Yazar |
Mesaj |
-

gbveitem
Acemi Üye
|
28.11.2008, 10:24 (UTC) Mesaj konusu: bedava -sitem kurucuları lütfen cvp yazın |
|
|
ya sıteme gırıyorum sonra mesajlara yada başka bıseye tıklıyorum tekrar sıtemı ve sıfremı ıstıyo yazıorum gene mbı yer etıklyıorum gene sıtemı ve sıfremı ıstıyo hep boyle gıdıyo sıteyı kulanamıyorum lutfen bı onerıde bulunun çok çaresisiz  |
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
28.11.2008, 10:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sorun kullandığınız tarayıcıdan kaynaklanıyor olabilir expolerer kullanıyorsanız aynı şeyi mozilladan deneyiniz yada kullandığınız tarayıcının coike ayarlarını yada tamamen sıfırlayınız sorun bu şekilde düzelicektir... ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
 |
-

trggcity
Aktif Üye
|
28.11.2008, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: sorun kullandığınız tarayıcıdan kaynaklanıyor olabilir expolerer kullanıyorsanız aynı şeyi mozilladan deneyiniz yada kullandığınız tarayıcının coike ayarlarını yada tamamen sıfırlayınız sorun bu şekilde düzelicektir...
evet cünkü daha önce bendede oldu  |
|
↑
|
|
 |
-

gbveitem
Acemi Üye
|
28.11.2008, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
naısl yapcam :S anlamadım valla daha detaylı anlatırmsın lutfen |
|
↑
|
|
 |
-

otoparkur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.11.2008, 11:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnternetten ccleaner programını indirin. Bu programla çerezler seçeneği seçili iken temizlik yapın ve sitenize girmeyi tekrar deneyin .
İyi eğlenceler  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
28.11.2008, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz ? |
|
↑
|
|
 |
-

gbveitem
Acemi Üye
|
28.11.2008, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oto parkur senın dedıgının guzel bısey ama tmm anlayamadım msn varsa ordan ayrıntılı sekılde konusa bılırmyız lutfen |
|
↑
|
|
 |
-

ageofemplers
Acemi Üye
|
28.11.2008, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: Yardım |
|
|
Ya hani sadece üyeler görsün sadece bu üye görsün vb. şey vardıya o nerden yapılıyordu |
|
↑
|
|
 |
-

gbveitem
Acemi Üye
|
28.11.2008, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
otoparkur kardeş msn ekledım ok gelırse kabule t lutfen |
|
↑
|
|
 |
-

gbveitem
Acemi Üye
|
28.11.2008, 12:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lütfen yardım edın sorunu daha çözemedım lutfen |
|
↑
|
|
 |
-

goalunitedgozgoz
Acemi Üye
|
28.11.2008, 15:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mozilla firefox u indir mozilla firefox internet exploler gibi internete baglanmanızı sağlayan bi programdır en yakın dostumuz bilgin gogleye mozilla firefox inir dersen çıkar onu indir kur sonra onla giriş yap
Çok ayrıntılı anlattım sanırım ama millet o kadar yazmış arkadaş anlamamış heralde böyle bir anlatıma ihtiyacı vardı  |
|
↑
|
|
 |
-

gbveitem
Acemi Üye
|
01.12.2008, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.12.2008, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Firefox Daha Hızlı..!!______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.12.2008, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen Yah Eskıden Hep Internet Explorer ile Girerdik Alışamadım Ben Bazen Ağır Açılmayan Sıtelerı ordan Açmaya MEcbur Kalıyorum.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
|