Forum'da ara:
Ara



Aragones Gitsin mi ?
Gitsin !
  83%
[ 5 ]
ßence Kalsın !
  16%
[ 1 ]
Toplam Oylar : 6

Yazar Mesaj
Mesaj30.09.2008, 21:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Fener'de yine hüsran! :(


Fener'de yine hüsran!

Fenerbahçe Kadıköy'de kozlarını paylaştığı Dinamo Kiev ile golsüz berabere kalarak 1 puana razı oldu.


FENERBAHÇE : 0-0 : DİNAMO KİEV

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda Fenerbahçe-Kadıköy'de konuk etitği Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalarak ilk puanını aldı..

Stat: FB Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Thomas Einwaller, Roland Heim, Norbert Schwab (Avusturya)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Maldonado, Emre, Alex, Guiza

Dinamo Kiev: Bogush, Betao, Ghioane, Vukojeviç, Aliyev, Bangoura, Eremenko, Diakhate, Mikhalik, El Kaddouri, Ninkoviç

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Fenerbahçe başladı... Temsilcimize Kiev karşısında başarılar diliyoruz...

1. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan rakip kaleye etkili indi. Gökhan Gönül'ün uzun taç atışında topla buluşan Güiza ceza sahası içinde rakibinde sıyrılamadı. Dönen topa Selçuk sert vurdu. Meşin yuvarlak savunmadan döndü.

3. dakika. Kiev atağı sağdan hızlı gelişti. Ceza sahasına sokulan Bangoura'nun önündeki topa Carlos yatarak müdahale ederek tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

4. dakika. Kiev'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Fenerbahçe ceza sahası içinde karambol yaşandı. Yaşanılan ikili mücadelede hakem temsilcimiz lehine faul kararı verdi.

6. dakika. Maçta ilk bölümler karşılıklı ataklarla geride kaldı. Fenerbahçe, Kiev karşısında kontrolü eline alabilmiş değil. Maç ortada.

7. dakika. Kiev yarı sahasından hızlı çıktı. Sol kanattan ceza sahasına ortalanan top ters tarafta Aliyev'de kaldı. Bu futbolcu ceza sahası dışından sert vurdu. Top farklı şekilde üsttena auta çıktı.

9. dakika. Kiev yarı sahasından uzun topla çıktı. Savunmanın arkasına sarkan Bangoura için yan hakemden geçikmeli ofsayt bayrağı kalktı. Tehlikeli bir atak bu bayrakla sona erdi.

10. dakika. Fenerbahçe sağ kanatta Kazım'a yapılan sert faul sonrası serbest atış kazandı. Topun gerisine geçen Alex kötü bir orta ile meşin yuvarlağı doğrudan dışarı gönderdi.

12. dakika. Fenerbahçe kalesi büyük bir tehlike atlattı. Sol kanattan ceza sahasına ortalanan topu Edu uzaklaştırmak isterken rakibine adeta gol pası verdi. Bangoura'nun önündeki meşin yuvarlağı Emre son anda yatarak uzaklaştırdı. Emre mutlak bir gol tehlikesini önledi...

13. dakika. Fenerbahçe maça kötü başladı. Dinamo Kiev oyunda daha etkili bir görüntü sergiliyor. Sarı-Lacivertli ekip rakip kaleye henüz etkili bir atak geliştirebilmiş değil.

Bu dakikada Selçuk 35 metreden kaleyi yokladı.. Çok zayıf bir şut..

15. dakika. Kiev'in sağ kanattan kullandığ taç atışı bir anda kalemizde tehlike oluşturdu. Topla ceza sahasına sokulan Aliyev'in sert şutu yan ağlarda kaldı. Fenerbahçe savunması bu pozisyonda adeta uyudu.

18. dakika. Kiev orta sahada üstünlüğü eline almış durumda. Fenerbahçe tutuk başladığı maçta istediği futbolu henüz ortaya koyabilmiş değil.

20. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan rakip kaleye etkili indi. Kazım rakibinden sıyrıldığı anda arka direğe ortasını kesti. Güiza'nın kafa ile indirdiği topu Alex arkasından gelen Emre'ye bırakmak istedi. Son anda Kiev savunması araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı. Alex pasını iyi bırakabilse Emre gol pozisyonuna girecekti.

24. dakika. Kiev Fenerbahçe kalesine çok adamla geldi. Sağ kanatta Selçuk'un uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak Aliyev'in önünde kaldı. Bu futbolcunun uzaktan sert şutu yandan auta çıktı.

25. dakika. Fenerbahçe atağında Selçuk'un savunmanın arkasına attığı pası kontrol eden Güiza, Alex'i gördü. Alex kaleci ile karşı karşıya kalacağı anda Güiza'nın pozisyonu için ofsayt bayrağı kaltı.

27. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Fenerbahçe bu bölümlerde rakip kaleye daha etkili gitmeye başladı. Orta sahada karşılıklı top kayıpları oyunun temposunu düşürüyor.

30. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan hızlı gelişti. Carlos sol çarprazdan atılan uzun topu bekletmeden ceza sahasına gönderdi. Meşin yuvarlak Alex'in uzağında kaldı. Kiev savunmasının sektirdiği topta arka tarafta hiçbir Fenerbahçeli oyuncu olmayınca rakip oyuncular tehlikeyi uzaklaştırdı.

32. dakika. Fenerbahçe kalesi yine büyük bir tehlike yaşadı. Savunmanın arkasına atılan uzun topu Bangoura kovaladı. Volkan kalesinden çıkarak ceza sahası dışında meşin yuvarlağı uzaklaştırmak isterken rahat pozisyonda 2 kez üst üste ıska geçti. Bangoura, çarprazdan boş kaleye kötü bir vuruş yaparak topu üstten auta gönderdi. Volkan yine büyük bir hataya imza atıyordu.

34. dakika. Fenerbahçe kalesi üst üste tehlikeler yaşadı. Soldan savunmanın arkasına atılan ara pasına Bangoura hareketlendi. Volkan bu kez iyi bir zamanlama ile çıkarak tehlikeyi ayaklarıyla uzaklaştırdı.

Aynı dakikad içinde sağdan ceza sahasına ortalanan topu Gökhan Gönül son anda Bangoura'nun önünden kafa ile çelerek Volkan'a kazandırdı.

35. dakika. Kazım'a çok sert bir faul ve maçın ilk sarı kartı El Kaddouri'ye çıktı..

39. dakika. Kazım 3 kişiyi ekarte etti.. Ceza alanı içinde Güiza'ya ortaladı ama kötü bir orta.. Savunma uzaklaştırdı.. Top Selçuk'ta kaldı.. O da topu ayağından açtı ve bir pozisyon daha boşa harcandı..

40. dakika. Alex sol kanatta Carlos'a oynadı.. Carlos ofsaytta.. Brezilyalı oyuncu bu kararı beğenmedi.. İtirazları sonucu sarı kart gördü..

45. dakika. İlk yarıda normal süre tamamlandı. Hakem Fenerbahçe'nin sağ kanattan Alex ile kullandığı köşe vuruşu sonrası 1 dakika dahi uzatmadan oynatmadan ilk yarıyı bitirdi.

Kadıköy'deki zorlu maçta ekipler ilk 45 dakikada soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gittiler.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Kiev 2. yarıya oyuncu değişikliği ile girdi. Bangoura yerini Shatskikh'e bıraktı.

2. yarıya Dinamo Kiev başladı...

48. dakika. Fenerbahçe sol kanatta Emre'ye yapılan faul atışını Alex ile kullandı. Kiev savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

49. dakika. Fenerbahçe Alex ile mutlak bir gol fırsatından sonuç alamadı. Sol kanatta topla buluşan Güiza ceza sahası içinde pasını Alex'e bıraktı. Alex şık bir plase vuruşu yaptı. Kaleciyi geçen meşin yuvarlak direği sıyırıp auta çıktı.

50. dakika. Fenerbahçe bu yarıya hızlı başladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Güiza bir anda dönerek dar açıdan kaleye sert bir şut çıkarttı. Kalecie Bogush ilk hamlede topu çeldi. Alex'in kafa ile tamamlamak istediği topu Bogush bir kez daha çizgide çeldi. Emre altıpas içinde topu ağlara gönderemedi. Meşin yuvarlak direği sıyırıp auta çıktı. İnanılmaz bir fırsattan sonuç çıkmadı.

53. dakika. Fenerbahçe'de Kazım sarı kart gördü.

59. dakika. Fenerbahçe rakip ceza sahası önünden serbest vuruş kazandı. Alex'in kullandığı atışta kale sahasına inen topu Kiev savunması uzaklaştırdı.

60. dakika. Maçta son yarım saatlik dilime girildi. 0-0 eşitlik devam ediyor. Bu dakikada sağ kanattan ceza sahasına Kazım'ın gönderdiği topu Kaleci Bogush sektirdi. Kalenin boş olduğu anda Emre'nin volesi isabetsiz olunca meşin yuvarlak Kievli oyuncularda kaldı.

61. dakika. Fenerbahçe atağında ceza sahası dışından Carlos sert vurdu. Kiev savunmasından seken topu Emre kaleye vurmak istedi. Savunma son anda araya girerek futbolcumuza şut şansı tanımadı.

62. dakika. Kiev atağı sol kanattan tehlikeyi gelişti. Savunmamızın dengesiz yakalandığı anda kale sahasına gönderilen topu Maldonado son anda keserek Selçuk'a kazandırdı. Selçuk rakibine kaptırdığı top sonrası yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü.

63. dakika. Kiev'de Nesmachny oyunda...El Kaddouri kenara alındı..

68. dakika. Kiev'te topla elle oynayan Aliyev sarı kart gördü.

70. dakika. Kiev kalemize etkili geldi. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topu altıpas üzerinde Shatskikh kontrol edip dönmek istedi. Lugano son anda ayak koyarak topu kornerle uzaklaştırdı.

71. dakika. Kiev Nesmachny ile Fenerbahçe kalesinde etkili oldu. Sol kanattan topla ilerleyen Nesmachny, Volkan'ın ilerde olduğunu görünce uzaktan aşırtma bir vuruş denedi. Meşin yuvarlak üst direği sıyırıp üst ağlara takıldı. Fener adına şanslı bir an.

74. dakika. Maçta tempo çok düştü. Oyun sürekli olarak duruyor.

75. dakika. Fenerbahçe atağında ceza sahasına uzun oynanan topu Alex gerisindeki Selçuk'a indirdi. Selçuk topun gelişine çok sert vurdu. Meşin yuvarlak Kaleci Bogush'in üzerine gitti.

76. dakika. Fenerbahçe atağında savunmanın arkasına atılan ara pasına Güiza hareketlendi. Kaleci Bogush zamanında çıkarak Güiza'dan önce yatarak topu uzaklaştırdı.

77. dakika. Alex yerini Burak Yılmaz'a bıraktı.

85. dakika. Fenerbahçe'de Emre yerini Uğur Boral'a bıraktı.

88. dakika. Maçta son dakikalar oynanıyor. Fenerbahçe sağ kanattan Roberto Carlos ile serbest vuruş kullandı. Kiev savunması tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

Carlos'un kullandığı köşe vuruşundan sonuç gelmedi.

89. dakika. Sol kanattan Carlos ceza sahasına ortasını yaptı. Kiev savunmasının çıkarttığı meşin yuvarlak ceza sahasının hemen önünde Kazım'da kaldı. Bu futbolcunun sert şutu az farkla yandan auta çıktı.

89. dakika Kiev'de Aliyev yerini Asatiani'ye bıraktı.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika ilave etti.

90+1. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Carlos ile köşe vuruşu kullandı. Lugano'nun kale sahasında yükselip vurduğu kafa şutu savunmadan sekerek kornere çıktı.

90+2. dakika. Kiev'de topu oyuna geç sokan Kaleci Bogush sarı kart gördü.

Uzatmalarda gol olmadı. Fenerbahçe Devler Ligi'ndeki 2. maçında Kadıköy'de karşılaştığı Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

______________
Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin !
Mesaj30.09.2008, 21:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Ben besiktasliyim ama aragones gitmeli bence!..
Iyi eglenceler!..
Wink
Mesaj30.09.2008, 21:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

aragones gitmeli

Bende gir Gsliyim belli olduğu gibi Very Happy
Wink
______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj30.09.2008, 21:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir gsliyim olacaktı Düzenle butonu olmadığı için böyle yazmak zorunda kaldım Ö. dilerim Wink
______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj30.09.2008, 21:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aragones Kalsın... Bende GS'liyim ve kalması bizim işimize gelir Very Happy Very Happy
______________
Dost Sitelerimiz Arasında Yerinizi Alın!
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=52694
Mesaj01.10.2008, 07:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

online-gelir yazmış:
Aragones Kalsın... Bende GS'liyim ve kalması bizim işimize gelir Very Happy Very Happy


Bencede :=))
______________
Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim...
Mesaj01.10.2008, 09:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aragones yüzünden her maç puan kaybediyoruz...:S
______________
Mesaj01.10.2008, 09:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya ispanya'yı şampiyon yaptı fb'de başarısız o yüzden ben kararsızım.. Question
______________
Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu