Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.11.2008, 14:19 (UTC)    
Mesaj konusu: google arama moturunda birden kayboldum??

googlede 1 ve 2 ci sıralarda gezerken sitem birgun bir baktım yok olmus arama moturunda hıc yok meta tagler tekrar kaydettım 1 ay oldu hala cıkmadı ne sorun var anlamadım bilen varmı ya napmam gerek cıkması ıcın tekrar offf .yaa.
______________
Mesaj30.11.2008, 14:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

eğer sitende googleye uymayan içerikler filan varsa yada sitende büyük bi oranda hit azalma varsa bundon dolayı googleden kaybolması normal Wink
Mesaj30.11.2008, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow Siten googlede kayıtlı ve duruyor(yanş google den ban yememişsin)
Arrow Salmanli aramalarında cıkar.en alttaki detaylı arama yaparakda ulabilirisin
Arrow Siten muhtemelen SANDBOX a girmiştir.

SANDBOX nedir?

Webmasterlar siteleri googlede daha çok indexlensin veyahut yukarı çıksın veya pagerank yükseltmek adına Heyecana kapılarak Hızlı bir şekilde Backlink potansiyeli oluşturmaya çalışıyorlar.Fakat bu hızlı backlink değişimi kendilerine dezavantaj olarak dönüyor.
Bırakın daha 1 yılını doldurmamış bir web sitesini yeni açılmış bir web sitesi için hemen forumlardan link değişimleri yapıyor.Yukarılara çıktıkça daha fazla daha fazla daha fazla link değişimi yapıyor.Bir bakıyorki sitesi birçok siteyi geride bırakmış hatta ilk sayfada yer alıyor.Google hiti 2-3 k ya ulaşıyor.Sonra bir gün extremeye bir giriyorki hitler düşmüş 100 e.Ne oluyor diyerekten googleden gelen son kullanıcıya bakıyor.Ve bir bakıyorki Sitesi 6.cı sayfaya kadar gerilemiş.İşte bu durumda Sandbox a uğramış oluyor.
Aslında sandbox kolay kolay girilebilecek birşey değildir.Çünkü sandboxa girmek şu anlama gelmesin ‘’ÇOK FAZLA LİNK DEĞİŞİMİ’’ .Hayır Sandbox’a girmek Çokfazla Link değişimi yapmak sonucu olmaz.’’KISA SÜREDE ÇOK FAZLA LİNK DEĞİŞİMİ YAPMAK’’ evet işte anahtar kelimemiz budur.Bir günde gidip 15 link değişimi yaparsanız veyahut 1 haftada 30-40 link alırsanızki bu dizin toplistleride içine kapsayan bir potansiyeldir sitenizin sanda girmesi kaçınılmazdır.
(ALINTIDIR)
______________
Bütün bu şartlardan daha acı verici ve daha tehlikeli olmak üzere ülkenin için de, iktidara sahip olanlari aymazlık ve sapkınlık ve hattâ hainlik içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri kişisel çıkarlarını, işgal edenlerin siyasî amaçlarıyla birleştirebilirler.

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927
(Genclige Hitabeden Bir Pragraf)

Mesaj30.11.2008, 20:20 (UTC)    
Mesaj konusu: ...

eee yani bidaha googleye cıkmıcakmı sitem..
______________
Mesaj01.12.2008, 10:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sıtenı Sık Sık Guncelle İçerikleri değiştir Yeni Ve Oldukça Kaliteli İÇerikler Ekle Çıkar Çünkü ''Sende Bu vatanın Evladısın'' Demi Mr. Green
______________
Mesaj01.12.2008, 10:46 (UTC)    
Mesaj konusu: ..

yani gardas damarımda türk kanı akıyor erkekse cıkarmasın Very Happy google yarın cokertirim vallaha ...Very Happy rüyamda .Very Happy adamların toplam 500 ytl sini yedim reklamlardan gevur parası acayip tatlı vallaha sizede öneririm..adsenseyi
______________
Mesaj01.12.2008, 11:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sen googleyi Çökert Bende Bu kellemi Keserim Yanlız Dikakt Et Google Senı Çökertmesin..1! Mr. Green
______________
Mesaj01.12.2008, 21:25 (UTC)    
Mesaj konusu: ...

usta adamların adana gibi şirketlerı var milyonları calıstırıyor...ben kım cokertmek kım yav saka yapiyorum ya:D
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu