Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.01.2009, 22:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Evet 12 günde 3300 tekil hite ulaştık....

matematikcimm yazmış:
sitemiz 20/12/2008 de açıldı ve bugüne kadar 12 günde 3300 tekil hite ulaştık yorumlarınızı bekliyorum

Sen bu konuyu açmadan önce bu bölümün sabit konularını okumadın herhalde bizde hitimiz her bini aşdığında yazsaydık forumda yer kalmazdı resmen yaptığın ayıp bu konuda 2 başlığı olan siteler silinir Wink sabit başlıklar okumak gibi bir alışkanlığınız olsa idi bu konuyu açmazdınız bile bir daha hitinizi belirtmek için buraya konu açarsanız olay gerekli yerlere bildirilecektir. Wink Lütfen daha dikkatli olun ve sitelerinize yorumlarınzı tek bir başlık altından toplayın.
Mesaj02.01.2009, 22:28 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Evet 12 günde 3300 tekil hite ulaştık....

sanal-reklam yazmış:
matematikcimm yazmış:
sitemiz 20/12/2008 de açıldı ve bugüne kadar 12 günde 3300 tekil hite ulaştık yorumlarınızı bekliyorum

Sen bu konuyu açmadan önce bu bölümün sabit konularını okumadın herhalde bizde hitimiz her bini aşdığında yazsaydık forumda yer kalmazdı resmen yaptığın ayıp bu konuda 2 başlığı olan siteler silinir Wink sabit başlıklar okumak gibi bir alışkanlığınız olsa idi bu konuyu açmazdınız bile bir daha hitinizi belirtmek için buraya konu açarsanız olay gerekli yerlere bildirilecektir. Wink Lütfen daha dikkatli olun ve sitelerinize yorumlarınzı tek bir başlık altından toplayın.

Katılıyorum Razz
Mesaj02.01.2009, 22:29 (UTC)    
Mesaj konusu: slm

espiri güzel Very Happy
Mesaj02.01.2009, 22:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: slm

comeonmysite yazmış:
espiri güzel Very Happy

benim yazdığım mesajda mı Question
Mesaj02.01.2009, 22:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: slm

comeonmysite yazmış:
espiri güzel Very Happy

İyide Arkadaşın Mesajında Espiri Yokki Mesajı Okumamadan Cevap Yazmayınız..!!! Wink
Mesaj03.01.2009, 10:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmm bilgilendirme için teşekkürler

ozaman bu başlığın yerine son kez güzel bi başlık açsam olmazmı bu başlıkları silemiyoruz
Mesaj03.01.2009, 10:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

matematikcimm yazmış:
tmm bilgilendirme için teşekkürler

ozaman bu başlığın yerine son kez güzel bi başlık açsam olmazmı bu başlıkları silemiyoruz

son bir konu aç bir daha açma siten silinecek boşu boşuna son bir birdaha açma forumuda kirletme Wink
Mesaj03.01.2009, 10:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence Biraz Sallıyorsunuz Geliyo Ama Doğrusya Tebrikler...

İyi Günler... Wink
Mesaj03.01.2009, 10:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

nası sallıyorum bedava sitem sayacı o sitemide 20 aralıkta açtım bilen bilir
Önceki mesajları göster: