slm arkadaşlar benim sitem varda şimdi ben ona sagtuş engeli exrasını ekliyecegim de şimdi benim html kodlarının oldugu bir sayfa var o sayfada engel kalmış olacak böyle bir kod varmı sizce
Ancak istediğiniz sayfalara engelleme kodunu koyarak yada koymayarak bunu gerçekleştirebilirsiniz....
Yani tasarım ayarlarından herhangi bir kutuya değil sayfalarımı değiştirden istediğiniz sayfaya koyarak yapabilirsiniz...
Selametle... ______________ Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim...
bedava sitemin extrasını kullanırsan yapma kaldırma şansın yok biliyorum ama normal başka html kodlardan yararlanırsan o sayfaya koymazsın olur ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.