şu tr.ggde sitemap nasıl hazırlanıyor yaklaşık 2 yıldan beridir kullanıyorum tr.ggyi en eski üyelerinden biriyim babasını tanırım bu tr.ggnin şu sitemapı anlayamadım alemde site hacklemekten site bırakmadım şu tr.ggin sitemapını çözemedim siteyi doğrulayabildim sitemap yapamadım anlatabilen olursa sevinirim hem bir çok kişinin sorunu bu forumdaki materyallerden faydalanmaya çalıştım bulamadım
şu tr.ggde sitemap nasıl hazırlanıyor yaklaşık 2 yıldan beridir kullanıyorum tr.ggyi en eski üyelerinden biriyim babasını tanırım bu tr.ggnin şu sitemapı anlayamadım alemde site hacklemekten site bırakmadım şu tr.ggin sitemapını çözemedim siteyi doğrulayabildim sitemap yapamadım anlatabilen olursa sevinirim hem bir çok kişinin sorunu bu forumdaki materyallerden faydalanmaya çalıştım bulamadım
siz sadece sitemap mi oluşturmak istiyorsunuz yoksa google daha iyi indexlesin diye googleden bir sitemap mi oluşturmak istiyorsunuz?
eğer normal bir sitemap diyorsanız arkaşımızın verdiği doğru link ama google bulunamadı sitemap oluştur denilince hata buluyor... ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.