Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.12.2008, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu: rapidshareden sınırsız indirme yardım

rapidshareden sınırsız dosya indirmenin yolunu bilen varmı?
Mesaj10.12.2008, 11:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

.1Adres satırına download linkimizi ekleyelim ve enter tuşuna bastıktan sonra gelecek olan sayfada "Free" seçeneğine basalım.



2.Free seçeneğine bastıktan sonra yeni bir sayfa açılacak ve dosyanın boyutuna göre bir bekleme süresi belirecek ve sayı geriye doğru değişecek.



3. Sayaç sıfırlandıktan sonra 2 adet download linki çıkacak ve burada siz en yüksek değere ait seçeneği işaretleyeceksiniz.

Bu arada aşağıda 3 adet renkli harfler ve rakamlar çıkacak. Siz bu harf veya rakkamları kutuya yazacaksınız ve son olarak ta download butonuna basacaksınız.Biraz sonra Download işlemi başlayacak ve dosyayı nereye kaydetmek isterseniz oraya downloadınız başlayacak.

Evet dosyamızı download ettik ve ikinciyi downloada başlayacağız ama Rapidshare diyorki 1 saat bekleyeceksiniz yok öyle yağma downloada devam arkadaşlar

Bu işlemi yaparken önce ADSL'nin güç düğmesini ve tüm internet explorer pencerelerini kapatıyoruz. ve yeni bir tane internet explorer açıyoruz.

1. Şimdi internet explorer daki araçlardan internet seçenekleri kısmına giriyoruz.

2. Gelen kısımda Tanıımlama bilgisini silden sonra tamam diyoruz.

3. Dosya sil kısmına giriyoruz ve Tüm çevrimdışı içeriği seçeneğini işaretledikten sonra tamam diyoruz. Eğer Temperary dosyalarınız bayağı dolmuşsa bu bir kaç saniye daha fazla uzun sürebilir. Ve son olarak eğer aktif olmuşsa önce uygula bütonuna sonra tamam bütonuna bir daha basıyoruz.

4. Son olarak ADSL mizin güç düğmesini açıyoruz. IP alması için 1 dakika bekledikten sonra yeni download işlemini başlatabilirsiniz.

Unutmayın ki her download sonrası bu işlem yeniden yapılacaktır.


Umarım yardımcı olmuşumdur Wink
______________
Mesaj21.12.2008, 08:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekürler
______________
<a href="http://www.marmarahit.com/?ref=2067">
<img src="http://www.marmarahit.com/banner2.gif" width="468" height="60" border="0" /></a>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu