Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj17.01.2009, 15:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Gazzede Türk muhabirlere şok jop !

Gazze'de terör estiren İsrail polisi ve askerlerinin son hedefi Kanal D Haber Muhabiri Benan Kepsutlu ve kameraman Mehmet Çakırlar oldu. Bu arada İsrail polisinin hedefindeki bir diğer gazeteci ise 24 haber ekibi oldu.

Kudüs'te Cuma namazı sonrası Filistinliler ile İsrailler arasında gerginlik yaşandı. Çocuk yaşlı demeden Filistinlilere coplarıyla müdahale eden İsrail polisi bölgede bulunun Kanal D ekine de saldırdı.

Bir televizyon kanalına telefonla bağlanan gazeteci Benan Kepsutlu bölgede yaşanan gelişmeleri aktardığı sırada İsrail polisi kameraman Mehmet Çakırlar'a saldırdı.

Benan Kepsutlu, Mehmet Çakırlar'ın saldırıya uğraması üzerine telefon bağlantısını feryatlar eşliğinde sonlandırmak zorunda kaldı.

24 EKİBİ SALDIRIYA UĞRADI

Ramallah'ta Kalendiya kapısında Filistinli gençler ile İsrail polisi arasındaki bugün Cuma namazı sonrasında çıkan çatışmayı izleyen gazetecilere İsrail polisi saldırdı. Polis, çatışmayı görüntülemeye çalışan24 muhabiri Fatih Er'in üzerine ses bombası fırlattı. Bacağınna isabet eden ses bombası patladı, neyse ki 24 muhabiri Fatih Er olayda ciddi bir yara almadı.


http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=175055
______________
Mesaj17.01.2009, 16:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşımınız İçin Teşekkürler...

Ancak Foruma Exterm Linkler Eklememeye Özen Gösterelim... Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu