Yazar |
Mesaj |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2008, 12:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliyiznet yazmış: Senin yardımların sayesinde güzel bir site sahibi oldum çok güzel şeyler öğreniyorum senin sayende teşekkürler
Rica ederim, Bilgi Güç ve Paylaştıkça Büyümeye devam ediyor. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
06.11.2008, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben sitenizdeki menüyü uyguladım siteme ama bi kod var o kodu css bölümüne ekleyince site sol doğru kaydı yani içerik ekleyince ortalayamıyorum hep sol tarafta oluyo______________  |
|
↑
|
|
 |
-

birtanecimmm
Acemi Üye
|
07.11.2008, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteniz çok başarılı tebrik ederim  |
|
↑
|
|
 |
-

ask-nett
Uzman Üye
|
08.11.2008, 22:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Paylasım guzel  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2008, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliyiznet yazmış: Ben sitenizdeki menüyü uyguladım siteme ama bi kod var o kodu css bölümüne ekleyince site sol doğru kaydı yani içerik ekleyince ortalayamıyorum hep sol tarafta oluyo
Bir önizleme yada link gönderirseniz sonuca daha çabuk ulaşırız... ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
11.11.2008, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sizi sitenizdeki siteme yorum resmini nasıl ekleyebilirim yani bi sayfada en yukarıda olsanız bile o yorum resmine tıklayınca yorum bölümüne iniliyo bunu nasıl yapabilirim ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2008, 13:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliyiznet yazmış: Sizi sitenizdeki siteme yorum resmini nasıl ekleyebilirim yani bi sayfada en yukarıda olsanız bile o yorum resmine tıklayınca yorum bölümüne iniliyo bunu nasıl yapabilirim
sitemde anlatılmış olan yukarı çık çapasının ters mantığı. Bu sefer kodu Tasarım Altındaki yazı kısmına yapıştıracaksınız... ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
12.11.2008, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: bilgiliyiznet yazmış: Sizi sitenizdeki siteme yorum resmini nasıl ekleyebilirim yani bi sayfada en yukarıda olsanız bile o yorum resmine tıklayınca yorum bölümüne iniliyo bunu nasıl yapabilirim
sitemde anlatılmış olan yukarı çık çapasının ters mantığı. Bu sefer kodu Tasarım Altındaki yazı kısmına yapıştıracaksınız...
Teşekkürler ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

10lineturk
Acemi Üye
|
17.11.2008, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
guzel |
|
↑
|
|
 |
-

gulumfilosu
Acemi Üye
|
18.11.2008, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rica etsem bi msn ne werebilir misin yada ben wereyim sen ekle ''Kodlarla dövüşen adam''
fearless_2323( at )hotmail.com |
|
↑
|
|
 |
-

soylesi2435
Aktif Üye
|
18.11.2008, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteye girince örnek bir site olduğu hemen belli oluyor  Başarılar ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2008, 22:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Artık Word Press temaları da TR.GG'de.
İlk kez ve sadece HF ile Bilgi Paylaşımı'nda.
Taklitlerimizden ve emek hırsızlarından sakının  ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
 |
-

htmlkodz
Aktif Üye
|
22.11.2008, 11:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sizin Sayenizde Birsürü Şeyi Başardık
Teşekkürler '______________
Hey Gidi Bedava Sitem  : 09.05.2008 17:56:46 |
|
↑
|
|
 |
-

besiktasforumm
Acemi Üye
|
22.11.2008, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend toplistene girmek için sabırsızlanıyorum çok güzel bir siten var başarılar dilerim benim sitemide bir değerlendirmeni isterim |
|
↑
|
|
 |
-

banner-takas
Aktif Üye
|
23.11.2008, 07:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|