| Yazar |
Mesaj |
-

dinleilgili
Aktif Üye
|
10.12.2008, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
taprojeler yazmış: Arkadaşlar bu hack değil. Sadece uyarı. Hack olabilmesi için yöneticilerin kendi parolalarını ve ıd adlarını bilmelinde bile olaya müdahala edememeleridir. Ama ben eminimki site hacklenebilir yani Türkler yapar bunu... ;9
evet yapabilirler saten dünyanın en iyi hackercisi türkiye ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2008, 12:37 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
Hayır Dünya'da Türkiye ilk üçte bundan eminiz. Sıralama tam olarak kesin değil ama Rusya , Türkiye ve ABD başrol oyuncuları. Program yazma ve mükemmel kullanma olarak Rusya. Bunları geliştirme Türkiye. Kendi programlarını başka kurumlara yazdırıp kullanmada ise ABD...  ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN) |
|
|
↑
|
|
 |
-

ultraslannn-gs
Uzman Üye
|
10.12.2008, 12:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2008, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
Crew kendilerinin değil bir yanlış anlaşılma durumundasın. Crew ünlü bir yazılım şirketinin güvenlik işleriyle uğraşıyor. Ama net değil yani. Hack deyince onun adı geliyor genelde böyle işlerde...  ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN) |
|
|
↑
|
|
 |
-

ultraslannn-gs
Uzman Üye
|
10.12.2008, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
taprojeler yazmış: Crew kendilerinin değil bir yanlış anlaşılma durumundasın. Crew ünlü bir yazılım şirketinin güvenlik işleriyle uğraşıyor. Ama net değil yani. Hack deyince onun adı geliyor genelde böyle işlerde...
Tamam iste reklam yapmasınlar..  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sevgikodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2008, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
ultraslannn-gs yazmış: taprojeler yazmış: Crew kendilerinin değil bir yanlış anlaşılma durumundasın. Crew ünlü bir yazılım şirketinin güvenlik işleriyle uğraşıyor. Ama net değil yani. Hack deyince onun adı geliyor genelde böyle işlerde...
Tamam iste reklam yapmasınlar..
 ilahi |
|
|
↑
|
|
 |
-

trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2008, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
taprojeler yazmış: Crew kendilerinin değil bir yanlış anlaşılma durumundasın. Crew ünlü bir yazılım şirketinin güvenlik işleriyle uğraşıyor. Ama net değil yani. Hack deyince onun adı geliyor genelde böyle işlerde...
Hehe birde kendinden eminmiş gibi " " smileyini kullanıyorsun ..!
"CREW" , "TAYFA , GRUP , TAKIM" anlamlarına gelir! "Terrorist Crew" de onların grubunun adı , oradaki isimler de "Terrorist Crew"den !______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
10.12.2008, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
trggcanavari yazmış: taprojeler yazmış: Crew kendilerinin değil bir yanlış anlaşılma durumundasın. Crew ünlü bir yazılım şirketinin güvenlik işleriyle uğraşıyor. Ama net değil yani. Hack deyince onun adı geliyor genelde böyle işlerde...
"CREW" , "TAYFA , GRUP , TAKIM" anlamlarına gelir! "Terrorist Crew" de onların grubunun adı , oradaki isimler de "Terrorist Crew"den ! |
|
|
↑
|
|
 |
-

sevgikodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2008, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
trggcanavari yazmış: taprojeler yazmış: Crew kendilerinin değil bir yanlış anlaşılma durumundasın. Crew ünlü bir yazılım şirketinin güvenlik işleriyle uğraşıyor. Ama net değil yani. Hack deyince onun adı geliyor genelde böyle işlerde...
"CREW" , "TAYFA , GRUP , TAKIM" anlamlarına gelir! "Terrorist Crew" de onların grubunun adı , oradaki isimler de "Terrorist Crew"den !
bilmiyodum sagol |
|
|
↑
|
|
 |
-

sevgikodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2008, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
ya ama acıldı demi geri  ama neden böle bişey yapıyolar anlamadım |
|
|
↑
|
|
 |
-

settingsteam
Acemi Üye
|
10.12.2008, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
microsoft çok büük bir site oldugundan geri açması dogal birşey ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2008, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

ultraslannn-gs
Uzman Üye
|
10.12.2008, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
"CREW" , "TAYFA , GRUP , TAKIM" anlamlarına gelir! "Terrorist Crew" de onların grubunun adı , oradaki isimler de "Terrorist Crew"den !
Ben de oyle biliyordum da itiraz etmedim..Tartısma Ortamı yaratmayayım diye espiri yapıp gecistirdim..______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2008, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|