arkadaşlar yaklaşık bir yıldan uzun zamandır sitem var ama bu buton değiştirme ile alakalı hiç bir ilerleme kat edemedim hali hazırda 25-30 sıralı sayfa düzenledim ve bu sayfaların bağlı olduğu buton menüsünü değiştirmek için göbeğimi yardım ama bi sonuç elde edemedim.üstündeki ana temeyıda değiştire medim.illada değiştirmek için baştanmı yapmak gerekir şayet bilen varsa lütfen buraadan bildirsin veya "lafonte72( at )gmail" ime ileti göndersin
googlede buton kodları diye araştırın istediğiniz butonun url adresini alın ve kodda yerine koyun kodu tasarım ayarlarından tasarımın üzerindeki yazı kısmına ekleyi
ayrıca css bölümündeki sabit başlıklarda resimli anlatımı vardır
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.