Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj03.10.2008, 13:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Vatana , millete hayırlı uğurlu olsun Smile
Mesaj03.10.2008, 14:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok güzel teşekkürler...
Mesaj03.10.2008, 14:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

pirioyun yazmış:
Çok güzel teşekkürler...

Paylaşmak güzeldir...
İyi eğlenceler...

Siten Burda | Ücretsiz Site Rehberiniz | Yüzlerce Site Burda - TR.GG SITELERI
Mesaj03.10.2008, 14:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Osmanlı Tuğrası göremedim ben hiç , keşke olsaydı : | Ve bir Mehmet Akif ERSOY portesi .. Düşündürücü Wink .. Teşekkürler bilgilendirdiğin için
Mesaj03.10.2008, 22:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

gruplaylaylom yazmış:
Osmanlı Tuğrası göremedim ben hiç , keşke olsaydı : | Ve bir Mehmet Akif ERSOY portesi .. Düşündürücü Wink .. Teşekkürler bilgilendirdiğin için

Rica ederim...
Paylaşmak güzeldir...

Siten Burda | Ücretsiz Site Rehberiniz | Yüzlerce Site Burda - TR.GG SITELERI
Mesaj03.10.2008, 23:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

50 Kuruş'u bekliyorum Very Happy
Diğerleri çokta güzel değil...
50 ykR ßi harika Razz

İyi Eğlenceler Wink
Mesaj04.10.2008, 10:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylaşım için teşekkürler Wink

www.ermanender-fan.tr.gg
Mesaj04.10.2008, 10:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

paralar gerçekten hoş ancak demir paralar biraz euroya benzetilmiş gibi bir hizze kapıldım dikkatli bakınca demir eurolsra benziyor renklari aynı
Mesaj04.10.2008, 10:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Exclamation Exclamation Exclamation SADECE PARALARA BAKMAYALIM ONLARIN ÜSTÜNDE ÇOK EMEK VAR O ŞEKİLLERİ NE ZORLUKLA YAPILIYO ACABA HELE 50 YKR DE İSTANBUL BOĞAZI VAR Exclamation Exclamation Exclamation
Mesaj05.10.2008, 13:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

1 YTL'deki işlemeler dikkatimi çekti çok güzel gerçekten....
Mesaj05.10.2008, 13:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Daha güzel olmuş tam bir avrupa parası gibi Very Happy
Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız...
Mesaj05.10.2008, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu: www.ozgurluk-mahkumlari.tr.gg

''yeni paralar çok şık'' dan önce bu resimlere dikkat etmemiz lazım o dönemlerde yaşamış bir mevlana var o kadar ilerici bir insanın resmi neden yok? ben artık akp nin yaptığı hiç bir şeye güvenmiyorum gerçi başta da güvenmiyordum ama. Bu ülke üzerinde büyük oyunlar dönüyor dikkat etmek lazım!
Mesaj05.10.2008, 14:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni Paralarda 12 Güvenlik Önlemi Varmış Razz Artık Sahte Para Yapamayacaklar Galiba Mr. Green
Ayrıca 1 TL ile 50 Kr Dikkatimi Çekti Razz

Mesaj05.10.2008, 15:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitenburda yazmış:

5 Türk Lirası (64 x 130 mm)

5 Türk Lirası’nın ön yüzünde Atatürk’ün, 1927 yılında Ethem Tem tarafından çekilmiş fotoğrafından yararlanılarak oluşturulmuş bir portresi bulunmaktadır.

Arka yüzünde ise Ordinaryüs Prof. Dr. Aydın Sayılı’nın portresi yer almaktadır. 1913 – 1993 yılları arasında yaşamış olan Aydın Sayılı, Harvard Üniversitesi’nde ve bilindiği kadarıyla dünyada bilim tarihi alanında verilen ilk doktora derecesinin sahibidir. Arka yüzde ayrıca “güneş sistemi, atomun yapısı, DNA ve ilk çağ mağara resimleri” gibi motifler bir kompozisyon içinde kullanılmıştır.[/i]

İnşallah 50 YTL İle 5 TL Birbirine Karışmaz. Laughing

Güzel Paylaşım.Emeğine Sağlık.
Mesaj05.10.2008, 15:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: www.ozgurluk-mahkumlari.tr.gg

ozgurluk-mahkumlari yazmış:
''yeni paralar çok şık'' dan önce bu resimlere dikkat etmemiz lazım o dönemlerde yaşamış bir mevlana var o kadar ilerici bir insanın resmi neden yok? ben artık akp nin yaptığı hiç bir şeye güvenmiyorum gerçi başta da güvenmiyordum ama. Bu ülke üzerinde büyük oyunlar dönüyor dikkat etmek lazım!

Siyaset Yapma. Wink
Önceki mesajları göster: