Yazar |
Mesaj |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
29.01.2009, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
toplistkod yazmış: herzaman bs de durcak hallerı yok demi onlarda ınsan ıslerı olabılır
o zaman diyorum ya yeni modlar olsun!. ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
 |
-

odev-arsivleri
Uzman Üye
|
29.01.2009, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
toplistkod yazmış: herzaman bs de durcak hallerı yok demi onlarda ınsan ıslerı olabılır
Doğru Söylüyosunuz Ancak Birazda Sabah Foruma Baksalar Daha İyi Olur...
Mesela Biri Genellikle Sabah...
Biri Genellikle Öğlen
Biri Genellikle Akşam
Öyle Olsa Forumda Hiç Bir Sorun Kalmaz Daha İyi Olur... |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
29.01.2009, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok yazdın diyeceksiniz ama yazmak zorundayım
saate bakın 15:47 sabahtan beri hangi modları gördünüz?
Ben 45 dk önce tumhepsiburadayı gördüm o da 2 dk olmadan çıktı o kadar
lütfen sizde söleyin kimi gördünüz? ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

odev-arsivleri
Uzman Üye
|
29.01.2009, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkir yazmış: Bende Gördüm Onu Evet Bakın Dikkat Ederseniz Hepsi Aksama Doğru Geliyor.
Akşama Gelmeleri Kötü İşte Dedim Gibi Olsa Biri Sabah Biri Öğle Biri Akşam...
Millet Sabah İle Öğle Arası Herşeyi Yapıyo Akşama Kadar o Forumlar Kayboluyo Zaten... |
|
↑
|
|
 |
-

gokseen
Uzman Üye
|
29.01.2009, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Öncelikle şunu belirteyim önerileriniz site sistemiyle ilgili olmalıdır..
Alıntı: Ben moderatörlerin arttırılmasını istiyorum!Gündüz hep online yim bakıyorum en fazla 2 mod online oluyor!.Forum giderek kirleniyor!.Lütfen bir çözüm bulun!
Gündüz hep onlinesiniz diye sizi mi mod yapalım ??
Modlar (yani biz) elimizden geleni yapıyoruz..Siz merak etmeyin.
Alıntı: hatta bak şimdi açık mod yok!.
Arkadaşım..Modlar her zaman açık olacak diye bir kaide yok..!!Modlar da insan..Lütfen biraz durumlara modların açısından bakmayı deneyin..
Alıntı: Ya en azından biri online olsun.Hiç biri değil ne zaman çok online oldular.5 dk girip çıkıp girip çıkp başka ne yuapıyorlar.Ayıp siteleri şikayet ediyorum daha biri silinmedi
Çok önyargılı davranıyorsunuz..Bu forumun düzenini şimdiye kadar modlar sağladı arkadaşım..!!Siteleri şikayet ediyorum diyorsunuz..Koskoca sitene giriş'te başlık açılmış değil mi okumayı bilmiyormusunuz ??Support'ta soun olduğundan dolayı sitelere bakılmıyor..!!
Alıntı: aynen tam beni anlatıyorsun! Biz onlardan fazla b-sdeyiz yalan mı?Bende birini şikayet edecektim her yerde aynı başlık açıyordu başka siteyi tanıtıyordu ama sabahtan bakıyorum 1 tane bile mod açık değil!.
Ne yapalım..Sen girince sana özel bütün modlar online mi olsun ??Yine tekrarlıyorum modlar elinden geleni yapmaktadır..Siz öyle bir düşünüyorsunuz ki sanki modlar çıksınyerine ben geliyim,ben mod oluyum düzeni sağlarım falan filan..Başlık resmen modları kötüleme başlığı olmuş..
Alıntı: Bari burada modluk için gecesiyle gündüzüyle uğraşan arkadaşlar da mod olsun!.Kendim oliyim demiyorum!Bsde örneğini görüyorum!
Bırakın da ona biz karar verelim..Siz değil !!
İyi eğlenceler.. |
|
↑
|
|
 |
-

