azbuzmu .tr.gg mii? |
|
Toplam Oylar : 52 |
|
Yazar |
Mesaj |
-

sevgikodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2008, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skynetagalar yazmış: Ben 7 ay önce bedava sitemle tanıştım.Bilgisayar kullanmayı yeni yeni öğrenmiştim.Bir gün arkadaşım internet kafedeyken gel bak sitem kurdum tasarımını sen kara demişti.Ben büyük bir şaşkınlıla bnasıl site kurdun diye sordum.Bana Bedava Sitem yaz internette bulursun dedi.Sonucunda çok güzel bir web sitem oldu.Bir ara azbuza baktım daha siteye girmemle çıkmam yaklaşık 30 saniyemi aldı.Daha azbuzun kötü olduğunu sanki girer girmez sezmiştim  Bedava Sitem en iyisi.Yaşasın  ..:: Bedava Sitem::..[/i][/u]
bende deneme amaclı kurdum aynen o şekilde kactım  sayfa desen düzen yok hic bişey yok ama .tr.gg de her şey var |
|
↑
|
|
 |
-

birtanecim
Aktif Üye
|
18.12.2008, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben azbuz tr.gg den daha iyidir demiyorum tr.gg siteleri azbuza göre çok farkla daha iyi ve kaliteli fakat google azbuza dahada önem veriyor aynen blog gibi olduğu için daha iyi güncelliyor rss kaynağı olduğu için azbuzun ama tr.gg nin rss kaynağı yok ve google fazla önem vermiyor azbuz kadar  ______________ 1.YIL OLDU ::  )) |
|
↑
|
|
 |
-

islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.12.2008, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birtanecim yazmış: ben azbuz tr.gg den daha iyidir demiyorum tr.gg siteleri azbuza göre çok farkla daha iyi ve kaliteli fakat google azbuza dahada önem veriyor aynen blog gibi olduğu için daha iyi güncelliyor rss kaynağı olduğu için azbuzun ama tr.gg nin rss kaynağı yok ve google fazla önem vermiyor azbuz kadar
evet ama azbuz bölede .tr.gg nin azbuzdan daha cok üyesi vardır diyorum aslında .tr.gg nin önde olması gerek bence |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimedia
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.12.2008, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Azbuz derrmişim  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.12.2008, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimedia yazmış: Azbuz derrmişim |
|
↑
|
|
 |
-

webdetay
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.12.2008, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım izinleri bakımından, sağladıkları olanaklardan, site takibinden, reklamlarından dolay her zaman tr.gg ^^ ve gelecek olan ücretli domain ile listeyi 1.listeden düzeneyecek sitedir ^^ ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

egleninsimdi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.12.2008, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitem bence dünyanın en iyi web site servisidir.Resimler için 1 gb alan, sınırsız sayfalar muhteşem birşey.Extraları mükemmel.Azbuz çok kötü.Hiç tavsiye etmiyorum.Tasarımlar kötü,Reklamlar kötü çok kötü yani ksr bakmasınlar ama. |
|
↑
|
|
 |
-

coprasik
Acemi Üye
|
19.12.2008, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr.gg. tabiki  ______________ ömer duğan |
|
↑
|
|
 |
-

islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.12.2008, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egleninsimdi yazmış: Bedava-sitem bence dünyanın en iyi web site servisidir.Resimler için 1 gb alan, sınırsız sayfalar muhteşem birşey.Extraları mükemmel.Azbuz çok kötü.Hiç tavsiye etmiyorum.Tasarımlar kötü,Reklamlar kötü çok kötü yani ksr bakmasınlar ama.
aynen demekki her kes azbuzuda denemiş  bende denedim ama yapamayınca bedavasitem yazdın burası cıktı  |
|
↑
|
|
 |
-

kodek
Uzman Üye
|
19.12.2008, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr.gg her konuda üstün
ama blogcu vs azbuz sankı tr.gg lerden googlede daha üste çıkıyor ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

izle-yelim
Aktif Üye
|
19.12.2008, 14:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede .tr.gg çünkü azbuz da site açar açmaz oto reklam ekleniyor hiç güzel deil çok fazla imkan göremedim :S::S:S ama .tr.gg öl edeil herşey serbest bi ayıp video haric fln o kadar bencede .tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.12.2008, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
izle-yelim yazmış: bencede .tr.gg çünkü azbuz da site açar açmaz oto reklam ekleniyor hiç güzel deil çok fazla imkan göremedim :S::S:S ama .tr.gg öl edeil herşey serbest bi ayıp video haric fln o kadar bencede .tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

odev-arsivleri
Uzman Üye
|
20.12.2008, 13:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne Olursa Olsun Tr.gG yi Seçerim Azbuzda Neymiş... |
|
↑
|
|
 |
-

islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.12.2008, 13:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: Ne Olursa Olsun Tr.gG yi Seçerim Azbuzda Neymiş...
azbuzmu .tr.gg mii?
tr.gg
90% [ 39 ]
azbuz
9% [ 4 ]
Toplam Oylar : 43
oylarda .tr.gg daha üstün bana görede .tr.gg den başka site tanımam  |
|
↑
|
|
 |
-

bsbagimlisi
Uzman Üye
|
20.12.2008, 13:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TABİKİ TR.GG.AZBUZUN REKLAMINIDA YAPMAYA ÇALIŞMAYIN.SİZ AZBUZU KULLANIYORSANIZ TR.GG'DE İŞİNİZ YOK.
 BS BAĞIMLISI |
|
↑
|
|
 |
|