Forum'da ara:
Ara

Sitenizin hangi domaine sahip olmasini istersiniz?
.tr
  5%
[ 953 ]
.com.tr
  32%
[ 5701 ]
.com
  48%
[ 8322 ]
.net
  8%
[ 1464 ]
.org
  3%
[ 684 ]
baska?? Altta belirtiniz
  0%
[ 160 ]
Toplam Oylar : 17284

Yazar Mesaj
Mesaj23.09.2008, 19:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy uazatırsak nbe ben susarım nede başkları kapatalım bu klonyu ben teklifimi sunudum anlayan anladı zaten konu kitlenmesin Wink
Mesaj23.09.2008, 19:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: böyle birseyin olması elbette cok super olur ama

html-kodbankasi yazmış:
kendi domainimizin kullanılması elbette super olur hatta cok gec kalmıs bir uygulama da denilebilir. ama çiftçioglu mobilyanın da dediği gibi bizim kaybedecegimiz pr degerleri ve hit olacak bunu telafi edebilmek için muhtemel google pagerank guncellemesi olmadan (guncelleme yaklasık 30 gun sonra olacak) bu hizmetin en az 10 gun oncesinden acılmıs olması ve elinde domaini bulunan kişilere elindeki domaini kullanma sansı verilmesi ve de elimizdeki tr.gg uzantılı sitelerimizin googledeki indexi nedeniyle o linklere tıklayanların yeni domaine otomatik yonlendirilmesi gerekir. ayrıca bir domaine en az 3 yada 4 tr.gg sitenin yonlendirilmesi iyi olacaktır. nedeni ise oyun hakkında site acmıs kişi tr.gg de oyun lu bir adres secti ama elindeki domain sporla ilgili elindeki domainde hem spor hem de oyun içeriği ekleyecek kişiye iki yonlü hit kazandırıp domainlerinin alexa sırasını da yukseltmesine katkı saglayarak yeni domain alacak herkesin bedava sitemden faydalanması saglanacak ve bedava sitem daha da onem kazanacaktır. unutmayalım ki bir sitedeki içerik nasıl ki pagerankla alakası varsa alexa sıralaması ile de alakalıdır. size şöyle örnek veriiim alexa sırası yuksek bir sitenin pagerankı düşük ama oradan acılan bir subdomain içeriği googlede daha iyi indexlenmekte ve aynı içerik arayanı üste cıkarmaktadır. deneyiniz

SONUÇ:tr.gg nin normal domaine tasınması fikri kiminse cok iyi olacaktır.
ama dediğimiz gibi avantajlarını da kullanabilmeliyiz ki bedava sitemin önemini de arttıralım
ayrıca domain fiyatlarını da makul seviyede tutalım malum normal domain ve host alamayanların en cok tercih ettiği yer bedava sitemdir

birde ben mesela www.pagerank-toplist.com bu domaini kullanmak istiyorum googledeki indexlerime tıklayan www.pagerank-toplist.com adresine değil de www.pagerank-toplist.com/html-kodları.htm gibi bir yere yonlendirilmesini isterim bunlar da ayarlanırsa iyi olur. kanaatlerimi belirttim sizlere basarılar dilerim

bence herseyı anlatıyor degılmıı guzel noktalara degınmıssınız bılgılendırme için tesekkurler

Mesaj23.09.2008, 19:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paralı ekstra derken, php veya asp özellikler olacak mı?

Yoksa sadece uzantı ismimiz mi değişecek.
Mesaj23.09.2008, 19:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

gallery-web yazmış:
COM.TR DAHA İYİ TÜRK SİTESİ OLARAK ANLAŞILIYO.

Twisted Evil Arrow Mr. Green Laughing

Alıntı:
com.tr için gerekli belgeler:

*

IsimTescil.NET e hitaben firmanın antetli kağıdına bir dilekçenin yazılması gereklidir.Antetli kağıt yok ise, düz kağıtta olabilir. Dilekçe de yer alacak metin şu şekilde olacaktır. " alanadımız.com.tr (veya domain uzantınız ne ise) alan adının kaydının yapılması için gereğini arz ederim." Dilekçenin altında ismin sahibi kuruluşun kaşesi ve yetkilisinin imzasının ayrı ayrı yer aldığı halde 0216 329 23 33 nolu faksımıza gönderilmesi gerekmektedir.
Dilekçe örneği için Tıklayınız.

Aşağıdaki evraklardan herhangi birinin olması kayıt işlemi için yeterlidir.
*

Ticaret odasından alınmış olan "Faaliyet Belgesi" veya "Ticari Sicil Belgesi" veya "Oda Sicil Kayıt Sureti" veya Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmış olan ticaret unvanı ilanı,
Aşağıdaki belgelerden herhangi birinin olması ticaret sicil kaydının yerine geçmektedir. Bu belgelerden sadece herhangi biri gereklidir.
*

Türk Patent Enstitüsü'nden alınmış "Marka Tescil Belgesi",
*

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan alınmış olan "Sicil Tasdiknamesi",
*

İlgili yerleşim birimine ait portal oluşturmak için başvuran belediyeler için belediye başkanı imzalı talep yazısı,
*

Otel ve tatil köyleri için, Turizm Bakanlığı'ndan alınmış "Turizm İşletmesi Belgesi",
*

Seyahat acenteleri için, Turizm Bakanlığı'ndan alınmış "Seyahat Acentesi İşletme Belgesi",
*

Dershaneler için, Milli Eğitim Bakanlığı "Özel Öğretim Kurumları Ruhsatnamesi",
*

Televizyon programları için, Kültür Bakanlığı'ndan alınmış "Televizyon Gösterim Belgesi",
*

Film adları için, Kültür Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü'nden alınmış izin belgesi,
*

Sanatçılar için bağlı bulundukları meslek birliği, dernek ya da odadan(MESAM,
*

SESAM, ÇASOD, vb.) üye kayıt belgesi,
*

Özel hastaneler için, Sağlık Bakanlığı'ndan alınmış "Özel Hastane Açılış ve Mesul Müdürlük Ruhsatı",
*

İrtibat büroları için, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nden alınmış "İrtibat Bürosu Açılım Belgesi",
*

Yabancı bir kuruluşun Türkiye distribütörlüğünü ya da temsilciliğini yapan kuruluşlar için, başvurulan alan adına ait tescil belgesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra isim sahibi şirketin başvurulan alan adının distribütör ya da temsilci şirket tarafından alınabileceğine dair iznini belgeleyen antetli kağıtları üzerinde, imzalı ve kaşeli yetki belgesi,
*

Radyo ve televizyonlar için, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)'n dan alınmış frekans tahsisini bildiren resmi yazı,
*

Dergi ve gazeteler için, "derginin/gazetenin aslı" ve "Mevkute Beyannamesi Alındı Belgesi",
*

Süresiz yayınlar için yayının aslı,
*

İlaç isimleri için, "Yabancı Tıbbi Müstahzarlar Ruhsatnamesi",[ao1]
*

Çiftlikler için, bağlı bulunduğu ziraat odasından kayıt belgesi.
*

Gemiler için, "Türkiye Cumhuriyeti Gemi Tasdiknamesi"

ALINTIDIR: isimtescil.net

ayrıyetten com.tr nin ücreti biraz daha pahalı =)

İyi eğlenceler...
Mesaj23.09.2008, 19:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

hersite-burada yazmış:

olsa harıka bısey olurmus BENCE FTP DOSYA GONDERIMI FELAN OLSA HARIKA OLURDU ASP SCRIPTI PHP SCRIPTI YUKLEMEK GIBI ACABA SORUYORUM BU MUMKUNMUDUR ARKDASLAR BOYLE BIR YENILIKTEN BAHSEDILEBILIRMI ACABA

Mesaj23.09.2008, 19:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Domıan Ücretli mi? Arkadaşlar
Mesaj23.09.2008, 19:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

teknoloji2009 yazmış:
Domıan Ücretli mi? Arkadaşlar

evet Wink
Mesaj23.09.2008, 19:48 (UTC)    
Mesaj konusu: .

arkadaşlar şimdi tr.gg li sitemi com. alan adını aldım pagerank falan aynı mı kalacak yoksa değişecek mi?
Mesaj23.09.2008, 19:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

damain ücretli arkadaşım forumdaki konuları okusana mesajları falkan millet ücret üzerinde tartışıyor ne amandır ok Wink ey
Mesaj23.09.2008, 19:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Değişecek diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum tabiş şu an net bir açıklama yok sadece yüzüstü bir açıklama var şu an hiç bir şey net değil sakın herşeye inan mayın sadece modların yaptığı açıklamalar %100 doğruluk payı bulunduruyor diğer arkadaşların ki öneri tahmin vb. şeylerdir
Mesaj23.09.2008, 19:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: .

xhtmlkod yazmış:
arkadaşlar şimdi tr.gg li sitemi com. alan adını aldım pagerank falan aynı mı kalacak yoksa değişecek mi?

Herşey Aynı Kalıcak

Örnek :

Net-tr.com Girince Tr.Gg Sitesine Yönelicek .

Yani Herşey Aynı .

Menüler , Tasarımlar Hersey Aynı Olucak Degısen Bırsey Olmıyacak .

Alan Adı Degısecek .
Mesaj23.09.2008, 19:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

com adresi daha hoş

Mesaj23.09.2008, 19:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

hersite-burada yazmış:

Paralı Ekstralarla Php Veya Diger Özellıklerın Ilgısı Yok .

Paralı Ekstralar :

Domaın
Reklam Kaldırma

Gibi Ekstrlar Olucak .

Diger Özellikler Yeni Versıyon İçin Geçerli Olabilir Ancak .
Mesaj23.09.2008, 19:57 (UTC)    
Mesaj konusu: tercihim com dan yana

tercihim com dan yana
ama ücretsizini tercih ederim Laughing
Mesaj23.09.2008, 20:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: tercihim com dan yana

dozdar yazmış:
tercihim com dan yana
ama ücretsizini tercih ederim Laughing

olsun okadar ücrette hizmet sonuçta bence müthiş bi çalışma .
Önceki mesajları göster: