Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj03.01.2009, 17:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

c-aptain yazmış:
magic-net yazmış:

mikrofon hmm ilginç ama koca türkiyede bi çarşının mı aklına geldi bu gerçekten hakkını vermek lazım en fanatik en ateşli taraftar grubu bencede Wink

Ama çArşı' ya unutturmamak lazım 8-0' ı Razz

lütfen captain kavgaya yol açacak yorumlar yapamyınız.Tahrik ederek tartışmaya yol açabilir
Mesaj03.01.2009, 17:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

doloreskoloji yazmış:
c-aptain yazmış:
magic-net yazmış:

mikrofon hmm ilginç ama koca türkiyede bi çarşının mı aklına geldi bu gerçekten hakkını vermek lazım en fanatik en ateşli taraftar grubu bencede Wink

Ama çArşı' ya unutturmamak lazım 8-0' ı Razz

lütfen captain kavgaya yol açacak yorumlar yapamyınız.Tahrik ederek tartışmaya yol açabilir

arkadaşım merak etme ne c-aptain nede ben buranın bir forum ve bu bölümün eğlence bölümü olduğunu unutmayız
Mesaj03.01.2009, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu: :

LAFA GEREK YOK BAKIN

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Mesaj03.01.2009, 17:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

doloreskoloji yazmış:

Amacım tartışma ortamı yaratmak dğeildir, olmayacaktır !

Magic-Net'inde dediği gibi ne ben nede magic-net buranın bir eğlence köşesi olduğunu unutmayız !

Siz şuanda böyle yaparak bile tartışma ortamı yarattığınızın farkında mısınız ?...

Mesaj03.01.2009, 17:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj03.01.2009, 17:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

@ C-Aptain Yorumunuza sonuna kadar katılıyorum

Her Zaman
Her Yerde Şampiyon
Genç Fenerbahce....
Mesaj03.01.2009, 17:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj03.01.2009, 17:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Süper Resim C-Aptain Paylasım ıcın sağol... Wink
Mesaj03.01.2009, 17:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj03.01.2009, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

her zaman çArşı
bir besiktaslı olarak durmadan 8-0 ın öne sürülmesine karşıyız çünkü o maçta besiktas yabancı bir takıma yenilmişti.yani bir Türk takımı başka ülke takımına yenildi.bunu unutmayınız.
Mesaj03.01.2009, 18:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

siyahbeyaza katılıyorum 8-0 yenildik demeye gerek yok.Beşikteş bir türk takıımıdır.Bir maça bile formasına haç şeklini koymamıştır Arrow
Mesaj03.01.2009, 18:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar genelleme yapmadan söylüyoruz bazı fb-gs taraftarları kendi yenilgilerini unutturmak için 8-0 öne sürüyorlar sanki fenerbahçe veya galatasaray diğer takımlara hiç yenilmedi.mesela fenerbahçenin bu yıl arsenale 5-2,iki üç yıl önce milana 4-0 yenilmesi gibi ama bunlar evlerinde yapılan maçlar.galatasaray ise geçen senelerde deplasmanda bayer leverkusene 5-1 yenildi.yani bunlar hoş şeyler değil tabiki ama bazı insanlara hatırlatmak gerekiyor.
Mesaj03.01.2009, 18:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

siyahbeyaza katılıyorum yine haklı olana başka ne gerek Arrow
Mesaj03.01.2009, 20:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar bence butün takımların taraftarları kendine göre çok şahane feneri tutan fener iyi der yani takımı yenilsede takımını tutar örnegin BJK liverpoll dan 8 tane yedi herkez sekiz taş dediler ama çarşı yinede beşiktaşlı vb. örnekler. Very Happy Mr. Green
Mesaj03.01.2009, 20:17 (UTC)    
Mesaj konusu: G.Saray potada F.Bahçe'ye fark attı önemli haber

Beko Basketbol Ligi'de iki ezeli rakibi karşı karşıya getiren derbi maçta Galatasaray Cafe Crown, Fenerbahçe Ülker'i 16 sayı farkla yendi. Laughing
Önceki mesajları göster: