[/code]Conversion started...
Converting C:\Documents and Settings\izzet\Desktop\programlar\web denemefmp 05 01 2009.swf file into FLA...
Starting conversion...
Processing sprite symbol #3...
Sprite symbol #3 processing finished.
Processing sprite symbol #11...
Sprite symbol #11 processing finished.
Processing sprite symbol #5...
Sprite symbol #5 processing finished.
Processing sprite symbol #12...
Sprite symbol #12 processing finished.
Processing sprite symbol #7...
Sprite symbol #7 processing finished.
Processing sprite symbol #8...
Sprite symbol #8 processing finished.
Processing sprite symbol #10...
Sprite symbol #10 processing finished.
Saving file "web denemefmp 05 01 2009.swf.fla"...
File conversion finished.
Conversion done.
[code]
arkadaşlar bu koda bir zahmet göz atarmısınız nasıl kullanabilirim? yada kullanılabilir bir kodmu? flash 123 programından swf olarak kaydettiğim içeriği flaya çevirdim fla programındanda html kod u olarak çıkarttım ve bu aşamada ne yapılmalı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekürler
Taşındı.
ironarchives
En son yildirayfm tarafından 18.01.2009 23:20:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Flash dosyasını internette görüntülemek istiyosan swf olarak kaydet. yani sana swf dosyası lazım ilk çıkan.
C:\Documents and Settings\izzet\Desktop\programlar\web denemefmp 05 01 2009.swf
sonra bu dosyayı upload et imageshack- fileden-swfupload gibi sitelerden kodunu al menuyu ekleyecegin yere ekle
kolay gelsin ______________ Bilinmeyeni Bilen Adamın Flash Dünyasına Hoşgeldiniz....
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.