Bak mesela uzman arkadaşım da mantığını kullanarak,üstelik tarih bile vererek bir öngörü oluşturmuş.
Şimdi anladığını umuyorum
Demek ki neymiş:
2010 da savaş olacak,sebebi de (bahanesi de) futbol olacak hehe
Hocam Elbette Anladım baştam beride anladım. Forum ne demektir sizler benden daha iyi bilirsiniz. Forumda birşeyler paylaşmak için belli başlı başlıklar yazılır maksat Beyin fırtınasına herkesi dahil edebilmek Ve beni çok kzıdıran izdivaç vb programlardan uzak tutmaktır Emin Sizde Beni Anlamışsınızdır.
Teşekkür ederim sayın hocam.
Bu Fikri 3-4 Sınflarımı bana okutan Seyithan [sirro1978] adlı iyiliksever öğretmenim öğütlemişti. Oda Sizin gibi karşılıksız iyilik yapamyı çok severdi.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.