Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.12.2008, 11:20 (UTC)    
Mesaj konusu: Fener'i Ayağa Kaldıran Transfer

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, transfer için müjde verdi, camia ayağa kalktı. Orta saha ve forveti takviye edecek olan Sarı- Lacivertliler'in hedefindeki ilk isim ...
Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, transfer için müjde verdi, camia ayağa kalktı. Orta saha ve forveti takviye edecek olan Sarı- Lacivertliler'in hedefindeki ilk isim Zenit'te oynayan milli yıldız Fatih Tekke...

FENER DÜĞMEYE BASTI

Orta saha ve forveti süper yıldızlarla takviye edecek yönetimin ilk hedefi Zenit'li Fatih Tekke.

Beşiktaş galibiyetiyle şampiyonluk yarışında yeniden söz sahibi olan Fenerbahçe'de transfer harekatı için de düğmeye basıldı... Fenerbahçe Dergisi'ne konuşan Başkan Yıldırım'da, "Kimse merak etmesin. Camiamızı gururlandıracak başarıları elde etmek için görünen eksiklikleri mutlaka gidereceğiz" diyerek transfer müjdesi verdi. Forvet ve orta alana takviye yapacak yönetimin ilk hedefi Fatih Tekke.

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Semih'in sakatlığı ve Güiza'nın beklenen performansın gerisinde kalması nedeniyle Zenit'li futbolcuyla temasa geçen yönetim, Rus Kulübü'yle de pazarlıklarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, Fatih'te pürüz çıkma ihtimaline karşılık da Schalke'ye oynayan Halil Altıntop'la temas halinde.

HEDEF UEFA FİNALİ!

Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım, dergiye yaptığı açıklamada, yeni hedeflerinin Kadıköy'de UEFA finali olduğunu söyledi. Yıldırım, " Bunun için çok çalışmak, sahada savaşmak, varını yoğunu ortaya koyarak taraftarımıza bu mutluluğu yaşatmak futbolcularımız için bir borçtur. Tüm takım bunun bilincinde" ifadesini kullandı.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj09.12.2008, 11:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Fatih Tekke... imini bilmiyorum ama tanıdık geliyor hayırlı uğurlu olksun Smile
______________
Mesaj09.12.2008, 11:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayırlısı! Mr. Green
______________
balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. Smile
Mesaj09.12.2008, 13:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne Dıyek Hayırlısı OLa..!1
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu