Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.10.2008, 14:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Senin ve Sitenin Yararına Yaptığımız Hizmetlerimiz Oku Kazan

Arkadaşlar sanal-reklam.tr.gg tam olarak dakikasından saniyesine kadar 23 Haziran 2008 yılında satt 10:36:39'dayayın hayatına başladı.Bu tarihten buyana bir çok kampanyalar yaptık devamda ediyoruz.İşte şuan ki hizmetlerimiz ve başarılarımız.

Aşağıda bulunan istatistik veriler okuduğun zamana ait değildir.Foruma mesajın yazıldığı tarihe aittir.

- Toplistimiz aylardır hizmet veriyor.Şuan da toplistimizde 8 adet kategori vardır.Bu kategorilerde toplam 61 site bulunmaktadır.Tüm sitelerin(yeni eklenenler hariç) sitemizden kazandıkları en az 20 tekil ziyaretçidir.Tabi bunların daha da yüksek olanları var.

- Ücretsiz Banner hizmetimiz üyelerimize özel bir hizmetimizdir.Üyelerimize onlarca karşılıksız banner yaptık.Yapmaya da devam ediyoruz.Edeceğiz de.

- Bu Fırsat Kaçmaz adlı hizmetimiz üyelerimize özel hizmetimizdir.Bu hizmetimizi kullanan onlarca siteye yüzlerce hit yağdı.Bunun garantisini verdik.Kullananlarda şahidimizdir.Zaten.Kullanını %100 yarar alacaksınız.Çok iyi bir servistir.Ve eşi benzeri yoktur.

- Rekalm Alanı Bannerleri hizmetimiz ile onlarca reklam alanı bannerleini bir arada ineternet ortamında ilk kez biz getirdik.Çok güzel bannerlerimiz var deneyiniz.

- Ücretsiz domain birçok siteye verdik vereceğizde bu basit ve bizim tarafımızdan sağlanan bir servistir.Kullkanmak için bizim le mail adresimizden irtibata geçiniz.

- Buna benzer çok servis ve hizmetimiz var hadi tıkla bize kazan


Bu unun metni okumak sıkıcıdır ama yazmak daha sıkıcı Very Happy şaka maka iyi hizmetlerimizden yarrlanmak için bir tık yeter
______________
Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu