degil Diye Biliyorum .
Mesaj23.09.2008, 18:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

.com en iyisi www.uzman-kodcu.tr.gg
Mesaj23.09.2008, 18:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Ücretli mi?

thejonasbrothers-goex yazmış:
Ücretli mi olacak ....... Olmasn ya VEYA İndirimli OlSUN Smile Selin Biricik ADMİNİMİZ.. Smile

OLACAK UCRETLI OLACAK ANCAK HENUZ PARASAL ACISINDAN ACIKLAMA YAPILMADI

Mesaj23.09.2008, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben kendimde com-a ses verdim Mr. Green Com en önde gideni Şimdilik Razz
Mesaj23.09.2008, 19:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

COM.TR DAHA İYİ TÜRK SİTESİ OLARAK ANLAŞILIYO.

Twisted Evil Arrow Mr. Green Laughing
Mesaj23.09.2008, 19:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklam yazmış:
Arkadaşlar ücretli domain istiyorsanız sanal-reklam güvencesiyle temin edelim size en azından siz bedava-sitem den domain alana kadar aklınıza gelen her domain adresimiz var .org .com .net .tv .online .edu .web gibi alan adlarınızı sınırsız temin edelim en azından bedava-sitem bu projeyi gerçekleştirene kadar deneme yapın alıştırın.Bu bir yönlkendirme servisidir.

bu nasıl bır mantık arkdasımmm reklamınızı baska yerde yapın lıtfen bız burda tr.gg de olacak dogacak yenılıkler hakkında konuusyoruz siz kendı reklamınızı yapıyorsunuz lutfen azcık daha dıkkatlı olalımm

Mesaj23.09.2008, 19:04 (UTC)    
Mesaj konusu: ücretlendirme

ücretlendirme ne kadar olacak peki bu arada t.r.gg adlı sitemizi com uzantılı siteye aynen aktarabilecek miyiz?
Mesaj23.09.2008, 19:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ücretlendirme

cografyasever yazmış:
ücretlendirme ne kadar olacak peki bu arada t.r.gg adlı sitemizi com uzantılı siteye aynen aktarabilecek miyiz?

eeft bu konu hakıında hackerfrıend arkdaısm bırazcık bılgı verdı bılgı derken tahmın desek yerıdr aktarılabılecekte ancak nasıl olacak bılemıyorum

Mesaj23.09.2008, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

selin yazmış:
Sizin bildiginiz TR.GG o hali ile ücretsiz olmaya devam edecek.

Ancak ekstralar var domain gibi, onlar parali.

SU AN KULLANDIGINIZ SEKLI AYNI SEKILDE DEGISIM OLMADAN ÜCRETSIZ OLARAK DEVAM EDECEKTIR

Arkadaşlar insan hiç merak etmezmi ingilizce servisindede bi site açayım diye Very Happy
Belki başka şeylerde vardır die Smile
de.tl - page.tl gibi ingiliz servislerinde 3 tane ücretli ekstra bulunmaktadır Wink
Idea Fakat bu servis Türkiye için geçerli degil henüz Smile
Selin hanım geçerli yapcak fırsatı iyi degerlendirin Razz
Idea Arrow Bide selin hanım "hafıza alanı" ve "reklam kaldırma" ekstralarıda gelicekmiydi aceba wink: Razz
Mesaj23.09.2008, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım REKLAM yapmıyorum aklında domainlerle ilgili sorusu olanlar için öneride bulunuyorum anladın mı öneri yarın bu proje gerçekleşirse kullanıcılarımızın %90 ı bilgisiz olacak bizim yapmış olduğumuz öneri sayesinde bu konuda insanlar bir alt yapıya sahip olacaklar bir bilgi deneyimi yapacaklar anladın mı şimdi okunanları önyargısız ve ANLAYARAK okuyalım.
Mesaj23.09.2008, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj23.09.2008, 19:18 (UTC)    
Mesaj konusu: böyle birseyin olması elbette cok super olur ama

kendi domainimizin kullanılması elbette super olur hatta cok gec kalmıs bir uygulama da denilebilir. ama çiftçioglu mobilyanın da dediği gibi bizim kaybedecegimiz pr degerleri ve hit olacak bunu telafi edebilmek için muhtemel google pagerank guncellemesi olmadan (guncelleme yaklasık 30 gun sonra olacak) bu hizmetin en az 10 gun oncesinden acılmıs olması ve elinde domaini bulunan kişilere elindeki domaini kullanma sansı verilmesi ve de elimizdeki tr.gg uzantılı sitelerimizin googledeki indexi nedeniyle o linklere tıklayanların yeni domaine otomatik yonlendirilmesi gerekir. ayrıca bir domaine en az 3 yada 4 tr.gg sitenin yonlendirilmesi iyi olacaktır. nedeni ise oyun hakkında site acmıs kişi tr.gg de oyun lu bir adres secti ama elindeki domain sporla ilgili elindeki domainde hem spor hem de oyun içeriği ekleyecek kişiye iki yonlü hit kazandırıp domainlerinin alexa sırasını da yukseltmesine katkı saglayarak yeni domain alacak herkesin bedava sitemden faydalanması saglanacak ve bedava sitem daha da onem kazanacaktır. unutmayalım ki bir sitedeki içerik nasıl ki pagerankla alakası varsa alexa sıralaması ile de alakalıdır. size şöyle örnek veriiim alexa sırası yuksek bir sitenin pagerankı düşük ama oradan acılan bir subdomain içeriği googlede daha iyi indexlenmekte ve aynı içerik arayanı üste cıkarmaktadır. deneyiniz

SONUÇ:tr.gg nin normal domaine tasınması fikri kiminse cok iyi olacaktır.
ama dediğimiz gibi avantajlarını da kullanabilmeliyiz ki bedava sitemin önemini de arttıralım
ayrıca domain fiyatlarını da makul seviyede tutalım malum normal domain ve host alamayanların en cok tercih ettiği yer bedava sitemdir

birde ben mesela www.pagerank-toplist.com bu domaini kullanmak istiyorum googledeki indexlerime tıklayan www.pagerank-toplist.com adresine değil de www.pagerank-toplist.com/html-kodları.htm gibi bir yere yonlendirilmesini isterim bunlar da ayarlanırsa iyi olur. kanaatlerimi belirttim sizlere basarılar dilerim

Mesaj23.09.2008, 19:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklam yazmış:
Arkadaşım REKLAM yapmıyorum aklında domainlerle ilgili sorusu olanlar için öneride bulunuyorum anladın mı öneri yarın bu proje gerçekleşirse kullanıcılarımızın %90 ı bilgisiz olacak bizim yapmış olduğumuz öneri sayesinde bu konuda insanlar bir alt yapıya sahip olacaklar bir bilgi deneyimi yapacaklar anladın mı şimdi okunanları önyargısız ve ANLAYARAK okuyalım.

Bak arkadaşım en iyi şekilde bu bölümü tanıtıyorlar şuan Razz
Haberler bölümüne eklenmiş Wink
Hemde en üstte.
95% kullanıcı öyrenicektir.
Haberlere yazmaktan başka nasıl en iyi şekilde tanıta bilirler
Razz
Bide sen sölee Question Exclamation Twisted Evil Evil or Very Mad
Razz Wink
Mesaj23.09.2008, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

benim siteme org güzel durur ama Very Happy ,

genelde sitelere com daha güzel durur gibi geliyor Wink

Mesaj23.09.2008, 19:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Benim

Bneim her zaman .com domain dikkatimi çekiyor....

Önceki mesajları göster: