Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj14.12.2008, 10:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklam yazmış:
asktesti yazmış:
Ben adsensenin bedava-sitem i ciddiye alacağını düşünüyorum bedava-sitem devleşiyor çünkü büyükler hep dikkate alınır... Wink

of of

Of of seslenişinizin nedenini anlayamadım?
Mesaj14.12.2008, 10:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım bu konuda yazdığın mesajlar akllıca ama sen diyorsun ki google bs yi dikkate alacaktır.Yaw bunu bişlmesek neden bu konuyu açalım ki yhani bunun yerine daha mantıklı çözümler bulmamaız gerekirken bu tür gereksiz mesajlarka uğraşmamaıza of ladım Wink
Mesaj14.12.2008, 10:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklam yazmış:
Arkadaşım bu konuda yazdığın mesajlar akllıca ama sen diyorsun ki google bs yi dikkate alacaktır.Yaw bunu bişlmesek neden bu konuyu açalım ki yhani bunun yerine daha mantıklı çözümler bulmamaız gerekirken bu tür gereksiz mesajlarka uğraşmamaıza of ladım Wink

Ben olabilecek çözüm önerisini belirtmiştim.Adsense kullanmadığımdan konu için pek bir şey diyemem benim bedava-sitemi dikkate alacaktır söylevimin nedeni eğer adsensede +18 filtreleme sistemi yoksa bile bedava-sitem durum hakkındaki sıkıntısını bildirdiğinde en azından bu konuda çalışma yürütecektir demek istedim.Bence siz bu başlıkta insanların sözlerini kendi sözlerinizle bastırmak kendinizi aydınlatmak istemişsiniz olay da bahane olmuş.Belittiğiniz duruma katılmayanlara da aynı işlemi uyguluyorsunuz. Neutral
Mesaj14.12.2008, 10:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tek bir şey söyleyeceğim tyabi ki zizin görüşünüz benim yönüm hakkında böyledir ancak.Forumda beni bilen bilir Wink
Mesaj14.12.2008, 11:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklam yazmış:
Tek bir şey söyleyeceğim tyabi ki zizin görüşünüz benim yönüm hakkında böyledir ancak.Forumda beni bilen bilir Wink

Forum kuralları dışına çıkmamak için son bir şey de ben söyleyeceğim ve konuyu kapatacağım.Şöyle ki ben forumda yeni falan değilim foruma ilk geldiğim hesabım 1 yıl 3 aylık.Gerek siz olsun gerek de başka kullanıcılar forumda aktif olanlarının çoğunu biliyorum.Yani sen meraklanma ben de bilenlerdenim... Wink
Önceki mesajları göster: