Yazar |
Mesaj |
-

hamachicehennem
Aktif Üye
|
07.08.2007, 17:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: ben iki aşk sitesi yaptım biri vatan diğeri kız arkadaşı |
|
|
Dostum "www.antimilitan.tr.gg" sitesini yaptığın için sana tesekkur ederim. Bende senden etkilenerek kendi sitemin formatını değiştirdim ve askerlerimizi tanıtmaya baslıyorum. Ziyaret edin yorumlarınızı bekleyecem.Bu tur siteler olursa banner takas yapmaya hazırım.
www.hamachicehennem.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

futbolmeqan
Aktif Üye
|
07.08.2007, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siten GüzeL Olmus BasarıLar Dilerim.. De Sınıf Sitesi Herhalde:) |
|
↑
|
|
 |
-

turkatak
Acemi Üye
|
07.08.2007, 17:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

futbolmeqan
Aktif Üye
|
07.08.2007, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hit İstemez Diyorsun Ama Reklam Yapıyorsun Konu AÇıpta:) |
|
↑
|
|
 |
-

pagevliyiz
Acemi Üye
|
08.08.2007, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbolmeqan yazmış: Hit İstemez Diyorsun Ama Reklam Yapıyorsun Konu AÇıpta:)
hitim artsın die reklam yapmıyorum yapsam sayfamda reklam olurdu sadece sizlerle paylaşdım görüşlerinizi bekliyorum oqee.... anlamıssındır umarım  ______________ By VoCCo
WwW.PaGeVLiYiZ.TR.GG Bekleriz (sade okul sitesidir) Manyaq Oldu AmA Kızlar Hasta !!!  |
|
↑
|
|
 |
-

pagevliyiz
Acemi Üye
|
09.08.2007, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ewt yaw neyse hit artsada olur  ______________ By VoCCo
WwW.PaGeVLiYiZ.TR.GG Bekleriz (sade okul sitesidir) Manyaq Oldu AmA Kızlar Hasta !!!  |
|
↑
|
|
 |
-

pagevliyiz
Acemi Üye
|
09.08.2007, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
genchababams kardes galeri açmayı öğrenim sen ozamn gör bnm önceki site vocco.sitemynet.com bak resmlerede görr  resmler yakında koycam ama yaklaşık 2000 tane resim var biras host layıp biraasda sitenin 1 gb kullanıp atacağım hepsini ama zamn la okullar alılsın siz görün hitii  ______________ By VoCCo
|
↑
|
|
 |
-

pagevliyiz
Acemi Üye
|
11.08.2007, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonunda galeri ekledim  ______________ By VoCCo
|
↑
|
|
 |
-

crazycity447
Acemi Üye
|
29.06.2008, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: site |
|
|
senin sitenin içeriqi htmlkod.tr.gg içeriqi qibi olmusçidare eder  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

crazycity447
Acemi Üye
|
29.06.2008, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: Re: ben iki aşk sitesi yaptım biri vatan diğeri kız arkadaşı |
|
|
eh işte idare eder  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

br34k-d4nc3
Aktif Üye
|