| Yazar |
Mesaj |
-

doloreskoloji
Aktif Üye
|
03.01.2009, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
c-aptain yazmış: magic-net yazmış:
mikrofon hmm ilginç ama koca türkiyede bi çarşının mı aklına geldi bu gerçekten hakkını vermek lazım en fanatik en ateşli taraftar grubu bencede
Ama çArşı' ya unutturmamak lazım 8-0' ı
lütfen captain kavgaya yol açacak yorumlar yapamyınız.Tahrik ederek tartışmaya yol açabilir ______________ Korku herşeyi değiştirir |
|
|
↑
|
|
 |
-

magic-net
Uzman Üye
|
03.01.2009, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doloreskoloji yazmış: c-aptain yazmış: magic-net yazmış:
mikrofon hmm ilginç ama koca türkiyede bi çarşının mı aklına geldi bu gerçekten hakkını vermek lazım en fanatik en ateşli taraftar grubu bencede
Ama çArşı' ya unutturmamak lazım 8-0' ı
lütfen captain kavgaya yol açacak yorumlar yapamyınız.Tahrik ederek tartışmaya yol açabilir
arkadaşım merak etme ne c-aptain nede ben buranın bir forum ve bu bölümün eğlence bölümü olduğunu unutmayız ______________ Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır |
|
|
↑
|
|
 |
-

reklaminburda
Uzman Üye
|
03.01.2009, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: : |
|
|
LAFA GEREK YOK BAKIN
↑
|
|
 |
-

c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.01.2009, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doloreskoloji yazmış:
lütfen captain kavgaya yol açacak yorumlar yapamyınız.Tahrik ederek tartışmaya yol açabilir
Amacım tartışma ortamı yaratmak dğeildir, olmayacaktır !
Magic-Net'inde dediği gibi ne ben nede magic-net buranın bir eğlence köşesi olduğunu unutmayız !
Siz şuanda böyle yaparak bile tartışma ortamı yarattığınızın farkında mısınız ?... ______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
|
↑
|
|
 |
-

c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.01.2009, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 ______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
03.01.2009, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@ C-Aptain Yorumunuza sonuna kadar katılıyorum
Her Zaman
Her Yerde Şampiyon
Genç Fenerbahce.... |
|
|
↑
|
|
 |
-

c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.01.2009, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 ______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
03.01.2009, 17:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Süper Resim C-Aptain Paylasım ıcın sağol...  |
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimkent
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.01.2009, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 ______________ ... |
|
|
↑
|
|
 |
-

siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
03.01.2009, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
her zaman çArşı
bir besiktaslı olarak durmadan 8-0 ın öne sürülmesine karşıyız çünkü o maçta besiktas yabancı bir takıma yenilmişti.yani bir Türk takımı başka ülke takımına yenildi.bunu unutmayınız. |
|
|
↑
|
|
 |
-

doloreskoloji
Aktif Üye
|
03.01.2009, 18:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaza katılıyorum 8-0 yenildik demeye gerek yok.Beşikteş bir türk takıımıdır.Bir maça bile formasına haç şeklini koymamıştır  ______________ Korku herşeyi değiştirir |
|
|
↑
|
|
 |
-

siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
03.01.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar genelleme yapmadan söylüyoruz bazı fb-gs taraftarları kendi yenilgilerini unutturmak için 8-0 öne sürüyorlar sanki fenerbahçe veya galatasaray diğer takımlara hiç yenilmedi.mesela fenerbahçenin bu yıl arsenale 5-2,iki üç yıl önce milana 4-0 yenilmesi gibi ama bunlar evlerinde yapılan maçlar.galatasaray ise geçen senelerde deplasmanda bayer leverkusene 5-1 yenildi.yani bunlar hoş şeyler değil tabiki ama bazı insanlara hatırlatmak gerekiyor. |
|
|
↑
|
|
 |
-

doloreskoloji
Aktif Üye
|
03.01.2009, 18:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaza katılıyorum yine haklı olana başka ne gerek  ______________ Korku herşeyi değiştirir |
|
|
↑
|
|
 |
-

isitanonlinereklam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.01.2009, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bence butün takımların taraftarları kendine göre çok şahane feneri tutan fener iyi der yani takımı yenilsede takımını tutar örnegin BJK liverpoll dan 8 tane yedi herkez sekiz taş dediler ama çarşı yinede beşiktaşlı vb. örnekler.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

isitanonlinereklam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.01.2009, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: G.Saray potada F.Bahçe'ye fark attı önemli haber |
|
|
Beko Basketbol Ligi'de iki ezeli rakibi karşı karşıya getiren derbi maçta Galatasaray Cafe Crown, Fenerbahçe Ülker'i 16 sayı farkla yendi.  |
|
|
↑
|
|
 |
|