Forum'da ara:
Ara

Sitemi Beğendiizmi?
evet
  50%
[ 2 ]
hayır
  50%
[ 2 ]
Toplam Oylar : 4

Yazar Mesaj
Mesaj22.10.2008, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu: haber panosu

merhaba ben bir şey yapmak istiyorum sitemde haberler varya ana sayfada onlar gibi bişe yapmak istiyorum ekliyince haber otomatik olarakta oradada gözüksün böyle bişe yapılabilirmi onu öğrenebilirmiyim..Sitem
Mesaj22.10.2008, 18:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitenize Giriş Yaptıktan Sonra
Ekstraları Degıstıre Tıklayın.
Sonra Ekstrayı Ekleyi.
Ve Haberler Ekstrasını Ekleyin.
Size Göre Kendinize Göre Ayarlamaları Yapabilirsiniz..
Veya Haber Kodları Mevcuttur.
Html Kodları Bolumunu Incelemenız Yeterli.
↑
Mesaj22.10.2008, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu: ..

siz benim dediğimi tam anlayamıdınız galiba benim dediğim bir pano olcak mesela mesela başka bi site o tablonun hmtl kodunu sitesine ekledi ben kendi pcmden haber eklince ordada aynısının çıkmasını istiyorum inşallah anlaşılmıştır.. profolimde msnem yazıo ordak eklerseniz msnmi msnden görüşebilir...
Mesaj22.10.2008, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

iframe ile yaparsın. İframe'deki sayfayı değiştirdiğin zaman iframe kodunu kim eklemiş ise onların içerikleride otomatik değişir ama sadece haber kısmı olarak bedava-sitem'de yapamazsın. FTP olmadığı için sadece o kısmı alamazsın. Tasarım komple gözükür. FTP olan bir host alıp yapabilirsin.
Mesaj22.10.2008, 18:59 (UTC)    
Mesaj konusu: ..

peki tmm saolun bakalım yakında salyazili.net alcaz ama ne zaman Smile Very Happy Smile