Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.12.2008, 10:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Kurtlar Vadisi Pusu Yayından Kaldırıldı

Öncelikle bu haberi üzülerek yazıyorum hasatasoydım dizinin ancak 6 hafta ekranlarda olmayacak işte haberin ayrıntıları :


Show TV yönetimi, Pana Film'in yaptığı ve reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile Eşref Saati dizisi ekrana veda ediyor. İki dizinin de yayından kaldırılmasının sebebinin ekonomik kriz olduğu iddia edilirken Show TV'nin Pana Film'e uzun süredir ödeme yapmadığı ileri sürüldü. En az 6 hafta yayınlanmayacak olan dizilerle ilgili sorunun, iki şirket arasındaki anlaşmazlık olduğu iddia edildi.
'OCAK AYINA KADAR SHOW TVDEYİZ' DEMİŞTİ

Show TV ve Pana Film konu ile ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçınırken kararın alınmasında, Pana Film'in geciken ödemelerinin yattığı söyleniyor. Benzer olaylar ekonomik krizin yeni başladığı dönemde de yaşanmıştı. Show TV, Pana Film'den bölüm başına 750 bin YTL'yi bulan ödemeden indirim yapılmasını istemiş, Pana Film'in geri adım atmaması üzerine ise 'Kurtlar Vadisi Pusu' tekrar bölümüyle ekrana gelmişti. 20 Kasım'da Kanaltürk'te ekrana gelen Medyatik programına Kurtlar Vadisi Pusu senaristleri Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan ile dizinin oyuncuları Necati Şaşmaz ve Mustafa Üstündağ konuk olmuş iddialarla ilgili soruları yanıtlamıştı. Özdener, dizinin ATV ya da Kanaltürk'e geçeceği dedikodularıyla ilgili olarak "Ocak ayına kadar Show tv'deyiz" şeklinde açıklama yapmıştı.

______________
Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. Wink
Mesaj07.12.2008, 10:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım için teşekkürler...Çok üzücü bir haber...
______________
balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. Smile
Mesaj07.12.2008, 10:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence bu haber filan hikaye...Kurtlar Vadisi Atv ye tasıncak..!!
______________
Mesaj07.12.2008, 10:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu haberi bende yayınladım ikinciye gerek yokk
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu