Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj03.08.2008, 19:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kim nasıl konuşuyorsa konuşsun.Beni ilgilendirmez.Beni sadece kendim ilgilendir. Very Happy
Mesaj03.08.2008, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

en çok kullandıkları kelimeler

salak şey

tabi tabi

sansin ooooo

baska aklımda yok
Mesaj03.08.2008, 19:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

search-net yazmış:
en çok kullandıkları kelimeler

salak şey

tabi tabi

sansin ooooo

baska aklımda yok

Boşver onları sen kendi konuşmana bak bence.Kötü anlamda değil aynı benim yukarıdaki yorumum gibi.Onlardan BANANE Exclamation Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mesaj08.10.2008, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Abi Bence Bu Başlık Çok Doğru Her 5 Kız Arkadaşımdan 4 ü Böyle Konuşuyor. Mr. Green (Ne kibar konuştum Yaw)
Mesaj08.10.2008, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

aslında ben hiç rastlamadım böyle konusan kızlara genelde nette böyle konuşuyorlar
Mesaj08.10.2008, 18:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

günlük hayatta böyle konuşan k,mseye raslayamassınız raslasanızda kendi aralarında arkadaş çevrelerinde böyle konuşurlar ...Bu konuşöma tarzı zaten forumlarda oldu yha phen gee bhak gibi...
Mesaj08.10.2008, 18:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

nett-oguzhann yazmış:
günlük hayatta böyle konuşan k,mseye raslayamassınız raslasanızda kendi aralarında arkadaş çevrelerinde böyle konuşurlar ...Bu konuşöma tarzı zaten forumlarda oldu yha phen gee bhak gibi...

Genellikle Emo, Gothic Vs.. Tarzlardaki kişiler böyle konuşur.

Günlük Hayatta evet pek rastlayamassınız ama bu söylediklerim kendi aralarındada TÜEKÇE yi Bozarak Konuşurlar...

Mesaj08.10.2008, 18:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Gercekten bu kadar guzel TURKCE'miz varken neden boyle konusulsun ki!..
Wink
Mesaj08.10.2008, 18:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

cunobag yazmış:
Dünyanın en zengin dillerinden biri olan Türkçemizin geldiği hale bakın.
Ama biz herşeye olduğu gibi ağlanacak haline yine bunları okuyarak oturup gülüyoruz.

Yazık
Çok yazık

Ne zaman ki özenti ruh halimizden çıkarız ve kendi benliğimize döneriz,işte o zaman adam oluruz.

Katılıyorum
Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız...
Mesaj08.10.2008, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

c-aptain yazmış:
TÜEKÇE[/b]

Türkçe Yazacaktım Pardon Wink
Mesaj09.10.2008, 10:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Merhaba,

Merhaba,

Çok yazık çok!En büyük örnek bizim sınıfımızın kızları hep böyle konuşur...Anlamamaktayım neden böyle konuştuklarını.Kardeşim Türkçe bu,sen Türkiye'de yaşıyorsun,Türkçe'yi doğru kullanman gerekiyor...Yazık ya...

Dünya da en saygı gören şeyler dil ve bayraktır.Diğer ülkeler bunun farkında fakat Türk gençliğinin haberi yok...

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ÖNEMLİ NOT:Bu yazdıklarım böyle Türkçe'yi katledenleredir.Katletmeyenlere teşekkür ederim.
Mesaj09.10.2008, 15:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Merhaba,

benimsitem1993 yazmış:
Merhaba,

Çok yazık çok!En büyük örnek bizim sınıfımızın kızları hep böyle konuşur...Anlamamaktayım neden böyle konuştuklarını.Kardeşim Türkçe bu,sen Türkiye'de yaşıyorsun,Türkçe'yi doğru kullanman gerekiyor...Yazık ya...

Dünya da en saygı gören şeyler dil ve bayraktır.Diğer ülkeler bunun farkında fakat Türk gençliğinin haberi yok...

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ÖNEMLİ NOT:Bu yazdıklarım böyle Türkçe'yi katledenleredir.Katletmeyenlere teşekkür ederim.
Mesaj09.10.2008, 16:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

cunobag yazmış:
Dünyanın en zengin dillerinden biri olan Türkçemizin geldiği hale bakın.
Ama biz herşeye olduğu gibi ağlanacak haline yine bunları okuyarak oturup gülüyoruz.

Yazık
Çok yazık

Ne zaman ki özenti ruh halimizden çıkarız ve kendi benliğimize döneriz,işte o zaman adam oluruz.

evet bunun gibi konuşan ÖZENTİ şahsiyetler, dizilerden dizilerin içindeki insanlardan etkileniyorlar
Mesaj09.10.2008, 16:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

İnsanlar dilini düzgün konusmuyor ve özeniyorsa bi şeylere birilerine o insanda sorun var demektir. Wink