korkukapisi
Uzman Üye
|
29.01.2009, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gokseen yazmış: Merhaba,
Öncelikle şunu belirteyim önerileriniz site sistemiyle ilgili olmalıdır..
Alıntı: Ben moderatörlerin arttırılmasını istiyorum!Gündüz hep online yim bakıyorum en fazla 2 mod online oluyor!.Forum giderek kirleniyor!.Lütfen bir çözüm bulun!
Gündüz hep onlinesiniz diye sizi mi mod yapalım ??
Modlar (yani biz) elimizden geleni yapıyoruz..Siz merak etmeyin.
Alıntı: hatta bak şimdi açık mod yok!.
Arkadaşım..Modlar her zaman açık olacak diye bir kaide yok..!!Modlar da insan..Lütfen biraz durumlara modların açısından bakmayı deneyin..
Alıntı: Ya en azından biri online olsun.Hiç biri değil ne zaman çok online oldular.5 dk girip çıkıp girip çıkp başka ne yuapıyorlar.Ayıp siteleri şikayet ediyorum daha biri silinmedi
Çok önyargılı davranıyorsunuz..Bu forumun düzenini şimdiye kadar modlar sağladı arkadaşım..!!Siteleri şikayet ediyorum diyorsunuz..Koskoca sitene giriş'te başlık açılmış değil mi okumayı bilmiyormusunuz ??Support'ta soun olduğundan dolayı sitelere bakılmıyor..!!
Alıntı: aynen tam beni anlatıyorsun! Biz onlardan fazla b-sdeyiz yalan mı?Bende birini şikayet edecektim her yerde aynı başlık açıyordu başka siteyi tanıtıyordu ama sabahtan bakıyorum 1 tane bile mod açık değil!.
Ne yapalım..Sen girince sana özel bütün modlar online mi olsun ??Yine tekrarlıyorum modlar elinden geleni yapmaktadır..Siz öyle bir düşünüyorsunuz ki sanki modlar çıksınyerine ben geliyim,ben mod oluyum düzeni sağlarım falan filan..Başlık resmen modları kötüleme başlığı olmuş..
Alıntı: Bari burada modluk için gecesiyle gündüzüyle uğraşan arkadaşlar da mod olsun!.Kendim oliyim demiyorum!Bsde örneğini görüyorum!
Bırakın da ona biz karar verelim..Siz değil !!
İyi eğlenceler..
Evet aslında haklısınız ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

tr-friendship
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede mod artırılsın cünkü bn bazen bakıyom sadece 1 mod var online olarak saden forumu dğru düzgün kulanamıyan aradaşlar var bu koniçinde iyi bir çöm olur______________ |
|
↑
|
|
 |
-

gokseen
Uzman Üye
|
29.01.2009, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr-friendship yazmış: bencede mod artırılsın cünkü bn bazen bakıyom sadece 1 mod var online olarak saden forumu dğru düzgün kulanamıyan aradaşlar var bu koniçinde iyi bir çöm olur
Türkçenize hayran kaldım gerçekten..Bakıyorum da yazım imla kurallarına çok dikkat ediyorsunuz..
Yine tekrarlıyorum modlar olarak elimizden geldiğince online olmaya gayret ediyoruz.. |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

tr-friendship
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 15:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Türkçenize hayran kaldım gerçekten..Bakıyorum da yazım imla kurallarına çok dikkat ediyorsunuz..
Yine tekrarlıyorum modlar olarak elimizden geldiğince online olmaya gayret ediyoruz..[/quote]
çünkü benim klavyem bozuk yanlış çıkıyo anlayışlı olun bu konularda ______________ |
|
↑
|
|
 |
-

gokseen
Uzman Üye
|
29.01.2009, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Belirtmeniz gerekirdi..Ayrıca acelemiz yok..Yazıyı düzgün yazabilirdiniz..
Neyse.. |
|
↑
|
|
 |
-

anket-tr
Aktif Üye
|
29.01.2009, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Moderatörlerden memnunum. Görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

korkukapisi
Uzman Üye
|
29.01.2009, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anket-tr yazmış: Moderatörlerden memnunum. Görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar.
katılıyorum hepsi çok çalışkan ______________
|
|
↑
|
|
 |
|