Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj26.06.2008, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

bahse yazmış:
cunobag yazmış:
1- Hayır. Çünkü dünyaya gelen her canlı kutsaldır, her ne şekilde olursa olsun.

2- 1. aday değil, çünkü sahtekar siyasetçilerle ancak sahtekar biri işbirliği içinde olur.

2.aday değil. çünkü alkolik

3. aday da değil, çünkü bir savaş kahramanı savaştan başka bir şey getirmez.

yani hiçbiri.

1. aday: Franklin D. Roosevelt
2. aday: Winston Churchill
3. aday: Adolf Hitler

Kürtaj sorusuna eğer evet dediyseniz, Beethoven ' ı öldürdünüz.

Pes Hocam Razz Valla size soru yetiştiremiyorum.. Wink

Bakalım bu soruyu kaç saniyede bulacaksınız.. Razz

Rusya dogumlu iyi bir dedektif yıllar boyu Amerika icin hizmet etmistir.Oldukca buyuk olayları çözen ve amerikanın bir numaralı dedektifi olan bu insan bir gun emekliye ayrılmak ister.Bu durumdan şüphelenen amerika dedektifin kendilerini rusyaya satacagindan şüphelenmiştir ve bu adamın arkasına ellerindeki o adamdan sonraki en iyi dedektifi takarlar...
emekliliginden kısa bir sure sonra gemi turuna cikan 1.numaralı dedektifin pesinden 2. numaralı dedektif de katılır.2 hafta sürecek bu mavi turda 1.5 hafta icinde hicbir durum olmaz.is basındaki dedektif kendisini belli etmeden isini layıkıyla yapmıstır.Bir gun yine is basında olan dedektif sabah kahvaltısında adamı goremez ogle yemegini bekler adam gene yok.Meraklanır adamın bulundugu kamaraya gider kapıyı calar ve iceri girer.Adamın icerde oldugunu gordugu anda "pardon kendi kamaram sanmıstım"der ve tam cıkmak icin arkasını dondugunde adam iceri girenin pesine takılmıs bir dedektif oldugunu anlar ve ceker silahı vurur.

BU ADAM YAKAYI NERDE ELE VERDİ?...

bahse arkadaşım cüneyt hocam benim sorularımı da net bir şekilde biliyor gel senle bir olalım daha zor sorular soralım 2.ye 1 ne dersin .... gerçi cüneyt hocama tüm üyeler bir olsak yinede zorlanmaz ben onu iyi tanıdım ...Very HappyVery HappyVery Happy:
Mesaj07.12.2008, 12:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Embarassed
Mesaj07.12.2008, 14:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

cunobag hocama katılıyorum

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Önceki mesajları göster: