Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.11.2008, 05:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Başbaka'nın Güneydoğu hakkında neler dedi..? BURDA

http://www.ulkegundemi.com/haber_detay.asp?haberID=99

Güneydoğu değerlendirmesi

Başbakan Güneydoğu'ya yaptı gezi hakkında hiçte olumlu rapor vermedi.

Zafer KAYA'nın Haberi/ULKEGUNDEMİ.COM

Geçenlerde yaptığı geziye ilişkin değerlendirme yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Doğu hakkında olumlu rapor veremedi.

İNSANOĞLUNA TAHAMMÜLLERİ YOK

Başbakan Recep Tayyip Erdğan Hakkaride yaşadıkları korku dolu dakikaları an ve an anlattı.Başbakan Erdoğan,"Bizi takip eden konvoyun hemen arkasında basın mensubu arkadaşlarımız vardı.Basın mensubu arkadaşlarımızıda seyrederek taşladılar.Daha sonra özel timlere haber verildiği ve olayan el konulduğunu" belirten Başbakan sözlerini şöyle sürdürdü,"Çünkü bunlar insan düşmanı,bunların insanoğluna ve insan hayatına saygıları yok ve Aynı şeyi şehir merkezindede yaşadık" dedi.


HAKKARİDE HİÇ BİR GELİŞME YOK

Hakkari'nin genel durumu hakkında değerlendirme yapan Başbakan Erdoğan şöyle konuştu,"Hakkari Belediyesi malum belediyenindir.Ben partimin kuruluşunda oraya gittiğimde de daha sonraki gidişlerimde de hangi Hakkari varsa bugünde aynı Hakkari var dedi".


BASIN'A ÖNEMLİ VUGU

Ülkemizde yaşanan terör olaylarını yazılı görsel medya'nın yayınlamasını kınayan Başbakan,böyle yaparak medya'nın terör örgütünün reklamını yaptığını belirtti.
Başbakan örgütün istediğininde zaten,terör örgütünün propagandasını yaptırmak olduğunu söyleyerek bu durumua sert çıktı.

Sözleri'ni doğal gaz zammı ile ilgili konuya değinerek tamamlayan Başbakan Erdoğan,zammı yapmaya mecbur olduklarını belirtti.

ULKEGUNDEMİ.COM
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu