Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.12.2008, 20:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Mehmet G.Saraya Yakın!..

Transferin en gözde isimlerinden olan golcü futbolcu için, Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz´ın yakın çevresine işte bu sözleri söylediği öğrenildi.
1 hafta süresi var
Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da transfer listesinde olduğu bilinen Mehmet Yıldız’da flaş gelişme... Sarı-Kırmızılı kulübün 2 milyon Euro artı Özgürcan ve Yaser Yıldız’ın bonservislerini önerdiği golcü futbolcunun, Galatasaray forması giymeye çok yakın olduğu öğrenildi. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın, Mehmet Yıldız’ın durumunu soran yakın çevresine, “Bitmiş bir şey yok. Görüşmeler sürüyor. Ama Galatasaray daha ciddi yaklaşıyor” dediği belirlendi.

Ümit Karan’ın yerine
Odyakmaz, önceki gün yaptığı açıklamada da Mehmet Yıldız’a alternatif bulduklarını ve devre arasında göndermeyi göze aldıkları tek ismin bu futbolcu olduğunu söylemişti. Milan Baros’la birlikte gol krallığında zirveye oynayan Yıldız, Galatasaray’da Ümit Karan’ın yerine düşünülüyor. “Galatasaray defteri benim için artık kapanmıştır” yönünde ifadeler kullandığı için gözden düşen Karan’ın devre arasında olmasa bile sezon sonunda gönderilmesi planlanıyor.

MEHMET YILDIZ
______________

Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!.Very Happy
Mesaj26.12.2008, 20:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben Sivassporluyum.Galatasaray Sivasspor,a Mehmet Yıldız İçin 3 Milyon Euro Ve 2 Futbolcu Teklif Etti.Ama Sivasspor Kabul Etmedi.En İyisini Yaptı.Yani Mehmet Yıldız GalataSaray,a Gitmiyor.
Mesaj26.12.2008, 20:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Fenere Gelsin... Razz
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu