Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.10.2008, 13:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mükemmel Bir Paylaşım Teşekkürler ..
Mesaj30.10.2008, 21:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodek yazmış:
yokmu daha

bağzı paylaşımları sadece yorum yapmak için alma insanları gerçekten amaa gerçekten bilgilendirmek için koy ozmn her zmn yorum olacaktır Exclamation Exclamation

Mesaj30.10.2008, 21:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

PARDON DÜZELTİYORUM

sitem-f-d-bjk yazmış:
kodek yazmış:
yokmu daha

bağzı paylaşımları sadece yorum ALMAK için alma insanları gerçekten amaa gerçekten bilgilendirmek için koy ozmn her zmn yorum olacaktır Exclamation Exclamation

Mesaj30.10.2008, 21:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

PARDON DÜZELTİYORUM

sitem-f-d-bjk yazmış:
PARDON DÜZELTİYORUM

sitem-f-d-bjk yazmış:
kodek yazmış:
yokmu daha

bağzı paylaşımları sadece yorum ALMAK için YAZMA insanları gerçekten amaa gerçekten bilgilendirmek için koy ozmn her zmn yorum olacaktır Exclamation Exclamation

Mesaj30.10.2008, 21:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu aralar sıkıntılıyımda cümleleri doğru seçemiyorum kusura bakmayın

Mesaj30.10.2008, 22:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ve-angel yazmış:
laiklik türküleri söyleyip, atatürkü sahiplenen kesime ders olsun, o mavi gözlü heybetli türk, atatürk, hepimizin atasıdır...

güzel paylaşım Laughing

ne demek ders olsun...ne biçim bir laf bu.Atatürk herkesin Ata'sı.Laik insanlarda müslümandır ve allaha inanırlar.Siz sadece kendinizi mi dindar sanırsınız.Ben laiklik türküleri de söylerim dua da okurum namaz da kılarım.ne alakası var ,ne saçma bir yorum.

Mesaj30.10.2008, 22:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayatı boyunca Türkçe konuşan, Türkçeye önem veren
Ezanı, Kuran-ı Kerim'i
Türkçeleştiren
büyük kurtarıcının Arapça bir sözcükle gözlerini kapadığına inanmıyorum.

Not: Laiklik kelimesini anlamaktan yoksun insanımız çoktur. Laiklik dinin özgür, devletten bağımsız olmasıdır...[/quote]

Yahu kardeşim...Bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti kuran bir kişinin,mantıken dilini de bağımsız yapması gerekmez mi.
Biz Türk'üz ve dilimizde Türkçe.... Atatürk tabiii ki Türkçeye önem verecek..
Fransızca,almanca,ingilizce,arapça,farsça konuşacak hali yok tabiii...
Anlatılan konuda Ata'mız ölüm döşeğinde yani azraili görünce yani gözündeki perde inince (bu da kur'an da vardır.Gözdeki perdenin inmesi olayı) meleklere söylediği bir şey.Bizler müslümanlar olarak,inandığımız birşey vardır.diğer dünyada yani ahir hayatta tek bir dil yani arapça konuşmayacakmıyız.Bu da melekleri gören bir insanın ,yani bu hayattan artık çıkmış ya da çıkmak üzere olan yani gözlerindeki perde inan bir insanın konuşması gereken bir dil.Neden bunu laiklik veya farklı bir konuya çekiyorsunuz anlamadım.Arkadaş bir konuyu paylaşmış.Sağolsun güzel bir paylaşım.Bunların olmadığını kanıtlayacak belgeniz varmı ? Yok...O zaman lütfen araştırmacı paylaşıma saygılı olalım...

Önceki mesajları göster: