Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj27.01.2009, 06:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

[b]KONYA ÇOK GÜZELMİŞ YAA
BELEDİYE BAŞKANI KİM BİLMİYORUM AMA ALLAH RAZI OLSUN ONDAN[/b]
Mesaj27.01.2009, 06:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

BELEDİYE BAŞKANI

Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK 1959 yılında Konya'nın Derebucak ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Bağ-Kur Konya İl Müdürlüğü'nde Avukat, Konya Ticaret Odası'nda Genel Sekreter olarak görev yaptı. Fazilet Partisi'nde İl Başkanlığı çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticiliklerde bulundu. Belediye başkanı oluncaya kadar Serbest Avukat olarak çalıştı. Akyürek evli ve 3 çocuk babasıdır.

DURMAK YOK YOLA DEVAM... HERŞEY TÜRKİYE İÇİN
Mesaj27.01.2009, 07:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Bende Konyalıyım...Sehrimizi Övemk Gibi Olmassın Ama Gercekten Konya Cok guzel Bir Şehirdir...Muhakkak Gelmenizi Tavsiye Ederım...

GEZ DÜNYAYI GÖR KONYAYI...

İşte Buda Benım Konyadakı Okulum

Mesaj27.01.2009, 07:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeşil Ve Uzun Olan Bina...Pardon Belirtmeyi Unutmusum... Mr. Green Mr. Green

Mesaj27.01.2009, 07:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Bende Konyalıyım...Sehrimizi Övemk Gibi Olmassın Ama Gercekten Konya Cok guzel Bir Şehirdir...Muhakkak Gelmenizi Tavsiye Ederım...

GEZ DÜNYAYI GÖR KONYAYI...

İşte Buda Benım Konyadakı Okulum

Mesaj27.01.2009, 10:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

murat@ kardes vallah sanki izine gelmisin afranin tepesinden konyaya bakiyorum gibime geldi yaw Smile

veya soyle diyim izine gelirken ucakla konya uzerinden ucarken olusan muhtis manzarayi gözlerimin önüne sermisin helal Wink
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj27.01.2009, 14:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar...

Elimden geldigince yeni fotograflarıda eklemeye çalışacagım...
Önceki mesajları göster: