Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.10.2008, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Google meta hakkında ?

ARKADASLAR BUNU BILEN VARMI GOOGLŞE META TAGLERI SITEMÖIZE NASIL DOGRULARIZ GOOGLE SUNU DIYOR

Aşağıda listelenen meta etiketi kopyalayın ve sitenizin ana sayfasında sayfanın ilk <head> bölümündeki ilk <body> bölümünden önce yapıştırın. Yardım

<meta name="verify-v1" content="rFqK6DS2p/PmZ7xDw3P0eRjkADAeUO/S3GOK1hZmvhM=

BUUNU CSS BOLUMUNE YAPISTIRCAZ AMA GOOGLE BUNA BIR ORNEK GOSTERMIS SOYLE

<html>
<head> <head> <meta name="verify-v1" content="rFqK6DS2p/PmZ7xDw3P0eRjkADAeUO/S3GOK1hZmvhM=" />
<title> Başlığım </title>
</head>
<body>
sayfa içeriği
</body>
</html>

<head> etiketinden sonra ve </head> etiketinden önce bir meta etiket yerleştirin

BUNU NASIL YAPCAZ BILEN VARSA ACIL YARDIM ETSIN RICA YADA RESIMLI BI ANLATIM VERSIN RICA EDIYORUM

başlıklarınız konuyu özetleyici bir şekilde olmalı
yardımmmm-acilll vs. şeklinde olmamalıdır.
düzeltildi( at )marasultraslan

En son ozbaysmiyonas tarafından 15.10.2008 15:18:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
↑
Mesaj15.10.2008, 13:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Google site doğrulama
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=31216
İyi Eğlenceler.

Mesaj15.10.2008, 14:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Google sıte dogrulamasında Verdıgın lınke baktım.Google Hesabımla gırıs yaptım sıte dogrulamaya gırdım sıtene kodları ekle felan dedı ekledım dogrula dedım sıtenızın eksık yere veya yanlıs yere yapıstırdınız dıyor anlamadım!
Mesaj15.10.2008, 14:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kodu sitenizde css bölümüne ekleyiniz ve kodun başında bu kodu koyunuz

Kod:
</style>

Wink Kolay Gelsin
Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız...
↑
Önceki mesajları göster: