Forum'da ara:
Ara

Hakemin kararlari dogrumuydu?
evet güzel mac yöneti
  40%
[ 6 ]
hayir macin skorunu degistirebilecek hatalar yapti
  26%
[ 4 ]
olur böyle seyler
  0%
[ 0 ]
hakemler anti galatasarayli
  33%
[ 5 ]
Toplam Oylar : 15

Yazar Mesaj
Mesaj26.01.2009, 12:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tebrikler Sivas..!! Wink
Mesaj26.01.2009, 17:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

siyahbeyaz-1903 yazmış:
ua1905ua

artık maç bitmiş arkadaşım ister hakem hatası olsun ister ofsayt olsun ne fark eder bu saatten sonra tartışmaya ne gerek var Wink

dostum

1 konusmak icin konusma konusacak birsey varsa konus ozaman eyvallah

2 yazdiklarimi okurmusun arkadasim ben tartisiyormuyum yoksa sivassporu tebrikmi ediyorum??

hayret birsey ya herkes herkese laf atmak icinmi mesaj yaziyor Embarassed
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj26.01.2009, 17:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-platform yazmış:
37 Puanla LİDER Şuan SİVAS
Tebrikler YİĞİDOLAR ..!

vallah dostum bastan beri dile getiriyorum
insallah sivas sa-m-p-i-y-o-n olur Wink
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj26.01.2009, 17:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaslar her acilan bir basliga birileri gelip ortaya birsey atiyor ve tartisma ortami olmiyan yeri tartisma ortamina ceviriyor ve sonra bir köseye cekiliyor

artik hic bir baslik a-c-m-i-y-a-c-a-m acmiyorum

forumda acilan basliklara yardim amaciyla elbete mesaj yazarim
ama insanlar basliklari amaclarindan cikarmaya calisiyorlar ve buna ben dayanamam

bu nedenle artik hic bir baslik acmiyorum

herkese tesekkurler

görevliler lutfen basligi kitlermisiniz rica
Mesaj26.01.2009, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

özur dilerim birsey unutum bunu da eklemek istiyorum yanlis anlasilmalar olmasin diye

bu karari almamin nedeni direk siyabeyaz arkadasimiz la alakasi yoktur

herkese hersey icin tesekkurler
Önceki mesajları göster: