Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj12.12.2008, 18:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Banneriniz Onlarca Sitede Yayınlansın.Hitiniz Yüzleri Aşsın

Evet yanlış duymadınız.Harika bir proje ile geliyoruz.Hemde bomba gibi bir proje ile.Projemin adı ''Sanal Ağ''.İşte ayrıntılar.Projemize bu başlık altından kayıt akacağız.Bunun haricinde ki başvurular kabul edilmeyecektir.

Sanal-reklam yönetiminden harika ve benzersiz bir proje geliyor.Web sitelerinizin bannerlerini onlarca sitede aynı anda yayınlatıyoruz.Banner ağı projemize katılarak bannerlerinizi birçok sitede aynı anda yayınlatmak ister misiniz?

Yeni projemiz hakkında akıllarda kalan soru ve cevaplar

1) Bu sistem nasıl çaılışıyor?

Öncelikle sistemimiz çok basit.Sistemimize kayıt olarak üye sitelerimizde bannerlerinizi ücretsiz yayınlatabileceksiniz.Bu servis üye olup onlarca sitede bannerlerinizi yayınlatmak için sizin de diğer üyelerimizin bannerlerini web sitenizde yayınlamanız gerekmektedir.


2) Ama onlarca sitenin bannerini yayınlarsam hem tasarımıma hemde içeriğime zararı dokunacak bu nasıl olacak?

Bu açıkcası büyük bir sorun.Bunun da çözümü elbet ki var.Onlarca sitenin bannerini sadece tek bir alan üzerinden yayınlayacaksınız.

3) Peki bu mümkün mü?

Tabi ki mümkün.Sizlere vereceğimiz kodu sitenize ekliyerek onlarca sitenin bannerini tek bir alan üzerinden yayınlayabileceksiniz.Bu konuda tamamen professionel davranan ekibimiz.Bu yöntem ile de banner ağı projelerinde de bir ilki gerçekleştirmiş olacak.

4) Peki banner boyutları nasıl olacak?

Öncelikle banner boyutlarınız 468 e 60 olacak.İstediğimiz boyut dışında ki bannerli siteler kabul edilmeyecektir.

5) Peki onlarca sitede bannerim aynı anda yayınlanırken bende yayınlayacağım.Ama bannerleri sitemin neresinde nasıl ve ne tür kodlarla yayınlayacağım?

Bu sorunun cevabı çok açık.Size yayınlayacağınız kodu biz vereceğiz.Sizin ise tek yapmanız gereken ise size vereceğimiz html kodunu sitenizin anasayfasına görünür biryere eklemek olacak.

6) Her şey iyi güzelde bu sisteme hangi siteler nasıl alınacak?Başvurular nasıl yapılacak?

Öncelikle sistemimize üye olmak için tabi ki bazı şartlarımız var.Kuralsız,şartsız projeler başarısızlıklarla sonuçlanır ilkesine uyan ekibimiz bu proje de yer almak isteyen sitelerde şu özellikleri arıyor

- Günlük tekil hitinizin en az 30 olması gerekir.

- Web sitenizin aktif olarak yayın yapıyor olması gerekmektedir.

- Web sitelerinizin ahlaki değerler çerçevesinde yayın yapıyor olması ve site içeriğinde porno,kumar vb. illegal içerik yayınlarından kaçınılır olması gerekmektedir.

- Üye olacak siteler kendilerine verilecek kodları eksiksizce web sitelerine eklemeleri gerekmektedir.Kodlar üzerinde oynama yapanlar sistemden atılacaktır.

- Üye başvuruları yapıp başvuruları onaylanan siteler sürekli adminlerimiz tarafından incelenecektir.


Sistemimize kayıt olmanızı bekliyoruz.Tüm kayıt olmak isteyen arkadaşları burada mesaj atmalarını bekliyoruz.Bu konu sürekli incelenecektir.
______________
Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. Wink
Mesaj13.12.2008, 08:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

kulağa ilginç geliyor
______________
Mesaj13.12.2008, 09:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlk olarak benim tarafımdan başlatılmış olan bu uygulama idare etmesi zor ve zaman alan bir uygulamadır. Başarılar !
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu