Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.11.2008, 14:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Arda'yı KIZLAR Bayılttı!

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan'ın, bu duruma kızlar yüzünden geldiği ileri sürüldü...

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 230 sıçrayan nabzının nedeninin ne olabileceğine Sabah Yazarı Bülent Cankurt'tan ilginç bir yorum geldi...

Cankurt, yıldız futbolcunun nabzını kızların zıplattığını ileri sürerken köşesinde şunları yazdı...

ARDA KIZLARA BAYILMIŞ!

Arda Turan, önceki pazar oynanan Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının son dakikalarında baygınlık geçirmiş, doktorlar, Arda'nın çarpıntı atağı geçirdiğini, herhangi bir kalp rahatsızlığı olmadığını açıklamıştı.

Arda'nın 'çarpıntı atağı'nın sebebi olabilecek bir bilgi kulağıma geldi!

RAHATLIĞININ SEBEBİ NE?

Fanatik Galatasaraylı bir arkadaşım Arda'yı maçtan önceki cuma gece yarısı saat 01.30 sularında Levent Çilekli Tesisleri'nin yanındaki benzin istasyonunda görmüş.

Arda, yanında bir erkek arkadaşıyla birlikte 34 AT XXXX plakalı siyah Porsche'siyle benzinciye gelmiş. Arabadan inip, Audi A3 marka otomobilin içinde bekleyen iki kızla konuşmuş.

Sonra peş peşe benzinciden ayrılmışlar! Pazar günü maçı olan bir futbolcunun sabaha karşı kızlarla görülmesi bana çok normal gelmedi. Arda'nın çarpıntı atağı geçirmesinin sebebi bu olabilir mi?

Ayrıca Arda'nın hastaneden çıkarken çok rahat olmasının nedeni de, çarpıntısının sebebini biliyor olmasından mı kaynaklanıyor acaba!!!

Yorum sizin...
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj29.11.2008, 15:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mr. Green
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu