Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.12.2008, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Türk Birliğine Doğru, Türk Bir Dev Projesine Sizde Katılın.



KIYMETLİ ARKADAŞLARIM, BU ÇOK ÖNEMLİ, MUTLAKA OKUYUN VE İNCELEYİN.

ÖNCELİKLE BU LİNK'İ İNCELEYİN.

http://ormela.tr.gg/Turk-Birligine-Dogru-d--Turk-Bir-Dev.htm

Dikkatle inceleyin ve Düşünün.

Şu an 29 Kasım 2008 Cumartesi, Saat 22.40 Kullanıcı sayımız 1 871 870

Amacım odurki bütün kullanıcılarımız bu videoyu sitelerine koysun.
Amacım odurki bütün kullanıcılarımız meilindeki adreslere bu videonun link'ini ulaştırsın.
Kendi sitenizde yayınladıktan sonra kendi sitenizin linklerini meil yoluyla bütün adreslere ulaştırınız..
İnanıyorumki bu oluşum muhakkak bir gün gerçekleşecektir.
Amacım odurki bu oluşumun alt yapısındada bizlerin hizmeti daha büyük olsun.

Bu oluşuma destek vermek, Üye olmak ve katılmak istiyenler, ise bu link'i tıklayın ve üye olun.

http://www.turkbirdev.org/lang_tr/membership_register.asp

Sitesine koymak isteyen olursa Empet Kodu,

<center><embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-680042511743914144&hl=tr&fs=true" style="width:550px;height:500px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash"> </embed></center>

Ayrıca MSN ve meil yoluyla Mümkünse yaygınlaştırmak için elimizden geleni yapalım.

Bunu bir görev bilelelim.

Hepinize Selam ve sevgilerimi yolluyor

BAŞARILAR DİLİYORUM.



250 Milyon'dan fazla Turkun yasadigi dunyamizda, AB seklinde ama kendimize ozgu bir Turk Birliginin kurulmasi, 7 bagimsiz Turk Devletinin ekonomik ve askeri guclerini bir birlik altinda toplama geregi artik kacinilmaz hale gelmistir.

Turk Birligi, AB icin en iyi ve gecerli bir secenektir. Turk Birligi, Kibris, ege adalari, Bati Trakya, sozde ermeni soykirimi, Karabag, Guney Azerbeycan, Dogu Turkistan, Kerkuk ve PKK sorunlari gibi bircok meseleyi, Turk Ulusunun lehinde cozume kavusturacak bir formuldur.

Orta Asyadan Avrupaya kadar uzanan topraklari ile TB, gerceklesme asamasinda olan 4 imparatorluk(!) arasinda guc dengelerini sagliyacak ve kalici bir dunya barisina katkida bulunacaktir.

Ekonomik ve Askeri guclerimizin birlesmesi ile olusacak kaynak ve tasarruflardan elde edilen imkanlarla ortak ic sorunlarimiz olan yuksek issizlik, egitimsizlik oranlari kisa bir sure icinde asagi rakamlara cekilebilecektir; hammeddelerimiz TB icinde islenebilecek ve uretici durumuna gelinebilecektir; dis borclar odenebilecek ve IMF ve dis ulkelerin baski ve yonlendirmelerinden kurtulunabilecektir.

Her zorluga ve onumuze cikartilacak engellere ragmen, Turk Birligini kurma calismalarini surdurmek, Turk milletinin gelecegi icin vaz gecilmez bir gorevdir. Bu gorevi vatan borcu bilen ve boyle inanan her Turkun TB nin gerceklesmesi icin az veya cok, tek basina veya ekip olarak, sivil toplum kurulus uyesi veya devlet gorevlisi olarak yapabilecekleri vardir.

Yapabileceklerimizi, fiile donusturme zamani sartlarin olgunlastigi bu an ve bu gundur. TurkBirDev obegine uyeliginizle, Turk Birligi'ne "EVET" diyerek, Turk Birligi icin olumlu bir adim atmis oluyorsunuz; candan tesekkurler!

Turk Birligi sizinle mumkun, TurkBirDev sizinle daha guclu olacaktir.

BasarilariMizin devami dilegimle,

Sefer Ozdemir
TurkBirDev adina
www.turkbirdev.org

______________
Mesaj01.12.2008, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler Orhan Abi.
______________
Mesaj01.12.2008, 20:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Türk Birliğine Doğru, Türk Bir Dev Projesine Sizde Katılın.

Sevgili Arkadaşlar, Hepinize teşekkür ederim.
Ayrıca aşağıda listedeki site kullanıcı arkadaşlarımada değerli Yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim.
sanalsahne.tr.gg
bilgiliyiznet.tr.gg
empirretotalwar.tr.gg
devkodservisi.tr.gg
bilgiweb.tr.gg
benimsitem1993.tr.gg
htlmkodes.tr.gg
mehtapkilic.tr.gg
dumanmusa.tr.gg
gececi40.tr.gg
kazanma.tr.gg
bizimogretmen.tr.gg
metalbozkurt.tr.gg
kralmustak.tr.gg
cevdetprizrenli.tr.gg
gonulerleri.tr.gg
silsile.tr.gg
siyahbeyaz-1903.tr.gg
sevgikodes.tr.gg
siyahbeyaz-1903.tr.gg

Ümidim Odurki Burda okluyan herkes katılır ve yüzlerce bu uğurda mücadele verecek insanlarımıza iletme imkanı buluruz.
Hepinize çok teşekkür ediyor Başarılar diliyorum.

______________
Mesaj02.12.2008, 14:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Birleşik Türk Devletleri

"Türk Birliği'ne inanıyorum." Atatürk

Türk Birliği'nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi, dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği'ne açacak.
Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek."

Mustafa Kemal Atatürk



1933 yılı 29 Ekim gecesi, herkes Cumhuriyet'in 10. yılını kutluyor. Atatürk o sırada Türk Ocağı'nda yabancı diplomatlara yemek veriyor, davetliler gecenin ilerleyen saatlerinde birer ikişer dağılırlar, Atatürk yakın arkadaşları Salih Bozok, Kılıç Ali, Nuri Conker'i kastederek "Bizimkiler nerede ?" diye sorar, Tevfik Rüştü Aras (Atatürk'ün dışişleri bakanı Ziraat Bankası salonundaki baloda olduklarını söyler.

Hep beraber Ziraat Bankası'nın balo salonuna giderler. İçerisi tıklım tıklımdır, Atatürk gelince herkes alkışlar, "Yaşa Gazi Paşam" şeklinde tezahürat yapar. Atatürk halkıyla sohbet etmeyi çok sevdiği için sandalye ve masa ister ki isteyenler ona sorularına sorabilsinler. Soru sormak için gelen kişilerden biri Zeki isimli 25 yaşlarında bir doktordur. Şunu sorar;

-Gazi paşam ! Saltanatı kaldırdık, hilafeti meclisin manevi şahsiyetinin içine aldık; bunlar yapılana kadar bir milletin ideali olabilirler. fakat, yapıldıktan sonra yeni bir düzen kurulur ve işler... Onun iyi işlemesi, kötü işlemesi, ideal değildir, iyi işlemesini sağlamaya mecburuz ! Yaptığımız öteki devrimler de yapıldığı an ideal olmaktan çıkar. Artık ideallerimiz, yaşadığımız gerçekler haline dönüşmüştür. iyi ya da kötü sonuç vermesi bizim sorumluluğumuzun sonuçlarını belirler.

Ama bir de Milletlerin babadan-oğula sıçrayan uzun vadeli idealleri vardır. Siz bize böyle bir ideal aşılamadınız ! Yahut benim bundan haberim yok ! Bunu bize açıklar mısınız Gazi Hazretleri ?

Atatürk bu soruya şöyle cevap verir;

-Bunlar vicdanımıza yazılmış gerçeklerdir; konuşulmaz, yaşanır !

Elbet bu milletin bir ülküsü olacaktır ama bu ülküler devletler tarafından açıklanmaz; Millet tarafından yaşanır ! Nasıl, bakarken gözlerimizi görmüyor, onunla herşeyi görüyorsak, Ülkü de onun gibi, farkında olmadan vicdanlarımızda yaşar ve herşeyi ona göre yaparız... Ben Devlet Başkanıyım ! Sorumluluklarım vardır ! Bu sorumluluklarım altında konuşamam ! Bu konuda genç arkadaşlarımla ayrıca konuşacağım.

Sonra Atatürk halkın Cumhuriyet bayramını tekrar kutlar ve Dr. Zeki’yi yanına alarak Genel Müdür’ün odasına çıkar. Atatürk’ün arkasında duvarda bir Türkiye haritası vardır. Karşısında oturan Dr. Zeki’ye :

-Benim arkamdaki haritayı görüyor musun ?
-Evet Paşam.
-O haritada Türkiye’nin üstüne abanmış bir blok var, Onu da görüyor musun ?
-Evet, görüyorum Paşa Hazretleri
-Hah. İşte o ağırlık benim omuzlarım üstündedir. Omuzlarım üstünde olduğu için, Ben Konuşamam !

Düşün bir kere.. Osmanlı imparatorluğu ne oldu ? Avusturya-Macaristan İmparatorluğu ne oldu ? Daha dün bunlar vardılar.. Dünyaya hükmediyorlardı ! Avrupa’yı ürküten Almanya’dan bugün ne kaldı ?.. Demek hiçbir şey sür-git değildir ! Bugün ölümsüz gibi görünen nice güçlerden, ileride belki pek az birşey kalacaktır. Devletler ve Milletler, bu idrakin içine olmalıdırlar.

Bugün Sovyetler Rusya dostumuzdur, komşumuzdur, müttefikimizdir.. Devlet olarak bu dostluğa ihtiyacımız var ! Fakat yarın ne olacağını kimse kestiremez. Tıpkı Osmanlı İmparatorluğu gibi, tıpkı Avusturya-Macaristan İmparatorluğu gibi parçalanabilir ! Bugün elinde sımsıkı tuttuğu Milletler, avuçlarından sıyrılabilirler.. Dünya yeni bir dengeye ulaşabilir !.

İşte o zaman Türkiye, ne yapacağını bilmelidir !

Bizim bu dostumuzun yönetiminde dili bir, inancı bir, özü bir kardeşlerimiz vardır. Onları arkalamaya hazır olmalıyız !

“Hazır olmak” yalnız o günü susup beklemek değildir, “hazırlanmak lazımdır”. Milletler, buna nasıl hazırlanırlar ? Manevi köprülerini sağlam tutarak ! Dil bir köprüdür, inanç bir köprüdür, tarih bir köprüdür ! Bugün biz , bu toplumlardan dil bakımından, gelenek, görenek, tarih bakımından ayrılmış, çok uzağa düşmüşüz!. Bizim bulunduğumuz yer mi doğru, onlarınki mi ? Bunun hesabını yapmakta fayda yoktur !. Onların bize yaklaşmasını bekleyemeyiz; Bizim, onlara yaklaşmamız gerekli...

Tarih bağı kurmamız lazım.. Folklor bağı kurmamız lazım .. Dil bağı kurmamız lazım..
Bunları kim yapacak ?
Elbette Biz..
Nasıl yapacağız ?.
İşte görüyorsunuz , “Dil Encümenleri” , “Tarih Encümenleri” kuruluyor
Dilimizi, onun diline yaklaştırmaya, tarihimizi ortak payda haline getirmeye çalışıyoruz. Böylece, birbirimizi daha kolay anlar hale geleceğiz. Bir sevgi parlayacak aramızda, tıpkı bir vücut gibi, kaderde ve mutlulukta birbirimizi duyacağız ve arayacağız. Ortak bir dil amaçladığımız gibi, ortak bir tarih öğretimiz olması gerekli.. Ortak bir mazimiz var, bu maziyi, bilincimize taşımamız lazım. Bu sebeple okullarda okuttuğumuz tarihi Orta Asya’dan başlattık ! Bizim çocuklarımız, orada yaşayanları bilmelidirler. Orada yaşayanlar da bizi bilmeli..

İşte bunu sağlamak için de “Türkiyat Enstitüsü”nü kurduk. Kültürlerimizi, bütünleştirmeye çalışıyoruz ! Ama bunlar, açıktan yapılmaz ! Adı konarak yapılacak işlerden değildir. Yanlış anlaşılabildiği gibi, savaşlara da sebep olabilir. Bunlar, Devletlerin ve Milletlerin derin düşünceleridir.

İşitiyorum: Benim dil ve tarih ile uğraştığımı gören kısa düşünceli bazı vatandaşlarımız; “Paşanın işi yok ! Dil ile Tarih ile uğraşmaya başladı” diyorlarmış. Yağma yok !. Benim işim başımdan aşkın. Ben bugün çağdaş bir Türkiye kurmaya ne kadar çalışıyorsam, yarının Türkiye’sinin temellerini de atmaya o kadar dikkat ediyorum.

Bu yaptıklarımız, hiçbir millete düşmanlık değildir.

Barıştan yanayız, barıştan yana kalacağız !
Ama durmadan değişen dünyada, yarının muhtemel dengeleri için hazır olacağız.
Bunları sana, akıllı bir genç olduğun için söylüyorum. Açıktan söylemiyorum, kulağına söylüyorum.. Sen bil, gerekçesini kimseye söylemeden böyle davran, çevrenin de böyle davranması için gerekeni yap ! İdealler konuşulmaz, yaşanır !
İşte senin sorunun karşılığını da böylece vermiş oldum !

Gece ilerlemişti. Atatürk arkadaşları ile birlikte, bulvara çıktığı zaman, taze bir sabah Ankara göklerinde ışımaya başlamıştı.

*Olay İhsan Sabri Çağlayangil’den dinlenmiş, Sebati Ataman, Kılıç Ali, Tevfik Rüştü Aras, Hikmey Bayur tarafından doğrulanmıştır.

Kaynak: Atatürk'ün Avrasya Devleti/ İsmet Bozdağ



(Atatürk'ün Sofrası, İsmet Bozdağ, Kervan Yayınları, 1975, s. 138-143)
______________

efgan
Mesaj02.03.2009, 16:49 (UTC)    
Mesaj konusu: MÜJDE: Türk Birliği Kuruluyor. Mücadeleye Sizde Katılın



TÜRK BİRLİĞİNE DOĞRU; TürkBirDev Tanıtım sayfası, Aradığınız bütün linkler.

http://ormela.tr.gg/Turk-Birligine-Dogru.htm

TÜRK BİRLİĞİ TANITIM VİDEOSU LİNKİ,

http://ormela.tr.gg/Turk-Birligine-Dogru-d--Turk-Bir-Dev.htm

TÜRK BİRLİĞİNE EVET KAMPANYASI LİNKİ,

http://www.turkbirligineevet.com/

TÜRK BİRLİĞİ TANITIM VİDEOSU , EMPET KODU (Sitesine koynak isteyenler için)

<center><embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-680042511743914144&hl=tr&fs=true" style="width:550px;height:500px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash"> </embed></center>



250 Milyon'dan fazla Turkun yasadigi dunyamizda, AB seklinde ama kendimize ozgu bir Turk Birliginin kurulmasi, 7 bagimsiz Turk Devletinin ekonomik ve askeri guclerini bir birlik altinda toplama geregi artik kacinilmaz hale gelmistir.

Turk Birligi, AB icin en iyi ve gecerli bir secenektir. Turk Birligi, Kibris, ege adalari, Bati Trakya, sozde ermeni soykirimi, Karabag, Guney Azerbeycan, Dogu Turkistan, Kerkuk ve PKK sorunlari gibi bircok meseleyi, Turk Ulusunun lehinde cozume kavusturacak bir formuldur.

Orta Asyadan Avrupaya kadar uzanan topraklari ile TB, gerceklesme asamasinda olan 4 imparatorluk(!) arasinda guc dengelerini sagliyacak ve kalici bir dunya barisina katkida bulunacaktir.

Ekonomik ve Askeri guclerimizin birlesmesi ile olusacak kaynak ve tasarruflardan elde edilen imkanlarla ortak ic sorunlarimiz olan yuksek issizlik, egitimsizlik oranlari kisa bir sure icinde asagi rakamlara cekilebilecektir; hammeddelerimiz TB icinde islenebilecek ve uretici durumuna gelinebilecektir; dis borclar odenebilecek ve IMF ve dis ulkelerin baski ve yonlendirmelerinden kurtulunabilecektir.

Her zorluga ve onumuze cikartilacak engellere ragmen, Turk Birligini kurma calismalarini surdurmek, Turk milletinin gelecegi icin vaz gecilmez bir gorevdir. Bu gorevi vatan borcu bilen ve boyle inanan her Turkun TB nin gerceklesmesi icin az veya cok, tek basina veya ekip olarak, sivil toplum kurulus uyesi veya devlet gorevlisi olarak yapabilecekleri vardir.

Yapabileceklerimizi, fiile donusturme zamani sartlarin olgunlastigi bu an ve bu gundur. TurkBirDev obegine uyeliginizle, Turk Birligi'ne "EVET" diyerek, Turk Birligi icin olumlu bir adim atmis oluyorsunuz; candan tesekkurler!

Turk Birligi sizinle mumkun, TurkBirDev sizinle daha guclu olacaktir.

BasarilariMizin devami dilegimle,

www.turkbirdev.org

Hepinize Teşekkür ediyor selam ve sevgilerimi yolluyor ve diyorumki,

HAYDİN HEP BERABER ELELE, TÜRK BİRLİĞİ İÇİN MÜCADELEYE.

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu