Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.10.2008, 12:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Funpic yardim portali

Dosyayı Editör Problemi İle Açın forum/includes/cron/rssposter.php
Aşağıdaki Kodu Arayın

PHP- Kodu:
Kod:
// ################################################## ######################
// ######################### START MAIN SCRIPT ############################
// ################################################## ######################

Altına Bu Kodu Ekleyin

PHP- Kodu:
Kod:
[b]function trtrans ($str)
{
$trans = array("ÄŸ" => "ğ",
"Ä".chr(158) => "Ğ",
"ı" => "ı",
"Ä°" => "İ",
"ç" => "ç",
"Ç" => "Ç",
"ü" => "ü",
"Ãœ" => "Ü",
"ö" => "ö",
"Ö" => "Ö",
"Å".chr(158) => "Ş",
"ÅŸ" => "ş",
"ß" => "ß",
"ä" => "ä",
"Ã".chr(132) => "Ä"
);
$out = strtr($str, $trans);
// $out = $str;
$badwordchars=array(
"\xe2\x80\x98","\xe2\x80\x99","\xe2\x80\x9a",
"\xe2\x80\x9b","\xe2\x80\xb2","\xe2\x80\xb5",
"\xe2\x80\x9c","\xe2\x80\x9d","\xe2\x80\x9e",
"\xe2\x80\x9f","\xe2\x80\xb3","\xe2\x80\xb6",
"\xe2\x80\xa6","\xe2\x82\xac","\xe2\x86\x92",
"\xe2\x86\x90","\xe2\x86\x91","\xe2\x86\x93",
"\xe2\x80\x94"
);
$fixedwordchars=array(
"‘","’","‚",
"‛","′","‵",
"“","”","„",
"‟","″","‶",
"…","€","→",
"←","↑","↓",
"—"
);
$out=str_replace($badwordchars,$fixedwordchars,$out);
return $out;
}[/b]


Aşağıda verilen kodlardan ikişer tane bulunmakta. Her ikisinide değiştirin.
Aşağıdaki Kodu Bulun

PHP- Kodu:
Kod:
$itemdata->set('title', strip_bbcode(convert_wysiwyg_html_to_bbcode($feed['xml']->parse_template($feed['titletemplate'], $item))));



Altdaki Kod İle Değiştirin

PHP- Kodu:
Kod:
$itemdata->set('title', trtrans(strip_bbcode(convert_wysiwyg_html_to_bbcode($feed['xml']->parse_template($feed['titletemplate'], $item)))));

Aşağıdaki Kodu Bulun

PHP- Kodu:
Kod:
$itemdata->set('pagetext', $pagetext);



Aşağıdaki Kod İle Değiştirin

PHP- Kodu:
Kod:
$itemdata->set('pagetext', trtrans($pagetext));


Aşağıdaki Kodu Bulun

PHP- Kodu:
Kod:
$itemdata->set('title', strip_bbcode(convert_wysiwyg_html_to_bbcode($feed['xml']->parse_template($feed['titletemplate'], $item))));



Aşağıdaki Kod İle Değiştirin

PHP- Kodu:
Kod:
$itemdata->set('title', trtrans(strip_bbcode(convert_wysiwyg_html_to_bbcode($feed['xml']->parse_template($feed['titletemplate'], $item)))));


Aşağıdaki Kodu Bulun

PHP- Kodu:
Kod:

$itemdata->set('pagetext', $pagetext);


Aşağıdaki Kod ile Değiştirin

PHP- Kodu:
Kod:
$itemdata->set('pagetext', trtrans($pagetext));
Mesaj30.10.2008, 12:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Reputation Sistemi

English :

Alıntı:
admincp >>vbulletin Options >>user repupation options >>Enable User Reputation system >>Yes


Türkce :

Alıntı:
Admin Cp > Vbulletin Seçenekleri > Kullanıcı Reput Ayarları > Kullanıcı Reput Sistemi Aktif > Yes




Rep gücünü aktif etmek için

Alıntı:
admin panel<<<vbulletin seçenekler<<<thread display options(showthread)<<<Post Elements(en altta) karşında rep power seçeneğini işaretleyin..



Rep puanınıda beraberinde gostermek için

Alıntı:
admin panel<<<stil&template<<<posbit_legacy şu kodu bul


PHP- Kodu:
Kod:
<if condition="$show['reputation']"><div><if condition="$show['reppower']">$vbphrase[reppower]: $post[reppower]</if>$post[reputationdisplay]</div></if>



bununla değiştirin

PHP- Kodu:
Kod:
<if condition="$show['reputation']"><div><if condition="$show['reppower']">$vbphrase[reppower]: $post[reppower]</div></if>
<div>Rep Puanı: $post[reputation]</div>
<div>Rep Derecesi : $post[reputationdisplay]</div></if>
Mesaj30.10.2008, 12:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitenizin Altına Sitemap Oluşturmak İStermisiniz Kendi Otomatik Oluştursun.
İlk Önce
admincp-->Plugin& Products---> Plugin Ekle ----->
Ürün = Vbulletin
Giriş Noktası (hook) = global_start
Başlık = Sitemap
Plug-in Php-Kodu


Kod:
Kod:
$forumlarimX = $vbulletin->db->query_read("select * from " . TABLE_PREFIX . "forum"); while ($forumlarim = $vbulletin->db->fetch_array($forumlarimX)){$googlehazir .= "<a href=\"http://www.siteadı.com/archive/?f-".$forumlarim['forumid'].".html\">".$forumlarim['forumid']."</a>, ";}

[Not:Siteadı Bölümünü Kendinize Göre Editleyin]

Plugin Aktif mi? Evet

Seçin ve Kaydeti Tıklayın..

Biçim Yöneticisinden Şablon Aratın Footer Templatesini Açın Ve Bu Kodları En Aşağıya Ekleyin..


Kod:
Kod:
<fieldset><legend><b>Sitemap</b></legend><div class="smallfont">$googlehazir</div></fieldset>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu