Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj18.10.2008, 21:58 (UTC)    
Mesaj konusu: Dünyaca ünlü popstarı türkiye'de



Acun Ilıcalı yarışma programına çıkması için Christina Aquilera'yla 1 milyon dolar karşılığında anlaştı. Albümleri 40 milyonun üzerinde satan 4 Grammy ödüllü Christina Aquilera bu akşam kimsesiz çocuklar için yarışmak ve iki şarkı söylemek karşılığında konserlerinden kazandığı ücreti alacak.

Christina Aguilera, 'Var Mısın Yok Musun' adlı yarışmaya katılmak için özel bir jetle İstanbul'a geldi.



Dünyaca ünlü şarkıcı Christina Aguilera, Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var Mısın Yok Musun' adlı yarışmaya katılmak için iki gün önce özel bir jetle İstanbul'a geldi.
Dokuz aylık Max isimli oğlu ile birlikte uçaktan inen Aguilera, kucağındaki oğlunu öperek objektiflere poz verdi.

Aguilera'ya ABD'li korumasının yanı sıra 20 kişilik bir koruma ordusu eşlik etti. Yaklaşık 30 bavulla gelen ünlü yıldız, 4 jeep ile birlikte kalacağı Çırağan Sarayı'na gitti. Aguilera, Acun Ilıca'nın programında kimsesiz çocuklar adına yarışacak. Çekimlerden sonra Acun Ilıcalı, Aguilera'ya üç gün boyunca İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezdirecek.



Her Şey Max İçin
27 yaşında olan Aguilere, ikinci kez anne olmak istediğini vurgulayarak, `Max`in her şeyiyle hep ben ilgilendim. Oğluma tüm vaktimi ayırmak istiyorum. Bezini ben değiştiriyorum ve onu ben uyutuyorum. Tüm bu işler kimi zaman yorucu olabiliyor ama ben hiç şikayetçi değilim` şeklindeki sözleriyle dikkat çekmişti.

kaynak: mynet haber
Mesaj19.10.2008, 05:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok Güzel Bir Program Olacak. Wink
Mesaj19.10.2008, 08:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

kız gerçekten güzelmiş
Mesaj19.10.2008, 08:20 (UTC)    
Mesaj konusu: Güzel Paylaşım

Ben Kadını Bu Sabah Televizyonda Görmüştüm.Var Mısın Yok Musun Programına Gelecek Diye Haber Yapıyorlardı.Bence Program Süper Olacak.Güzel Paylaşım. Wink
______________
Mesaj19.10.2008, 08:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

kendi popstarlarımız neyimize yetmiyo
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu