Forum'da ara:
Ara



Bana Katılıyormusunuz?
Yalnız Okul Konusunda Evet
  16%
[ 1 ]
Yalnız Tv Hakkında Evet
  16%
[ 1 ]
Her İkisinede Evet
  66%
[ 4 ]
Bu Dedikleriniz Çok Yanlış Bana Göre
  0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 6

Yazar Mesaj
Mesaj15.12.2008, 09:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Okuldaki Büyük Sorun Ve İzdivaç Benzeri Programlara hayır!

Evet Arkadaşlarım, kardeşlerim, büyüklerim, yöneticilerim kısaca BS Ailem öncelikle hepinize slm. Bs ailemiz genel olarak genç yeteneklerden oluşmaktadır. ve Gelecekte Bs ailemizden Çok yükselenler olucak bu bizim için bir onurdur. Ve geldiği mevkii bizleride ilgilendirecektir.

Bu sözlerle başalamamın amacı hepiniz birşeyleri yapabilecek kabiliyettesiniz. Gelin Hep birlikte bu izdivaç programları, aşk programları, sabahların sultanı vs.. gibi programları kınamamızdır.

Çünkü Genç yeteneklere Böyle şeyler değil Belgeseller Dini filimler ve eğitici-öğretici canlı dersler verilmeli bu saydıklarım çok az TV kanalında bulunmakta ve Belgesel kanallarıda [D-Smart] paralı olmaktadır. kendi Ülkemiz Bizim Kalkınmamamız için elinde geleni yapıyor artık böyle şeylere dur diyelim çünkü gelecekte dünya bizim ve çocuklarımıza miras kalacaktır. Türkiye'nin daha doğrusu Tüm dünyanın gelecekte hazırcı değil üretken olması tüm dünya için olumlu olacaktır.


Bir konuya daha değinmek istiyorum. MEB deki kitaplarımızı görüyorsunuz Ücretsizler bu iyi birşey ancak Ücretsiz bir kitabın içi boş ise bu kitap sadece yakılmak için kullanılır. Yani kızıyorum açıkçası madem devlet masaf yapıyor harcanan mürekkep sayfalar aynı o zaman biz genç yeteneklere daha kaliteli bilgi içeren kitaplar basılsın istiyorum. Neden Mi? Çünkü bu zamanda büyükşehirde yaşayan bazı hocalar [herkes değil yani] sadece geçimini sağlamak için oktuyorlar bizleri ve iyi eğitim veremiyorlar, eee kitaplarda iyi değil 3 çözüm kalıyor 3'üde paralı bunlar 1- Özel Ders 2- tanesi 25- 30 YTl olan Tek braşlık kitaplar 3- Dershane . Bana geliyorki MEB ve dersaneler geneli anlaşma yapmışlar. Çünkü Meb vermediği dersleri Nedense OKS SBS ve ÖSS benzeri sınavlarda sormayı çok iyi başarıyor.



Yorumlarınızı Bekliyorum kardeşlerim.

www.hazax.de.tl admini ibrahim'in kaleminden Tüm Okula.....
Mesaj15.12.2008, 19:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Böyle Bir Şey Genlinizi Ve Büyükseniz Çocuklarınızı ilgilendiren bir olay olmasına rağmen bu konunun göz ardı edilmesi açıkçası beni üzmektedir...
Mesaj16.12.2008, 19:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sayın Cüneyt Hocam Bu Sizin Hayatınızla İlgili Olduğu İçin Sizi Bu Foruma Davet Ediyorum [Gerçi Zaten Forum Sizin (Tereciye tere satmak gibi bişey oldu ama neyse)]

Hocam Bu Benim ve Benim gibi bir çok BS nin vede Sitelerimizin Ziyareçilerinin sorunu Bir öğretmenden dinlemek bizi mutlu eder doğrusu.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu