| Var Mısın Yok Musun Yarışmasını Beğeniyor Musunuz? |
|
|
| Toplam Oylar : 7 |
|
| Yazar |
Mesaj |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
19.11.2008, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: Alıntı: ne biliyon arkadaşı mısın?
paris hiltonu getiren onuda getirir ..
var mısın yok musun yarışmasına paris hilton katılmadı diye biliyorum ama katılmadı yaw  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
19.11.2008, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
katıldı kendi yarışdı hatta  ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgiweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2008, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Attınız şimdi Paris Hilton yarışmadı.
İlgili haber gösterin inanayım.  ______________ # |
|
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
19.11.2008, 14:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya yarışdı eger bulursam göndercem ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
19.11.2008, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: katıldı kendi yarışdı hatta
arkadaşım paris hilton KATILMADI yaw Christina Aguilera katıldı sen karıştırıyorsun lütfen bilmeden konuları karıştırmayalım.  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
19.11.2008, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olabilir  ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
19.11.2008, 14:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: olabilir
işte olabilir değil oldu yaw neden kabul etmiyorsun daha anlıyamadın Paris hilton değil Christina Aguilera katıldı  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
19.11.2008, 14:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Al arkadaşım sana kanıtı sen %100 eminim bu bayanı söylüyorsun işte resmi
Bu bayan paris hilton DEĞİL Christina Aguilera  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

soylesi2435
Aktif Üye
|
19.11.2008, 14:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her türlü reyting rekoru kırıyor . Ha tarkan ha lima farketmez  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
19.11.2008, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soylesi2435 yazmış: Her türlü reyting rekoru kırıyor . Ha tarkan ha lima farketmez
arkadaşım bir a kişinin yarışması ile tarkanın yarışması arasında ki reyting aynı diyorsun mantıklı bir düşünce ile reytingi var yok değil ancak hangisinde daha çok reyting alır
Tarkan da mı
Yoksa herhangi bir yarışmada mı  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

soylesi2435
Aktif Üye
|
19.11.2008, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-reklam yazmış: soylesi2435 yazmış: Her türlü reyting rekoru kırıyor . Ha tarkan ha lima farketmez
arkadaşım bir a kişinin yarışması ile tarkanın yarışması arasında ki reyting aynı diyorsun mantıklı bir düşünce ile reytingi var yok değil ancak hangisinde daha çok reyting alır
Tarkan da mı
Yoksa herhangi bir yarışmada mı
Reyting aynı demiyorum her türlü yarışma reyting kırıyor diyorum. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
19.11.2008, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soylesi2435 yazmış: sanal-reklam yazmış: soylesi2435 yazmış: Her türlü reyting rekoru kırıyor . Ha tarkan ha lima farketmez
Tarkan da mı
Reyting aynı demiyorum her türlü yarışma reyting kırıyor diyorum.
onu biliyoruz ama bende diyorum ki reyting kırması daha çok reyting almak istememesi değil demi? ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

soylesi2435
Aktif Üye
|
19.11.2008, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-reklam yazmış: soylesi2435 yazmış: sanal-reklam yazmış: soylesi2435 yazmış: Her türlü reyting rekoru kırıyor . Ha tarkan ha lima farketmez
Tarkan da mı
Reyting aynı demiyorum her türlü yarışma reyting kırıyor diyorum.
onu biliyoruz ama bende diyorum ki reyting kırması daha çok reyting almak istememesi değil demi?
Çok biliyosan bana ne soruyorsun ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
19.11.2008, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1- çok biliyorum demedim
2- bilmediğim için sana soruyorum sen biliyorsun ya  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

soylesi2435
Aktif Üye
|
19.11.2008, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-reklam yazmış: 1- çok biliyorum demedim
2- bilmediğim için sana soruyorum sen biliyorsun ya
Bende çok biliyorsun demedim sadece çok biliyosan bana sorma dedim  Sen nasıl anlıyorsan artık  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
|