Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.12.2008, 09:18 (UTC)    
Mesaj konusu: yeni yıl mesajları

» Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..
» Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..

» Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur. Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin. Mutlu yıllar dilerim.

» Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum.

» Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle..

» İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur. Yeni yılda tüm ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar..

» En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar..

» İnsan, armağanını kalbi ile birlikte vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Tanrı’nın bizlere verdiği armağandır. En mutlu günler seninle olsun.. Armağanınla yücel..

» Susmak, dayanılması çok güç bir yanıttır. Yeni yılda tüm sorunların yanıtları seninle olsun.. Mutlu yarınlar, mutlu yıllar..

» Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır.. Mutlu Yıllar!!

» Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..

» Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu Yıllar!!


En son ikspi tarafından 26.12.2008 16:14:36 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj20.12.2008, 11:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler...
______________
balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. Smile
Mesaj26.12.2008, 13:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler... Wink
Mesaj26.12.2008, 13:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hiç bir müslüman Hristiyanların yıl başısı olan bir günü kutlamaz.
Onlar Hz. İsa'nın Doğum gününü kutluyor. ( hemde Hz. İsa'nın hiçbir alakası, önemi ve bilgisi olmadan ) Bizde Bunlara ortak oluyoruz..
Ve Batılı Ülkelerin yaptıtğ Bütün katliyamlara da...

Müslümanın Kendi yılbaşsı olan Hicri yılbaşı dururken,
Peygamber Efendiniz Muhammed Mustafa (s.a.v) doğduğu Tarih olan
Kutlu Doğum Haftası duruken,
Biz neden Emperyalist devletlerin eseri olmaktan kurtulamıyoruz...
BİRAZ DÜŞÜNMEK LAZIM

______________



Mesaj26.12.2008, 14:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aslında cok doğru soyluyorsunuz...Zaten ben yılbaşı kutlamayı hıc sevmem...Evde oturur cay ıcerım...Yılbası dıye asla farklı bır gun yasamam...
Mesaj31.12.2008, 01:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Wink Arkadaşlar biz hz isanın dogumunu deil, gelen yeni yılı kutluyoruz... NOEL onların. Ama bizde her canlı varlık gibi yeni bir yıla giriyoruz,yeni umutlar ve dileklerle en onemlısıde tertemız duygularla.... Bunda yedırganacak bişi yok kii Wink HERSEYE RAGMEN SİZ SEVMESENIZDE MUTLU SAGLIKLI VE TEBESSUM DOLU YENI BIR YILINIZ OLSUN Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu