| Yazar |
Mesaj |
-

sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2009, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
amin kardesim okumak kolay değil yani buradan sunuda belirtmiş oluyoruz ki sadece gır gır samata değil bu zor anlarinizda unutulmuyor iyisiyle kotusuyse zoruyla kolayiyla hiçbişy unutlumuyor ünide gercekten:)
Keske su kdr konusmaya katilimda olsa bir suru hikaye ( artik hikaye gibi oldugundan) ortaya cikacaktir eminim paylaştikca artacaktir:D hemde bu paylaşimlar genç arkadaslarinda işlerine yarayacaktir eminimki inş paylaşimlar olur  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
27.01.2009, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okumak kolay olsa herkes meslek sahibi olurdu
simdi soyle diyim bizden sonra gelecek olan jenerasyona yani genclere diyoruzki okuyun cok önemli mejbur okuyacaksin okumadan olmaz diyoruz dogru diyoruz ama boyle anlatilmamali yani bir cocuga sen okuyacaksin okumak cok önemli diyip gecersen o cocouk tamam der ama hic bir zaman okula neden gityini anliyamaz yani gelecekte okulun nekadar önemli oldugunu anlatmak bize dusuyor
demek istedigim bir kisiye oku okumalisin cok önemli diyoruz ama hic bir zaman neden okumasi gerektigini anlatmiyoruz asil oku demek degilde neden okumasi gerektigini anlatmaliyiz genclerimize;) ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
|
↑
|
|
 |
-

sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2009, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
kardesim oncelikle bu guzel dusuncen ve guzel payalaşimindan once tesekkur ediyorum guzel bir noktayi ele aldin ve cok dogru. gercekten bu boyledir. ha dicekler kac yasindasin daha da mi dicekler. ama gercekten oyle olmuyor cikip gidiyorsun yenisin kazanmanin verdigi bir rahatlik var kazandim mi kazandim oh herkes memnun unideyim ooh oh havasindasin  zaten bizim ülkemizde istedigi meslegi yapan cok az yani uniyi kazandigimiza seviniyoruz aslinda baska bişyleri onceden dusunsek ve istesekte
galatasarayli arkadasiminda belirttigi uzere neyi yapcagimiz cok onemli cnku bunlari bilmeyip birilerinin basta destegi olmadan birazda kndini yetiştirmeyince sonuc ne oluyor biliyormusunuz en sonunda meslegini sevmeme bunun sonucu olarak isteyek bişyler yapmama kısaca kndisine ve ülkesine yararli bir insan olamama cikiyor
Kimse bana bu msjımdan sonra karamsar bakiyosunuz demeyin hayir değilim ama olagan seyler bunlar sadece duzeltilmeli diyorum herkes bole demiyorum. Genc arkadslarin bu yolda olmalari hem bizzat kndileri ve ülkeleri için faydali olacaktir.... ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
27.01.2009, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sarikirmiziajanda asil ben tesekkur ederim
genclerimize sahip cikalim bu vatan bu millet bu topraklar bizim
eyer gelecegimiz bizden sonra gelecek olan genclerimizin elindeyse onlari dogru biliclendirmekte bize düsüyor herkes ektigini bicer bu nedenle gelecegimizin temelini ekerken dogru sekilde ve iyi analiz ederek sonuca varalim  ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
|
↑
|
|
 |
-

sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2009, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
tabiki kardesim aynen soylediklerine katiliyorum. bu basliği acmamin nedeni hem bu hemde üniversitenin guzel ilgi cekici yonlerini paylaşmamizdi katilim olmayinca olmuyor  yani olsa gercekten gulerken hemde bir cok seyi eleştirebilirdik dik diyorum cnku bakiorum ki ilgi yok olursa inaninki cok konusacak sey var arkadaslar  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
27.01.2009, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 sarikirmiziajanda tesekkurler
bende yakinda basliyorum universiteye
webdisegin bölümünü okuyacam
4 sene sürüyor bakalim ne olacak insallah sinavlari gecerim gecemezsem giremiyecem  ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
|
↑
|
|
 |
-

netdoctor
Aktif Üye
|
27.01.2009, 19:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende çomüde fizik okuyorummm ehehe daha hazırlıktayım bitirecem inşallah:D ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2009, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
Allah kolaylik versin comüde ki arkadasiim fizik zordur ama seviyosan yaparsin  bizimle ilk gozlenimlerini paylaşmak istersen seviniriz o ruh halin bile olsa ortam olrk daha yenisin ne bkliosun gibisinden
galatasarayli kardesim sen de inşallah kazanir guzelcene yolunda bomba gibi gidersin bu işi sevdigine eminim ilgilisin en azindan belli oluyor sen nerede istiyorsun bu bolumu okumayi veya nerede var diyeyim:) ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ironarchives
Uzman Üye
|
27.01.2009, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben de Akdeniz Uni. 2. Sınıfım. Turizm İşletmeciliği ve Genel İşletme.
Ağırlık Genel İşletme Ama. İşim Turizmden Yana.
Okuduğum bölümün Tek Kötü Yani Yabancı Dil Eğitimi Olmaması.
İngilizceden Yana Alfabe Yada Konuşma Hakkında Bir Sorunum Yok.
Ama Almanca Yada Rusça Olsaydı Daha Mükemmel Olurdu ama Ne Yazik ki Yok (:
Şuanda Zaten Okul Dışı Rusça Dersi Alıyorum.
Nisan-Mayıs da Sınavlarım Var.
Gerçersem 3. Sınıf Olacak |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
27.01.2009, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ironarchives yazmış: Ben de Akdeniz Uni. 2. Sınıfım. Turizm İşletmeciliği ve Genel İşletme.
Ağırlık Genel İşletme Ama. İşim Turizmden Yana.
Okuduğum bölümün Tek Kötü Yani Yabancı Dil Eğitimi Olmaması.
İngilizceden Yana Alfabe Yada Konuşma Hakkında Bir Sorunum Yok.
Ama Almanca Yada Rusça Olsaydı Daha Mükemmel Olurdu ama Ne Yazik ki Yok (:
Şuanda Zaten Okul Dışı Rusça Dersi Alıyorum.
Nisan-Mayıs da Sınavlarım Var.
Gerçersem 3. Sınıf Olacak
isin turizim demisin usta
bende danimarkadayim seninle ticarete mi atilsak ne
turizim icin ingilizce cok iyi olmasi gerekiyor demeki senin ingilizcen cok iyi  ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
|
↑
|
|
 |
-

sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2009, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
kardesim cok gzel gercekten seviyosun bolumunu anladigm kadariyla cnku en azindan yanliş dusunmuyorsam iş imkani için geliştirmek için kndini yeni dil ogrenmeye baslamişsin bile inş umduklarını bulursun arkadasim  bu arada genel işletme + Turizm guzel olur gercekten dilde saglam oldumu daha da guzel oalcaktir  başarilar kardesim... ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2009, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
Arkadaslar bir paylaşimda bulunmak istiyorum ama bu herkes için boyle değildir bastan uyarimi yapayim
Üniye basladigimda gercktn bole rahatligim olmadi alişma zorlugu da pek cekmedim ama cabuk kaynasan biri olmaktan ziyade bn tanimayi seven birisiyim hayatim boyuncada bu boyle olmustur. merhaba mi veririm tanidikca zamanla muhabbetim koyulasir ve cok saglam arkdslarim olur az olur ama hem öz olur hem saglam olur bu konuda mutevazi olamicam.. Ama bn bu 5 sene uni hayatimda sunu gordumki kizlar olsun erkekler olsun basta kardesim cnm hayatım diyen kişiler o yanliz zamanlarinda birbirlerine tutunuyorlar ama belli bir sure yani bu surede 3 ayi gecmez 3 ay sonra tartişiyorla kopuyorlar  bnm sınıfımda ilk sene 63 kişi vardi ama 1 donem sonra en az 10 gruplaşma gordum  herkes birisinin arkasindan atip tutuyor ozelliklede basta kardesim cnm hayatım diyen kişiler
Demek istedigim boyle şeyler OLABİLİR diyorum dikkat etmenizde fayda var cnku hos değil arkadaslar. sen snıfınla toplu bişyler yapamayinca içinde heves kalmiyor yani sınıfa girmek bile itici gelebiliyor... Baslarda boyle olabilir eger anlattiklarima bnzer seyler yasayanlar varsa anlarlar bni  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ironarchives
Uzman Üye
|
27.01.2009, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İngilizceden Yana hiç Bir Sorunum Yok, Bundan Eminim.
Rusça yı Konuşabiliyordum Ama Yazamıyordum.
Bunun Eğitimini Alıyorum Şimdi. Kim Bilir Lazım Olur Değil Mi |
|
|
↑
|
|
 |
-

sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2009, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
Dil herzaman lazim olur bundan kimsenin suphesi yoktur eminim ki  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ironarchives
Uzman Üye
|
27.01.2009, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
sarikirmiziajanda yazmış: kardesim cok gzel gercekten seviyosun bolumunu anladigm kadariyla cnku en azindan yanliş dusunmuyorsam iş imkani için geliştirmek için kndini yeni dil ogrenmeye baslamişsin bile inş umduklarını bulursun arkadasim  bu arada genel işletme + Turizm guzel olur gercekten dilde saglam oldumu daha da guzel oalcaktir  başarilar kardesim...
Evet Turizm ve Genel İşletme Güzel Bir Karar Oldu.
Aslında Lise Yıllarında Aklımda Sadece İşletme Vardı. Turzim İşin İçinde Yoktu.
Lise Bittiğinde Tanıdığım Bir Eğlence Müdüründen Otelde Animasyon Departmanında Çalışma Teklifi Gelince Kararlarımı Etkiledi.
Break Dance Yapabildiğim ve O Zamanlardan İngilizcemin Yeterli Olduğu İçin Pek Zorluk Çekmedim. O Yaz Otelde Çalıştım ve Sınav Sonuçlarını Otelde Öğrendim. Antalya da Yaşadığım İçin ve "Maden bu İşin İçine Girdim Devam Ettireyim" Dedim ve Hem Aklımdaki Düşünceyi Hem de İçinde Bulunduğum Bir Bölümü Seçtim.
Turizm i Seçtiğimden Memnun Muyum ?
-Fazlasıyla |
|
|
↑
|
|
 |
|