Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.10.2008, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Cumhuriyetin 85.Yıldönümü İçin Düzenlenen Gösteri Büyüledi!!

Mistanbul Düşünceleri...

Acayip Muhteşemdi...
Müthiş Bir Gösteriydi Gerçekten..

Ben Kabataş'tan İzledim Mükemmeldi Gerçekten...

Ama Üsküdarda Olmayı İsterdim Fişekler Üsküdar Dan Atıldı...

Denizin Ortasında Ve Alçak Seviyelerdede Patlayan Hava-i Fişekler Üsküdarda Kırılmadık Cam Bırakmamıştır Diye Düşünüyorum:))

Ayrıca Çok Yüksek Sesli Olan Havaifişekler Kulaklarımınızın Pasını Sildi...

.............................................................................................................................

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Cumhuriyetimizin 85. yıl coşkusuna yaraşır kutlama...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 85. yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul Boğazı’nda yapılan lazer ve havai fişek gösterisi İstanbullulara ve tüm Türkiye'ye unutulmaz anlar yaşattı.

Cumhuriyetimizin 85. yılı sebebiyle Dolmabahçe Sarayı’nda yapılan resepsiyona İstanbul Valisi Muammer Güler, eşi Neval Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 1. Ordu Komutanı Ergin Saygun,Kuvvet Komutanları, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, eski Genel Kurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ve çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı.

Havai fişek gösterisi öncesinde boğazı aydınlatan lazer gösterisi izleyiciler tarafından hayranlıkla izlendi. İstanbullular bu coşkuyu yakından izlemek için Anadolu ve Avrupa sahil boyuna akın etti. Lazer gösterisi sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Muammer Güler ve 1. Ordu Komutanı Ergin Saygun İstanbullulara ve ekranları başında Cumhuriyetimizin 85.yıl coşkusunu tüm dünyaya haykırdığımızı gösteren havai fişek gösterisini başlatan butona bastı.

Havai fişek gösterisini başlatmadan önce “Bu kutlamalar bağımsızlığımızı tüm dünyaya haykırmaktır.” diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş konuşmasına şöyle devam etti: “Cumhuriyetimizin 85. yılını burada hep birlikte kutluyoruz. Bu kutlamayla birlikte aynı zamanda bağımsızlığımızın 85. yılını tüm dünyaya haykırıyoruz. Başta aziz Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz. Ve bugün buradaki Cumhuriyetimizin 85. yılını bin yıllık tarihimize yakışır şekilde kutluyoruz. Bir millet olmanın, şanlı bayrağımızın altında yaşamanın gururunu birlikte yaşıyoruz. Yeniden doğuşun adı olan Cumhuriyetimiz kutlu olsun.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Muammer Güler ve 1. Ordu Komutanı Ergin Saygun’un butona basmasıyla birlikte İstanbul’un seması havai fişeklerle aydınlanmaya başladı. Uzun süre unutulmayacak havai fişek gösterisi dünyaca ünlü müzisyen Fahir Atakoğlu'nun, Cumhuriyetimizin 85. yıldönümü dolayısıyla bestelediği müzik eşliğinde devam eden gösteri, yaklaşık 20 dakika sürdü.

40 tondan fazla ekipman kullanılan gösteride İstanbul semaları rengarenk oldu. Havai fişekler, Boğaz üzerinde yaklaşık 250 metre yükseldi. Ayrıca, Boğaz Köprüsü üzerinde yer alan 42 ateşleme sistemiyle 800 metre uzunluğunda ateş şelalesi oluşturuldu.

Havai fişek gösterisinin ardından Devlet Opera ve Balesi sanatçıları vals dansı gösterisi sundu.
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGindirim kodu - discount code
Mesaj30.10.2008, 20:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

orada degildim ama olmak isterdim...

canlı olarak izledim muhteşemdi...
Mesaj30.10.2008, 20:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-muratt yazmış:
orada degildim ama olmak isterdim...

canlı olarak izledim muhteşemdi...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu