Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj19.11.2008, 19:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

etnik bir çatışmanın olması söz konusu değildir
TÜRKİYE youtubenin yapacağı hiç bir şeyden korkmaz
istediğimiz gibi uzantı eklemiyorsa yasaklanmayıda kabul etsin
Ülkemizde youtube kapalı diye bir trend azalmasınında olacağını sanmıyorum
yourubeye illegal yollardan girelebiliyor isteyen girer istemeyen girmez ama TÜRKİYE'YE karşı youtubeyi savunduğunuzu anlayamadım

iyi çalışmalar Wink

Mesaj19.11.2008, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
etnik bir çatışmanın olması söz konusu değildir
TÜRKİYE youtubenin yapacağı hiç bir şeyden korkmaz
istediğimiz gibi uzantı eklemiyorsa yasaklanmayıda kabul etsin
Ülkemizde youtube kapalı diye bir trend azalmasınında olacağını sanmıyorum
yourubeye illegal yollardan girelebiliyor isteyen girer istemeyen girmez ama TÜRKİYE'YE karşı youtubeyi savunduğunuzu anlayamadım

iyi çalışmalar Wink

Türkiye'ye karşı youtubeyi savunmuyorum milletimi devleimi çok seviyorum.Ayrıca kaçak yollardan giriliyor ise neden herkes kaçak yoldan giriyorda açılmasına karşı çıkıyor bugün burada açaılmasına itiraz edenler kaç kere kaçak yollarla girmemiştir.Ayrıca sosyal ve kültürel açıdan değer kaybettiğimizi yine yineliyorum katılıp katılmamak sizin görüşünüz. Wink yakşamlar diliyorum cvp olursa cvplarım Mr. Green
Mesaj19.11.2008, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkür ediyorum sizede iyi akşamlar
çatışma çıkmasının nedenini rica etsem açıklarmısınız
ben açılmasını istemiyorum hangi yoldan olursa olsun girmiyorum girenlerin de kendi kararıdır
sosyal ve kültürel açıdan değer kaybetmemizi neye bağlıyorsunuz

iyi çalışmalar Wink

Mesaj19.11.2008, 19:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
teşekkür ediyorum sizede iyi akşamlar
çatışma çıkmasının nedenini rica etsem açıklarmısınız
ben açılmasını istemiyorum hangi yoldan olursa olsun girmiyorum girenlerin de kendi kararıdır
sosyal ve kültürel açıdan değer kaybetmemizi neye bağlıyorsunuz

iyi çalışmalar Wink

en başta değer kaybetmemizi dünya üzerinde önemli bir etkiye sahip ve tüm dünyaca bilenen bir sitenin ülkemizde kapalı kalması dünyada ki insanlar da farklı düşüncelere neden olacaktır.Bu düşünceler aşırı olumsuz olacağı için insnlarda ülkemiz adına bir tereddüt yaşanır.Youtube yi yasaklayan bir ülke nasıl bişr yaşantıya sahişp nasıl bir ülke de yaşanıyor neden böyle bir site yasaklanıyor gibi akıllara binlerce sorular gelebilir ve bu soruların cvplarıda ülkemiz hakkında olumsuzluklara yol açacaktır.Cvp verirseniz cvplamaya çalışırım Mr. Green kolay gelsin
Mesaj19.11.2008, 19:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

sizce dünyada ve Türkiye 'de bu kadar çok sıkıntı varken dünyanın gözü youtubenin kapalı olmasındamıdır
etnik bir çatışma çıkmasının nedenini hala öğrenemedim

iyi çalışmalar Wink

Mesaj19.11.2008, 19:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
sizce dünyada ve Türkiye 'de bu kadar çok sıkıntı varken dünyanın gözü youtubenin kapalı olmasındamıdır
etnik bir çatışma çıkmasının nedenini hala öğrenemedim

iyi çalışmalar Wink

ben diyoum ki bu sorunlar KÜLTÜR SANAT alanlarında yaşanır ekonuomik,siyasal,parasal,khukuki açıdan dünyanın bir sıkıntısı yok sadece kültür sanat alanında zararlarımız var ve olacaktır da etnik çatışmaya geldiğimizde ise youtube açılırsa açılmasına jarşı çıkan çok kişi olacaktır ama açıldığı için menun olan da çok kişi olacakdır.Yani açılsın ve açılmamalı diyenler arasında internet ortamında her nerede olursa olsun küçük sitelerde dahil karşıt görüşlü çatışmalar meydana gelecektir.Etnik çatışmadan kastın buydu Wink
Mesaj19.11.2008, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

siz böyle düşünüyorsunuz ben katılmıyorum
saygı duyarım

iyi çalışmalar Wink

Mesaj19.11.2008, 19:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
saygı duyarım

iyi çalışmalar Wink

teşekkür edrim tabiki herkesin görüşleri farklı olacak diye bir şey yok konuma katıldığınız ve yorumlarda bulunduğunuz için teşekkür edrim.Yakşamlar Allah izin verirse Başka Konularda Da Tartışırız. Mr. Green Allah'a Emanet Olun.
Mesaj19.11.2008, 20:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklam yazmış:
saraybahcesi yazmış:
saygı duyarım

iyi çalışmalar Wink

teşekkür edrim tabiki herkesin görüşleri farklı olacak diye bir şey yok konuma katıldığınız ve yorumlarda bulunduğunuz için teşekkür edrim.Yakşamlar Allah izin verirse Başka Konularda Da Tartışırız. Mr. Green Allah'a Emanet Olun.

rica ederim
neden olmasın zevkle
sizde Allah'a emanet olun

iyi çalışmalar Wink

Mesaj19.11.2008, 20:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Youtube v.s Sitelerin Türkiyede Kapalı olup olmaması artık pek bi anlam ifade etmiyor. Zaten en acemi net kullanıcısı bile Proxy ile Bu sorunları ortadan kaldırıyor.

Varsın kapansın.. Wink
Mesaj19.11.2008, 21:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj20.11.2008, 06:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

mistanbul yazmış:
Ben hiç hile yapmadımm

bu yazıyı okuyunca gireyim dedim

açıldı valla...

Question Question Question Question Question Question Question
Mesaj20.11.2008, 14:08 (UTC)    
Mesaj konusu: