Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.01.2009, 08:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Dualarımız Eceyle...

Kafasına Sinemanın Camı Düşen Üniversite Öğrencisi Yaşam Mücadelesi Veriyor
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Sinema Girişinde Kafasına Çerçevesiyle Birlikte Pencere Düşen Üniversite Öğrencisi Ece Turhan, Hayati Tehlikeyi Atlatamadı. Dün Akşam 2,5 Saatlik Ameliyatın Ardından Yoğun Bakıma Alınan Turhan, 24 Saat Uyutulacak.
Haber Yayın Tarihi: 23.01.2009 13:41







Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde sinema girişinde kafasına çerçevesiyle birlikte pencere düşen üniversite öğrencisi Ece Turhan, hayati tehlikeyi atlatamadı. Dün akşam 2,5 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Turhan, 24 saat uyutulacak. Umutlu gözlerle hastane önünde bekleyen yakınları ve arkadaşları Ece'den gelecek sevindirici haberleri bekliyor. Ece'nin dayısı Kudret Altınkeser yaşanan olayın, ülkemizde insan hayatının ne kadar ucuz olduğuna bir örnek olduğunu söyledi. Olayda ihmali olduğu ileri sürülen biri kadın 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beyoğlu Adliyesi'ne gönderildi.

İstiklal Caddesi üzerindeki Fitaş Sinemaları'nın bulunduğu iş hanının 5. katındaki tadilat çalışmaları sırasında aşağı düşen pencerenin altında kalan İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Ece Turhan, hayati tehlikeyi atlatamadı. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün akşam gerçekleştirilen 2,5 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Turhan'ın 24 saat uyutulacağı öğrenildi. Ece hastanede yaşam mücadelesi verirken yakınlarının ve arkadaşlarının da hastane önünde endişeli bekleyişi sürüyor. Kızına liseden mezun olduğu gün dokunaklı bir şiir yazan baba İhsan Turhan'ın ise hastanenin bir köşede gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Olay sırasında Ece ile beraber olan ve aynı üniversitede okuyan Kübra Erkaner, 5 arkadaşıyla beraber İstiklal Caddesi'ne geldiklerini ve yemek için orada olduklarını söyledi. Sinema önünde beklerken birden bir sesle irkildiklerini kaydeden Erkaner, "O sırada cam düştü, bomba patladı sandık. Baktık Ece yerdeydi. Direk kafasından darbe aldı." şeklinde konuştu. Sinemaya çok sayıda insanın girip çıkmasına rağmen hiçbir uyarı levhası konulmadığına dikkat çeken Erkaner, "Orada bir tedbir alınması lazımdı. Hiçbir işaret yoktu tadilat olduğuna dair. " dedi.

Ece ile ilgili gelişmeleri aktaran dayısı Kudret Altınkeser ise şöyle konuştu: "Dün iki buçuk saatlik bir ameliyat gerçekleştirildi. Şu an uyutuyorlar, 'elimizden geleni yaptık' diyorlar. Toparlamasını bekliyorlar. Ama yine de Allah'tan ümit kesilmez. İlk 24 saat uyutacaklar sonra bakıp gerekirse 48 saat daha uyutacaklarmış. "

Yaşanan olayın ülkemizde insan hayatının ne kadar ucuz olduğuna dair en iyi örneklerden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Altınkeser, "Her dakika her şey olabiliyor. Ama bunları yapanlar hiç bir ceza almıyor. Yapanın yanına kar kalıyor. Ölen de öldüğüyle kalıyor. " dedi. Ece'nin çok başarılı bir öğrenci olduğunu ifade eden Altınkeser sözlerini şöyle sürdürdü "Geçen sene lisede okul yurtdışına gönderdi. Hollanda'da sunumlar yaptı. 19 yaşında hayatının baharında böyle bir kazaya maruz kaldı. Gözaltına alınanlar adliye gönderildi, şikayetçi olacağız ama bir neticeye bağlanacağını sanmıyorum, bağlansa ne olacak ki. Gencecik bir can hayat mücadelesi veriyor. Annenin babanın durumu çok kötü. Devamlı fenalaşıyorlar, burada müdahale ediliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun."

Bu arada olayda ihmali olduğu ileri sürülen biri kadın 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beyoğlu Adliyesi'ne gönderildi.


DUALARIMIZ ECEYLE
Mesaj28.01.2009, 08:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

İnşallah kurtulur!.

Crying or Very sad

______________

Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!.Very Happy
Mesaj28.01.2009, 08:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

dua edelim allah şifa versin yapanlarda cezasız kalmasın
______________


The Jigsaw
Mesaj28.01.2009, 09:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

üzüldüm yha Sad
______________
Mesaj28.01.2009, 13:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yazık Gencecik Gül Gibi Bir Kızmış.
İnşallah Kurtulur Rolling Eyes

______________
Google Pagerank Değerimiz 2 Oldu ||
Sizlerin Sayesinde !!


Mesaj28.01.2009, 13:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-platform yazmış:
Yazık Gencecik Gül Gibi Bir Kızmış.
İnşallah Kurtulur Rolling Eyes
Crying or Very sad
______________
HAYDİ ANADOLU YOL KARDEŞLİK YOLU...HAK HAK HAK



DURMAK YOK YOLA DEVAM... HERŞEY TÜRKİYE İÇİN
Mesaj28.01.2009, 15:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah şifa versin
Umarım kısa zamanda iyileşir
Gerçekten bende çok üzüldüm....
Mesaj28.01.2009, 15:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

haberi ilk duydugumda çok kötü oldum inşallah kurtulur...
Dualarımız Eceyle..
______________
Mesaj28.01.2009, 15:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Cok Üzücü Bir Haber... Crying or Very sad Crying or Very sad
______________



Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu