Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj08.12.2008, 22:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

TTNET te düşürse.. Razz
Mesaj09.12.2008, 00:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklam yazmış:
Herkesin görüşü farklı genellikle mesajlara baktığımda ttneti hedef alan mesajlar görüyorum.Şahsen ben ttnet kullanıyoruöm çok memnununm sınırsız paket kullanıyorum ayda 50 ytl istediğin kadar video izle müzik dinle site aç kapa forum yap msne gir gerçi msn pek limit almıyor ama neyse istediğim kadar proğram indiriyorum.Eminim internetleriniz sınırsız olsa hiç şikayet etmezdiniz. Mr. Green neyse herkesin görüşü farklıdır.Ama sıunırsıza geçin eğer netiniz sınırsız ise her firmadan mutlaka kazık yersiniz.

Faturayı sen değil baban ödediği için normal geliyor..

Para kazanmanın zorluklarını sen değil baban daha iyi biliyor emin ol..

Sen sadece sınırsız olduğu için para konusunda rahatsın.Yani sınırsızlık senin fikrini, para miktarı ne olursa olsun ucuz gibi algılattırıyor emin ol...
Mesaj09.12.2008, 09:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

photoshopar yazmış:
sanal-reklam yazmış:
Herkesin görüşü farklı genellikle mesajlara baktığımda ttneti hedef alan mesajlar görüyorum.Şahsen ben ttnet kullanıyoruöm çok memnununm sınırsız paket kullanıyorum ayda 50 ytl istediğin kadar video izle müzik dinle site aç kapa forum yap msne gir gerçi msn pek limit almıyor ama neyse istediğim kadar proğram indiriyorum.Eminim internetleriniz sınırsız olsa hiç şikayet etmezdiniz. Mr. Green neyse herkesin görüşü farklıdır.Ama sıunırsıza geçin eğer netiniz sınırsız ise her firmadan mutlaka kazık yersiniz.

Sen sadece sınırsız olduğu için para konusunda rahatsın.Yani sınırsızlık senin fikrini, para miktarı ne olursa olsun ucuz gibi algılattırıyor emin ol...

inana düşüncelerimin yanından bile geçiyor ama farklı bir düşünce ama en iyisi ınırsdız adam sınırlı kullanıyor limiti açtımı 80 ytl geliyor zaten o adamın limiti geçeceği kesin neden limitli alıyorsun ki limitsiz al 50 öde her an her saat her ay ama bu düğşünce yok biz bunu düşünerek sınırsıza geçtik ve şun da ben de babamda bu konuda rahat Wink
Mesaj09.12.2008, 09:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

photoshopar yazmış:
sanal-reklam yazmış:

Siz Kendiniz Mi Ödüyotsunuz Razz
Mesaj09.12.2008, 10:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Telekom zaten sınırlı adsl den para kazanır,sınırsızdan değil Razz
Mesaj09.12.2008, 10:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

cunobag yazmış:
Merhaba,
Olaya farklı açıdan bakmak lazım Smile

TTNET 1840 yılında kurulmuş olan eski PTT yani şimdiki Türk Telekom'un bir firmasıdır.
Tıpkı avea gibi,yani avea da Türk Telekom'undur.
Bu kadar köklü ve geçmişi fazla olan Türk Telekom ne çekiyorsa büyüklüğünden çekiyor.
Sabit hat sayısı (telefon) 17.8 milyon.
Türkcell,vodofone, smile adsl,superonline gibi kurumlar çok daha küçükler ve hepsi Türk Telekom'un alt yapısını kullanmaktalar ve buna zaten mecburlar.
Bu firmalar küçük oldukları için rekabet kuruluna takılmadan istediği indirimi yapabilmekteler.
Ama Türk Telekom istesede yapamamakta.
Mesela Türk Telekom dediki: Ben adsl ücretini 5 ytl yapacağım.
Veya sabit telefonu ücretsiz yapacağım.
Turkcell,superonline,smile adsl,vodofone gibi firmalar anında rekabet kuruluna şikayet ediyor ve Türk Telekom'un bu isteği red ediliyor.
Yani Türk Telekom büyük olması yüzünden gerek sabit hatlarda gerekse adsl de istese de aşırı bir ucuzluğa gidemiyor.

İyi eğlenceler. Razz

Not: Alıntı değildir.

[b]Bilgilendirme için teşekkürler...

Ayriyetten Sanal-Reklam bu paylaşımın için sağol. Wink

Mesaj09.12.2008, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Önemli dğeil paylaşım için ve ayrıca parayı da babam ödüyor ve ayrıca ben babama yük olmamak için sınırsız kullanıyorum sınırlı kullansaydım babam iflas edebilirdi. Wink