Yazar |
Mesaj |
-

mukemmelkiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2008, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kim nasıl konuşuyorsa konuşsun.Beni ilgilendirmez.Beni sadece kendim ilgilendir.  |
|
↑
|
|
 |
-

search-net
Acemi Üye
|
03.08.2008, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en çok kullandıkları kelimeler
salak şey
tabi tabi
sansin ooooo
baska aklımda yok |
|
↑
|
|
 |
-

mukemmelkiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2008, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
search-net yazmış: en çok kullandıkları kelimeler
salak şey
tabi tabi
sansin ooooo
baska aklımda yok |
|
↑
|
|
 |
-

kimtakarbizi
Acemi Üye
|
08.10.2008, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Abi Bence Bu Başlık Çok Doğru Her 5 Kız Arkadaşımdan 4 ü Böyle Konuşuyor.  (Ne kibar konuştum Yaw) |
|
↑
|
|
 |
-

hepsi-1999
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.10.2008, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aslında ben hiç rastlamadım böyle konusan kızlara genelde nette böyle konuşuyorlar ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

nett-oguzhann
Uzman Üye
|
08.10.2008, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
günlük hayatta böyle konuşan k,mseye raslayamassınız raslasanızda kendi aralarında arkadaş çevrelerinde böyle konuşurlar ...Bu konuşöma tarzı zaten forumlarda oldu yha phen gee bhak gibi... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.10.2008, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nett-oguzhann yazmış: günlük hayatta böyle konuşan k,mseye raslayamassınız raslasanızda kendi aralarında arkadaş çevrelerinde böyle konuşurlar ...Bu konuşöma tarzı zaten forumlarda oldu yha phen gee bhak gibi...
Genellikle Emo, Gothic Vs.. Tarzlardaki kişiler böyle konuşur.
Günlük Hayatta evet pek rastlayamassınız ama bu söylediklerim kendi aralarındada TÜEKÇE yi Bozarak Konuşurlar... ______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
 |
-

cevdetprizrenli
Uzman Üye
|
08.10.2008, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Gercekten bu kadar guzel TURKCE'miz varken neden boyle konusulsun ki!..  |
|
↑
|
|
 |
-

siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.10.2008, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cunobag yazmış: Dünyanın en zengin dillerinden biri olan Türkçemizin geldiği hale bakın.
Ama biz herşeye olduğu gibi ağlanacak haline yine bunları okuyarak oturup gülüyoruz.
Yazık
Çok yazık
Ne zaman ki özenti ruh halimizden çıkarız ve kendi benliğimize döneriz,işte o zaman adam oluruz.
Katılıyorum ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
 |
-

c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.10.2008, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
c-aptain yazmış: TÜEKÇE[/b]
Türkçe Yazacaktım Pardon  ______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
09.10.2008, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba, |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

hakannet55
Uzman Üye
|
09.10.2008, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba, |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

saraybahcesi
Uzman Üye
|
09.10.2008, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cunobag yazmış: Dünyanın en zengin dillerinden biri olan Türkçemizin geldiği hale bakın.
Ama biz herşeye olduğu gibi ağlanacak haline yine bunları okuyarak oturup gülüyoruz.
Yazık
Çok yazık
Ne zaman ki özenti ruh halimizden çıkarız ve kendi benliğimize döneriz,işte o zaman adam oluruz.
evet bunun gibi konuşan ÖZENTİ şahsiyetler, dizilerden dizilerin içindeki insanlardan etkileniyorlar ______________ DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ |
|
↑
|
|
 |
-

fd
Acemi Üye
|
09.10.2008, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnsanlar dilini düzgün konusmuyor ve özeniyorsa bi şeylere birilerine o insanda sorun var demektir.  ______________ NAAZIMCA GİTTİ FORUM BOZULDU 9 SİTEMİ SİLDİM HEPSİ YAKINDA BANN .... |
|
↑
|
|
 |
|