merhabalar,
Ben güzel bir site ismi almak istedim ama ne yazık ki denediklerimin çogu alınmış.Bu sitelere bi göz atıyım dedim, birçoguna hiçbirşey yapılmamış site bomboş duruyor, birkaçı kapatılmış.Bu kapalı olanlar bile isim alırken başkası kullanıyor diye alamıyoruz. Mesala bazıları almışlar ismi mail adresindeki linke tıklayıp aktive etemiş.
Ben diyorumki bu kullanılmayan ve silinen isimler tespit edilse bu ismler kullanacak olanlara yeniden açılsa! nasıl olur acaba?
sanırım yeni versiyonda
bir ücret karşılığında istediğin Siteadı.tr.gg Şekilinde alınabilecek ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.